Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα και γινεται απλα αντιλαμβανεσαι οτι αν καποιος θελει να παιξει τετοιου ειδους παιχνιδι δυσκολα θα προτιμησει το δικο σου που δεν θα το ξερει κανεις σε σχεση με το 7 λεξεις που το εχουν κατεβασει ποσοι...

Πρεπει να κανεις κατι πρωτοτυπο αν θες να μπεις σε αυτον τον χωρο αλλιως παρατατα γιατι δεν προκειται κανεις κατι.Και οταν καποιοι σου λενε τις σκεψεις τους να εισαι ετοιμος να ακουσεις τα παντα και οχι να απαντας με εκφρασεις οτι και καλα και ο αλλος το κλεψε απο εναν φιλο μου και δεν ξερω τι!

δεν εχω κανενα θεμα για τις σκεψεις σου! και ευχαριστώ που τις εκφράζεις! απλά εχω φτιάξει 3 παιχνίδια και βλέπω τι γίνεται(σε αυτον τον τομεα).. παρακάτω θα φτιάξω κι άλλα διαφορετικά, απλα αυτό μου άρεσε και πιστέυω θα πάει καλα.. οτιδήποτε λες φυσικά ειναι δεκτά!

Δημοσ.

το εχω καψει το συγκεκριμενο βαλε και καμια λιγακι πιο δυσκολη ερωτηση κει να σπαμε το κεφαλι μας

• Like 1
Δημοσ.

το εχω καψει το συγκεκριμενο βαλε και καμια λιγακι πιο δυσκολη ερωτηση κει να σπαμε το κεφαλι μας

Αυριο θα γινει ενημερωση με περισσότερες, όσο ανεβαίνει το επίπεδο θα δυσκολεύει :)

Δημοσ.

Ενημέρωση (30/08/2017)

- 10 Υπέροχες Νέες Πίστες!
- Νέα Γραφικά Διαλόγων!
Καλή Διασκέδαση!!
Δημοσ.
Ενημέρωση (8/9/2017)

- 15 Νέες Υπέροχες πίστες!!

- Σύνολο: 120 Πίστες (600 λέξεις)

Καλή Διασκέδαση!!!

Δημοσ.

Απο τους ορους χρησης:"Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...