Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! έφτιαξα ενα παιχνιδάκι για android! όποιος θέλει να το δοκιμάσει να μου πει εντυπώσεις!
Πέντε λέξεις, σπασμένες σε δεκαέξι κουτάκια!Μπορείς να τις βρείς;

Πώς παίζεται!
1.Δίνονται 5 στοιχεία και ψάχνεις 5 λέξεις.
2.Βρες τις 5 λέξεις με οποιαδήποτε σειρά.
3.Δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος.
4.Δεν υπάρχει χρονικό όριο.
5.Αν δυσκολεύεσαι πάρε μία βοήθεια!

Ενημέρωση (2/11/2017)

- 20 Νέες Υπέροχες Πίστες!!
- Νέα Κατηγορία Τεχνολογία και Βιντεοπαιχνίδια!
- Νέα Κατηγορία Γεωγραφία!
- Κωδικοί για επαναφορά η μεταφορά!
Καλή Διασκέδαση!!!

Για λήψη πατήστε στην φώτο:  L54BNDL.jpg

ή το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilitywavez.a5lekseis

6CohgfH.png 9oKEMfF.png

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό, αλλά πολύ εύκολο θα έλεγα.

θα ανέβει ο βαθμός δυσκολίας ανάλογα με το επίπεδο! θα μπούν και πολλες πίστες αυριο! ακόμα σήμερα το ανέβασα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς οι ψωνάρες με Iphone :P , στο πηγάδι κατουρήσαμε πάντως? Θα κάνεις port εκεί?

Χαχαχχαχαχαχα ηρθε η ωρα για μεταβαση σε android μου φαινεται :P (πλακα κανω).. λιγο δύσκολο γιατι θέλει ξανα γράψιμο απο την αρχή όλο το παιχνίδι..

Δημοσ.

Πέρα από το προφανές, από τι διαφέρει από αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenblueinteractive.eptalekseis ?

Αλλα γραφικά και θα μπουν αλλες πίστες παρακατω!!και με εξτρα βοηθειες! δεν ειναι ανάγκη να μένουμε σε ενα που υπαρχει..

Δημοσ.

Εφόσον έχεις τις γνώσεις να προγραμματίσεις, η δική μου συμβουλή - χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το χρόνο/κόπο που έχεις ήδη ξοδέψει γι αυτήν την εφαρμογή, θα ήταν να στραγγίξεις το μυαλό σου να φτιάξεις κάτι πιο original :)

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από το προφανές, από τι διαφέρει από αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenblueinteractive.eptalekseis ?

πανω που ετοιμαζομουν να το γραψω...

Ο ιδιος ο δημιουργός αυτου του παιχνιδιου που αναφερατε εκανε αντιγραφη παιχνιδιου φιλου μου με (ιδια ακριβως γραφικα,ιδιες πιστες,ιδιες λυσεις) λοιπον... anyway..

μην το παιζεις ετσι μονο χαμενος μπορει να βγεις!

Δημοσ.

Πατάω το link αλλά δεν με παραπέμπει στο παιχνίδι...

καποιο προβλημα στην εμφανιση σε κινητο.. εβαλα λινκ..

πανω που ετοιμαζομουν να το γραψω...

μην το παιζεις ετσι μονο χαμενος μπορει να βγεις!

δεν γίνεται δηλαδη να υπάρχει παρομοιο παιχνίδι?

Δημοσ.

καποιο προβλημα στην εμφανιση σε κινητο.. εβαλα λινκ..

Ναι δεν με παραπέμπει στο Play store αυτό λέω .
  • Like 1
Δημοσ.

δεν γίνεται δηλαδη να υπάρχει παρομοιο παιχνίδι?

Φυσικα και γινεται απλα αντιλαμβανεσαι οτι αν καποιος θελει να παιξει τετοιου ειδους παιχνιδι δυσκολα θα προτιμησει το δικο σου που δεν θα το ξερει κανεις σε σχεση με το 7 λεξεις που το εχουν κατεβασει ποσοι...

Πρεπει να κανεις κατι πρωτοτυπο αν θες να μπεις σε αυτον τον χωρο αλλιως παρατατα γιατι δεν προκειται κανεις κατι.Και οταν καποιοι σου λενε τις σκεψεις τους να εισαι ετοιμος να ακουσεις τα παντα και οχι να απαντας με εκφρασεις οτι και καλα και ο αλλος το κλεψε απο εναν φιλο μου και δεν ξερω τι!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...