Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wifi κάρτες

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδώ και 5-6 μήνες δύο ασύρματες κάρτες της d-link, μία στο laptop και μία στο destop.

Και οι δύο υποστηρίζουν 22mbps και έπαιζαν κανονικά σε αυτή την ταχύτητα με τους drivers της d-link.

Στο τετλευταίο windows update μου έβγαλε ότι υπάρχει νέο s/w για αυτές και το εγκατέστησα και τώρα εμφανίζονται ως "TI ACX100 Wlan Adapters" και όχι ως d-link.

Το πρόβλημα είναι ότι με κανένα τρόπο δεν "πιάνονται" στα 22mbps, παρά μόνο στα 11 παρ'ότι έχω σωστα τις ρυθμίσεις μου.

Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Καλησπερα Netpoet... και εγω το τελευταιο 6-8μηνο εχω τις Dlink 520 και 650 στον σταθερο και φορητο αντιστοιχα. Και ναι, το windows update επισης μου εβαλε και εμενα τον εν λογω driver με την μονη διαφορα οτι δεν δουλευε η καρτα μετα. Εκανα rollback driver εν ριπη οφθαλμου...

Το οτι δεν υποστηριζει 22Mbps δεν με εκπλησει... τα 22 δεν υποστηριζονται επισημα. Μονο με τους driver της Dlink εχω την εντυπωση πως θα κανεις δουλεια...

Γνωμη μου ειναι: If something works, don't fix it

Δημοσ.

Κι εγώ τις ίδιες ακριβώς κάρτες έχω.

Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο, απλά θεώρησα καλό να ρωτήσω αν υπάρχει άλλη λύση προτού εγκαταστήσω ξανά τους d-link drivers.

Αλήθεια από απόδοση και εμβέλεια πώς πας? Εμένα μέσα στο σπίτι δυστυχώς δεν καταφέρνουν να πιαστούν στα 22Mbps παρά μόνο μέσα στο ίδιο δωμάτιο (μη φανταστείς ότι το σπίτι είναι και μεγάλο...)

Δημοσ.

μια απο τα ιδια και εδω.... γενικα οταν εχουν αμεση οπτικη επαφη ειναι Full.... οταν αρχιζω να την κανω απο το δωματιο πεφτει στα 11, παει στα 5 (νομιζω 5 ειναι) και φτανει στα 2!!! οπου μεσολαβουν 2 τοιχοι ενδιαμεσα και 7-9 μετρα αποσταση...

PS: Σκεφτομαι ενα ωραιο repeater για μεσα στο σπιτι.... :D

Δημοσ.

ακριβως τα ίδια πράγματα και σε μένα.. και καλά για internet και 2Mbps είναι μια χαρά, για file transfer και video streaming όμως δεν κάνει...

Δημοσ.

cantenna? για κανε το λιγο ποιο λιανα....

PS: Netpoet εχθες του εκανα παλι μια μικρη δοκιμη για να δω ποσο μου κραταει σε 22Mbps mode.... σε διπλανο δωματιο με αποσταση 5 μετρα και ενδιαμεσο τοιχο ειχα σημα VeryGood και 22

Δημοσ.

TRV γραψε ακυρο, ενα search μου εδωσε μια ιδεα:

http://www.cantenna.com/

Αλλα απο κει και περα... μηπως ξερεις κανα μαγαζι εδω στην Ελλαδα (και κατα προτιμηση μεσω net) που να πουλαει αυτο το μαραφετι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...