Προς το περιεχόμενο

Observer

labrosviz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορω πως δεν υπαρχει θεμα γι αυτο το παιχνιδι...αν υπαρχει συγχωρεστε με..

Από τους δημιουργούς του Layers of Fear, το Observer (>observer_) είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με οπτική πρώτου προσώπου με στοιχεία sci-fi και cyberpunk και συμμετοχή του Rutger Hauer στο ρόλο του Ντετέκτιβ Lazarski. 

Δεν προτείνεται για μικρές ηλικίες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpIRLW9G2OQ

Το εχει αγορασει κανενας? Αν ναι μπορει να μας πει τις εντυπωσεις του?

Site: http://observer-game.com/

Δημοσ.

λοιπον εχοντας παιξει πλεον το παιχνιδι θα πω οτι βιωσα μια τρομερη εμπειρια ..ολο αυτο το ντετέκτιβ ,cyber, μυστηριο , horror στυλ ηταν ανεπανάληπτο ..η γραφη του ηταν πολυ καλη....μου θυμισε αρκετα και το blade runner...σε ολους το συνιστώ αλλα σε οσους αρεσει αυτο το στυλ πρεπει να το αγορασουν χθες!!...

Κατι αλλο ... επειδη ετυχε και το ειδα και σε εναν φιλο μου στο Xbox one καλύτερα να αποφυγεται αυτην την εκδοση γιατι το λιγο που ειδα μου φανηκε οτι ειδα αρκετα frames drop...μου φανηκε πολυ αργο...

στο pro που το επαιξα τα πραγματα ηταν πολυ καλύτερα 

• Like 2
Δημοσ.

Το παίζω αυτή τη στιγμή και είμαι περίπου στα μισά. Εξαιρετικός τίτλος που ανεβαίνει τρία επίπεδα με την καθηλωτική φωνή του Rutger Hauer!!!   B)

Kαι εξαιρετικό optimization. Στο σύστημά μου έχω 50-60 fps σταθερά με full settings και 1920 x 1080.

επειδη ετυχε και το ειδα και σε εναν φιλο μου στο Xbox one καλύτερα να αποφυγεται αυτην την εκδοση γιατι το λιγο που ειδα μου φανηκε οτι ειδα αρκετα frames drop...

Κάνει και στο pc που και που κανα framedrop αλλά γενικά τρέχει πολύ καλά.

Δημοσ.

Kαι εξαιρετικό optimization. Στο σύστημά μου έχω 50-60 fps σταθερά με full settings και 1920 x 1080.

Δεν θα το έλεγα εξαιρετικό όταν δεν μπορείς να κρατήσεις σταθερά 60fps σε game που φορτώνει ένα διάδρομο σε γενικές γραμμές και ειδικά όταν τα graphs του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ;)

Δημοσ.

Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι. Υπέροχος τίτλος και κάτι που σίγουρα ξεχωρίζει μέσα στην ανυπόφορη έλλειψη πρωτοτυπίας που μαστίζει τους σύγχρονους τίτλους. Για όσους έχουν δει το Blade Runner και έπαιξαν το παιχνίδι, δεν μπορεί να μην πρόσεξαν τις αναφορές στην ταινία όπως:

τα περιστέρια, οι τεράστιες διαφημιστικές τηλεοθόνες, η ασταμάτητη βροχή, το cyberpunk κλειστοφοβικό περιβάλλον με τις τεράστιες πολυκατοικίες, ο δολοφόνος που ήθελε να γίνει λύκος (ο Ρόϊ αλυχτούσε σαν λύκος στη ταινία), ο ίδιος ο Observer που θυμίζει Blade Runner και φυσικά ο....Rutger Hauer!

Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η εξέλιξη της ιστορίας. Περίμενα ένα καλύτερο φινάλε και μια πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη από αυτή που μας έγινε.

Όπως και να χει, σύντομο αλλά απολαυστικό παιχνίδι. 8/10.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες. Ωραίο, διαφορετικό. Έχει όμως ένα bug από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά όσο και αν προσπαθείς να ανοίξεις το case log, δε γίνεται. Διάβασα γι' αυτό και σε ξένα forum. Ξέρει κάποιος που το έπαιξε πώς διορθώνεται;

edit: Άκυρο, πας στο tattoo shop και συνδέεσαι με την τύπισσα.

Επεξ/σία από planetman
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δοκιμασα και γω.Ξεκιναει καλα και μοιαζει αρκετα ενδιαφερον στην αρχη αλλα απο καποιο σημειο και μετα γινεται αρκετα δυσκολο να το καταλαβεις, και επισης το να  εξελισσεται σχεδον ολο  το παιχνιδι σε ενα κοσμο εξωπραγματικο και περιεργο που καμια σχεση δεν εχει με τη πραγματικοτητα, κανει το παιχνιδι λιγο απροσιτο (εχασα το ενδιαφερον μου απο ενα σημειο και μετα).Φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και μονο.Υπερβολικο το 9 σαν βαθμολογια

Επεξ/σία από vagelis81
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα! Για κάποιο λόγο το παιχνίδι είναι κλειδωμένο στα 62 fps. Δεν έχω όμως κάποιον κόφτη στο NCP..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Καλημέρα! Για κάποιο λόγο το παιχνίδι είναι κλειδωμένο στα 62 fps. Δεν έχω όμως κάποιον κόφτη στο NCP..

Έτσι το έχουν προγραμματίσει. Αν ψάξεις στο google και στο ίδιο το Steam θα βρεις tweaks για να ξεκλειδώσεις το framerate καθώς και το FOV.

Επί τη ευκαιρία, θα κυκλοφορήσει το Observer Redux με ανανεωμένα γραφικά και πολλά tweaks ταυτόχρονα με την κυκλοφορία των νέων κονσολών.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.

και πανω που λεγαμε θα ξεφορτωθούμε τα remasters μιας κ θα υπάρχει backwards compatibility :(

Ας ειναι τουλαχιστον λίγα, αυτα που πεφτουν μεσα στην cross gen περιοδο και να μη ξαναδουμε αυτα τα αισχη που ειχαμε σε αυτη τη γενια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...