Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. έχω φτιάξει νέο pc εδώ και 3 μήνες αλλά δεν έχω βάλει ακόμα gpu τις προκοπής. 

περίμενα τις vega και εν το μεταξύ με το mining οι τιμές εκτοξεύθηκαν. διαθέτω 400ε

λέτε να περιμένω να πέσουν οι τιμές η να πάρω 1060 or vega 56. απογοήτευση διαβάζω γενικά για τις vega.

πείτε μου την γνώμη σας. ευχαριστώ κάθε έναν για τον χρόνο του

το pc είναι το παρακάτω

cpu ryzen 1600.

mobo asus b350

ram 16gb 3200

gpu r9 280x dual

psu tt 750w 80plus

monitor samsung s23A700D 120HZ αλλά σκέφτομαι να αλλάξω τα Χριστούγεννα σε κάτι άλλο.

τα games που παίζω είναι Playerunknown battlegrounds, dota2, bf1.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Μεχρι μαιο αν θυμαμαι καλα,η φτηνοτερη 1070 ειχε 410 και με καμια προσφορα επεφτε και 380 απο ελλαδα παντα,λογικα αν περιμενεις μπορει να πεσουν αρκετα οι τιμες.

Δημοσ.

Φίλε μου ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι και γω. Τα παιδιά όλα μου πρότειναν να πάω σε pascal.

Τώρα ποια ακριβώς πρέπει να πεις και οθόνη/τροφοδοτικό και τι gaming θες να κάνεις.

GTX 1070 είναι 450+ σε skroutz

Δημοσ.

[...]

λέτε να περιμένω να πέσουν οι τιμές η να πάρω 1060 or vega 56. απογοήτευση διαβάζω γενικά για τις vega.

[...]

1060 < VEGA 56

Τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

Συμπέρασμα, δεν αξίζει η αναβάθμιση αυτή την περίοδο.

δυστυχώς, άντε να δούμε πότε θα πέσουν οι τιμές  :mellow:

Δημοσ.

δυστυχώς, άντε να δούμε πότε θα πέσουν οι τιμές  :mellow:

Οι τιμές δεν θα πέσουν...ανεβαίνουν κι άλλο τον Σεπτέμβριο..οι VRAM ακριβαίνουν κατά 30%!!

Δημοσ.

Οι τιμές δεν θα πέσουν...ανεβαίνουν κι άλλο τον Σεπτέμβριο..οι VRAM ακριβαίνουν κατά 30%!!

Γενικά οι μνήμες έχουν ανέβει.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τον λόγο...

Έχει ανέβει τόσο πολύ η ζήτηση;

Δημοσ.

Ναι. Στις κάρτες γραφικών λόγω mining και στις μνήμες λόγω κινητών και άλλων γκατζετακίων.

Και αντί να ανεβάσουν την τιμή από αυτά ανεβάζουν γενικά ότι σχέση έχει σε μνήμη!!

Αρκεί να προωθηθεί η φορητότητα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...