sakis009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σε όλους έχω φτιάξει pc κομμάτι κομμάτι με μεταχειρισμένα πράγματα το pc είναι κουτί lc gaming 976w motherboat asus m5a97 8gb ram 500gb σκληρό κάρτα γραφικών gtx 960 4gb superclocked τροφοδοτικό ceep out fx 700 και μία ψύκτρα Arctik freezer 7 pro rev.2.Σε απλή χρήση έχω θερμοκρασίες 50 βαθμούς σε δωμάτιο με air condition.Κάνω stress test με prime95 και σε 4 λεπτά φτάνει 96 βαθμούς και φυσικά κλείνει.Έφτιαξα το pc απλά για να παίξω dota δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση παρακαλώ τα φώτα σας ευχαριστώ πολύ
Sheogorath Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Αλλάζεις ψύκτρα με μια μεγαλύτερη και φυσικά τροφοδοτικό.
sakis009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πάστα μου έβαλε ο τεχνικός που τα τοποθέτησε.Είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια για αυτή την ψύκτρα.Αν αλλάξω και βάλω cooler master hyper 212 evo θα δω διαφορά?
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 η ψήκτρα σου πάντως δεν συνίσταται για επεξεργαστές πάνω από 115 Watts TDP το αναφέρει στην επίσημη σελίδα 1
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 πρεπει να εχεις και καλη ροη αερα στο κουτι, για να δουλεψει καλα η ψυκτρα. η ψυκτρα οντως, ειναι σχετικα μικρη για τον επεξεργαστη, αλλα..... σιγουρα ειναι καλυτερη απο την μαμισια, γι αυτο δεν θα επρεπε να φτανεις εκει πανω....!!!! ψαξ'το λιγο..! αυτην την ψυκτρα την ειχα σε Phenom II 720 BE Unlocked to 4core και ΟCed στα 3,2ghz....!!! και δεν εκανε κιχ 5 χρονια....!!! μεχρι 60β ειχα δει....!!
sakis009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχετε κάτι να μου προτείνεται μέχρι 40 ευρώ? Η αλήθεια είναι ότι στην πίσω μεριά δεν έχω βάλει κάποιο φανακι έχω ένα πάνω και ενα μπροστά
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχετε κάτι να μου προτείνεται μέχρι 40 ευρώ? Η αλήθεια είναι ότι στην πίσω μεριά δεν έχω βάλει κάποιο φανακι έχω ένα πάνω και ενα μπροστά καλο ειναι να βαλεις 2 μπροστα , 1 πισω και 1 πανω, για να εχεις ΜΑΧ ροη αερα....!! και ελεγξε και την ψυκτρα καλου κακου αν ειναι σωστα τοποθετημενη.......... 2 ψυκτρες στο μπατζετ σου ειναι η CM 212 EVO και η RAIJINTEK THEMIS EVO
`wearhint` Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 η hyper 212 evo ειναι που εχω και εγω στον fx-8320 και παει τελεια στους 38 full load, παστουλα και θα εισαι ποπα
sakis009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Παίξει ρόλο πού δεν έχω βάλει φανακι πίσω?υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα ο επεξεργαστής?
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 εννοείται πρέπει να μπει ενα πίσω έλεγξε αν είναι σωστή η τοποθέτησή μπορεί να έβαλε ανάποδα το ανεμιστιράκι ο μάστορας αφαίρεσε την ψήκτρα την πάστα έλεγξε ρυθμίσεις bios αν δουλεύουν τα φανάκια στο φουλ
sakis009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δεν έχω καν φανακι πίσω οι ρυθμίσεις είναι στανταρ για τα δύο φανακια που είχε το tower και το φανακι της ψυκτρας είναι στο full
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Να βαλεις φανακια εννοειται αλλα πρεπει να βγαλεις-βαλεις και την ψυκτρα παλι μια μηπως δεν πατησε καλα.... Κι εννοειται οτι την καθαριζεις, οπως και την cpu και μετα ξανα βαζεις παστουλα... Ο τεχνικος που λες, οταν στην τοποθετησε δεν εκανε κανενα τεσταρισμα να υποθεσω ε? Το χε σιγουρο....
sakis009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τα έχω κάνει αρκετές φορές αυτά φίλε μού.Πάστα έβαλα πάλι εχθές και τίποτα.ο τεχνικός μου λέει ότι δεν κάνει αυτή η ψυκτρα αλλά δεν τον πολύ δίνω σημασία γιατί μού πούλησε την εργοστασιακή για καλύτερη και μού έλεγε ότι είναι βραβευμένη ????
cabdik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 αν σου ελεγε οτι η εργοστασιακη ειναι καλυτερη και βραβευμενη, νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βρεις αλλον "τεχνικο"...!! ενταξει να λενε "σαλτσες" για να πουλησουν, αλλα αυτο ειναι χοντρομ@λ@κια...!!! εσυ κοιτα ολες τις πιθανοτητες, πριν καταληξεις σε αλλαγη ψυκτρας.....!! ξαναελεγξε ολα τα μερη που εμποδισουν την καλη ψυξη. αφου αλλαξες παστα, παρε 1 -2 φανακια -καλα- ακομα και βαλτα στο κουτι, μπρος και πισω. τακτοποιησε τα καλωδια στο εσωτερικο, ετσι ωστε να μην εμποδιζουν την ροη αερα. κοιτα μηπως χρειαζεται να δωσεις παραπανω στροφες στα ανεμιστηρια, για να δινουν περισσοτερο αερα. παστα εβαλες καμια καλη ή οτι βρηκες.....? επισης ο χωρος που εχεις το ιδιο το κουτι, ειναι ευαερος ..??? μην ειναι κλεισμενο, και δεν αεριζεται καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα