Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί στο κινητό της αδερφής μου το wifi και το bluetooth. Το ξέρω ότι μπορεί να έχει να αναφερθεί ξανα απλά δεν έχω βρει κάτι. Προσπάθησα να κάνω soft reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware?

Δημοσ.

Πριν μια εβδομαδα πήρα το p8LITE απο service με αλλαγή μιτρικής... υπάρχει πειρτπωση να ειναι και software αλλα σπάνιο εφοσον εισαι και με το bluetooth :(

Δημοσ.

Είναι ακριβώς όπως το δείχνει στο βίντεο! Καλύπτεται από εγγύηση αυτή η βλάβη; Το έχουμε ένα χρόνο και κάτι αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να έχει 2 χρόνια.

Πάρε τηλέφωνο από εκεί που το πήρες .

Ή με τα χαρτιά και στο επίσημο service

Huawei Exclusive Service Center

Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους.

+30 217 0007575

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια κατι ασχετο,αλλα για να μην ανοιγω θεμα,ειπα να ρωτησω εδω...

Δε μπορω να περασω φωτογραφιες στο pc μου απο το κινητο(huawei p9 lite)..

Εχω κατεβασει το hisuite,εχω φτιαξει και τις ρυθμισεις(developer settings κτλ) που ειδα σε βιντεο στο Youtube,αλλα το pc δε τη βλεπει καθολου τη συσκευη...

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια κατι ασχετο,αλλα για να μην ανοιγω θεμα,ειπα να ρωτησω εδω...

Δε μπορω να περασω φωτογραφιες στο pc μου απο το κινητο(huawei p9 lite)..

Εχω κατεβασει το hisuite,εχω φτιαξει και τις ρυθμισεις(developer settings κτλ) που ειδα σε βιντεο στο Youtube,αλλα το pc δε τη βλεπει καθολου τη συσκευη...

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω!

Έχεις ενεργοποιήσει τον 'Εντοπισμό σφαλμάτων USB' και το 'Ξεκλείδωμα OEM' ?

Τους driver τους έχεις περάσει στον υπολογιστή για να το αναγνωρίζει?

Δημοσ.

Πριν μια εβδομαδα πήρα το p8LITE απο service με αλλαγή μιτρικής... υπάρχει πειρτπωση να ειναι και software αλλα σπάνιο εφοσον εισαι και με το bluetooth :(

πλακετα ειναι κλασσικο στο συγκεκριμενο μοντελο. κλανει το bluetooth module. Δεν κάτι να σε ανησυχεί θα το στείλεις και θα στην αλλάξουν.

Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιήσει τον 'Εντοπισμό σφαλμάτων USB' και το 'Ξεκλείδωμα OEM' ?

Τους driver τους έχεις περάσει στον υπολογιστή για να το αναγνωρίζει?

τα ειχα κανει ολα αυτα.Σημερα ομως που αναβαθμισα σε emui5 το βλεπει κανονικα...

Δημοσ.

Σε μερικές περιπτώσεις είναι θέμα software οπότε με ενα update / fresh install ή ακόμη και απο το admin του κινητού ένας καθαρισμός της cache διορθώνει το θεμα. Απλά αυτά τα κινητά έχουν εμφανίσει και αρκετα προβλήματα στο hardware τους και ουσιαστικά απαιτείται αλλαγή μητρικής όπως και στην δικη που περίπτωση που τα δοκίμασα όλα αυτα που σας αναφέρω χωρις επιτυχία.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το bluetooth, εχω πολυ περιοσμενο internet(wifi). Οταν παλι κλεινω το bluetooth, το wifi επανερχετε κανονικά .

Καμια ιδεα ;;; 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Εγω εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το bluetooth, εχω πολυ περιοσμενο internet(wifi). Οταν παλι κλεινω το bluetooth, το wifi επανερχετε κανονικά .

Καμια ιδεα ;;; 

Διαβάζεις εδώ https://www.doctorandroid.gr/2018/04/wi-fi-bluetooth.html?m=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...