alex999 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα,σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί στο κινητό της αδερφής μου το wifi και το bluetooth. Το ξέρω ότι μπορεί να έχει να αναφερθεί ξανα απλά δεν έχω βρει κάτι. Προσπάθησα να κάνω soft reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα hardware?
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αν είναι σαν το βίντεο https://m.youtube.com/watch?v=yhWEE5YFhFk τότε θέλεις μάστορα . Αν έχεις εγγύηση πήγαινε το . 1
lionheart82 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πριν μια εβδομαδα πήρα το p8LITE απο service με αλλαγή μιτρικής... υπάρχει πειρτπωση να ειναι και software αλλα σπάνιο εφοσον εισαι και με το bluetooth
alex999 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Είναι ακριβώς όπως το δείχνει στο βίντεο! Καλύπτεται από εγγύηση αυτή η βλάβη; Το έχουμε ένα χρόνο και κάτι αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Κανονικά πρέπει να έχει 2 χρόνια. Πάρε τηλέφωνο από εκεί που το πήρες . Ή με τα χαρτιά και στο επίσημο service Huawei Exclusive Service Center Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους. +30 217 0007575 2
nas91 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Παιδια κατι ασχετο,αλλα για να μην ανοιγω θεμα,ειπα να ρωτησω εδω... Δε μπορω να περασω φωτογραφιες στο pc μου απο το κινητο(huawei p9 lite).. Εχω κατεβασει το hisuite,εχω φτιαξει και τις ρυθμισεις(developer settings κτλ) που ειδα σε βιντεο στο Youtube,αλλα το pc δε τη βλεπει καθολου τη συσκευη... Καμια ιδεα? Ευχαριστω!
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Παιδια κατι ασχετο,αλλα για να μην ανοιγω θεμα,ειπα να ρωτησω εδω... Δε μπορω να περασω φωτογραφιες στο pc μου απο το κινητο(huawei p9 lite).. Εχω κατεβασει το hisuite,εχω φτιαξει και τις ρυθμισεις(developer settings κτλ) που ειδα σε βιντεο στο Youtube,αλλα το pc δε τη βλεπει καθολου τη συσκευη... Καμια ιδεα? Ευχαριστω! Έχεις ενεργοποιήσει τον 'Εντοπισμό σφαλμάτων USB' και το 'Ξεκλείδωμα OEM' ?Τους driver τους έχεις περάσει στον υπολογιστή για να το αναγνωρίζει?
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Πριν μια εβδομαδα πήρα το p8LITE απο service με αλλαγή μιτρικής... υπάρχει πειρτπωση να ειναι και software αλλα σπάνιο εφοσον εισαι και με το bluetooth πλακετα ειναι κλασσικο στο συγκεκριμενο μοντελο. κλανει το bluetooth module. Δεν κάτι να σε ανησυχεί θα το στείλεις και θα στην αλλάξουν.
nas91 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Έχεις ενεργοποιήσει τον 'Εντοπισμό σφαλμάτων USB' και το 'Ξεκλείδωμα OEM' ? Τους driver τους έχεις περάσει στον υπολογιστή για να το αναγνωρίζει? τα ειχα κανει ολα αυτα.Σημερα ομως που αναβαθμισα σε emui5 το βλεπει κανονικα...
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν φτάνει αυτό σε κάποιες περιπτώσεις
lionheart82 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σε μερικές περιπτώσεις είναι θέμα software οπότε με ενα update / fresh install ή ακόμη και απο το admin του κινητού ένας καθαρισμός της cache διορθώνει το θεμα. Απλά αυτά τα κινητά έχουν εμφανίσει και αρκετα προβλήματα στο hardware τους και ουσιαστικά απαιτείται αλλαγή μητρικής όπως και στην δικη που περίπτωση που τα δοκίμασα όλα αυτα που σας αναφέρω χωρις επιτυχία.
elmario88 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Εγω εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το bluetooth, εχω πολυ περιοσμενο internet(wifi). Οταν παλι κλεινω το bluetooth, το wifi επανερχετε κανονικά . Καμια ιδεα ;;;
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 55 λεπτά πριν, elmario88 είπε Εγω εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το bluetooth, εχω πολυ περιοσμενο internet(wifi). Οταν παλι κλεινω το bluetooth, το wifi επανερχετε κανονικά . Καμια ιδεα ;;; Διαβάζεις εδώ https://www.doctorandroid.gr/2018/04/wi-fi-bluetooth.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα