Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας, εχω μια κάμερα και συγκεκριμενα την sony fdr x 1000 την οποία την εχω παροπλησμένη γιατί δεν μου φτάνει η αυτονομία σχεδόν ποτέ συνήθως οταν βγαίνω εντουράδα.. θελω να σας ρωτήσω λοιπόν αν υπάρχει καποιος τρόπος -πατέντα δεν με ενδιαφέρει αν τρυπηθουν καπάκια κτλ απλά θα ηθελα να την συνδέσω με καποιο power bank πχ 10 000 mah αντι της μπαταρίας ή να φορτίζει ταυτόχρονα την μπαταρία ωστε να μπορώ να την εκμεταλευτώ πλήρως, τον νοεμβριο θα κανω ενα ταξίδι χονκ κονγκ και δεν μπορώ να φορτίζω κάμερα καθε 45 λεπτα όπως καταλαβαίνετε, έχει βρεί καποιος καποιο τρόπο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ανοιξεις καποια οπη ωστε να περναει καλωδιο και να συνδεσεις ενα μικρο και ελαφρυ σε μεγεθος powerbank πχ 5000mah

Ετσι πιστευω θα τσιμπησεις καμια ωρα ακομα χαλαρα.

Και ετσι οπως ειναι φαρδια στα πλαγια γ πιο extreme καταστασεις πιασε στα πλαγια το powerbank με ενα δεματικο καλωδιων οπως βαζουν οι ηλεκτρολογοι

Θα γινει λιγο τσιρκο η εμφανιση αλλα θα εχεις διπλη τουλαχιστον αυτονομια

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα δεν με πειραζει να εχω το powerbank  στην τσέπη ή 2-3 μικρά οπως λες άλλα τι powerbank να διαλέξω και με τι καλωδια , μπορεί καποιος ηλεκτρονικος να μου το φτιαξει αυτό που ζητάω ? Εδω ο τυπος εχει κανει πατεντα αλλα δεν καταλαβαίνω τι μπαταρίες έχει αλλάξει  κτλ

https://www.youtube.com/watch?v=Hou0fY5xiRM

και

https://www.youtube.com/watch?v=6zVzbgB3qLU

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ.

θα πας χονγκ κονγκ και θα παρεις απο δω μηχανη????

μπες σε ενα μαγαζι εκει κατω και παρε μια καινουργια με μια εξτρα μπαταρια και ξεχασε τη παλια και τις πατεντες

Δημοσ.

Λες να αφησω την sony a77 και την sony fdr100v σπιτι  και να παρω καμερα απο το χονκ κονγκ.. Ενταξει φίλε αλλα δεν ειναι αυτό το θεμα μας!

Δημοσ.

το καλο θα ηταν να ειχες απο 2 μπαταριες για τη καθε μηχανη σου

εγω δε φορτωνω μπαταρια μηχανης με powerbank προτιμω να εχω 2 και 3 μπαταριες φορτισμενες

εχεις ψαξει αν μπορεις να βρεις εκει ποιο φτηνες μπαταριες για τις μηχανες σου?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...