Προς το περιεχόμενο

J7 2017 vs P9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις active σίγουρα είναι το honor 8, για τα άλλα θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον κάτοχο, το redmi note 3 ξέρω ότι δεν είναι active όπως αναφέρθηκε παραπάνω 

Dual active συσκευές

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416900

Το p9 νομίζω είναι 

Δεν είναι dual active;

Δημοσ.

Αν θέλεις active σίγουρα είναι το honor 8, για τα άλλα θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον κάτοχο, το redmi note 3 ξέρω ότι δεν είναι active όπως αναφέρθηκε παραπάνω

Μπλέξαμε τα μπουτια μας, το πήρα ήδη, μιλάω στην γραμμή και πήρα στην δεύτερη και χτυπάει άρα είναι.

Δημοσ.

Dual active συσκευές

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416900

Το p9 νομίζω είναι

Φίλε το note 3 se είναι active

Τη σύγκριση δε με το p9 (τη περσινή ναυαρχίδα της Huawei) μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να λάβω

Εγώ του είπα ότι το P9 σαν σύνολο είναι καλύτερο.

Τώρα εκείνος ήθελε το J7 τη να του κάνω.

Εξάλλου νομίζω ότι πήγε και τα είδε από κοντά ...

Δημοσ.

Το έχεις και ενώ μιλάς στη μία αν σε καλέσουν στην άλλη χτυπάει κανονικά και μπορείς να απαντήσεις?

Φίλε το note 3 se είναι active
Εγώ του είπα ότι το P9 σαν σύνολο είναι καλύτερο.
Τώρα εκείνος ήθελε το J7 τη να του κάνω.
Εξάλλου νομίζω ότι πήγε και τα είδε από κοντά ...

Δημοσ.

Το έχεις και ενώ μιλάς στη μία αν σε καλέσουν στην άλλη χτυπάει κανονικά και μπορείς να απαντήσεις?

Ναι!! Σπέρνει το κινητό σπέρνει άγρια.. Μιλάω στο ένα νούμερο και στο άλλο όταν με παίρνουν χτυπάει κανονικά, αν και εγώ το πήρα για το ίντερνετ να έχω 1 για ομιλία και 1 για δεδομένα. Τρομερή συσκευή από την Samsung, φοβερή ποιότητα, μιλάς λες και είσαι από σταθερό. Περισσότερα σύντομα

Δημοσ.

Ναι φίλε μου .

Εξάλλου είναι και το μοναδικό Xiaomi με active ,όλα τα άλλα Xiaomi δεν το έχουν.

Λες να μην ήξερα το κινητό που είχα ....

Και το honor 6 είναι active.

Δεν το έχω εγώ αλλά μου το επιβαιβέωσε ένας φίλος που το έχει .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...