butters Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πολύ μικρότερα πλαίσια ίσον μικρότερο μέγεθος με μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό ακριβώς. Δεν είναι design trend, είναι θέμα χρηστικότητας με πολύ απτά οφέλη. Παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο περίπου μέγεθος συσκευής. Και για τι design να μιλήσουμε πλέον για τα Xperia. Το ίδιο σχέδιο από το Γενάρη του 2013. Αν δεν υπήρχε και η Nokia και η ανεκδιήγητη HTC, η Sony είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος χαμένος των smartphones
calenter2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σε ομορφιά κακάσχημο. Ολα τα σονυ ίδια είναι. Καλά εκεί βαριούντε να βγάλουν ενα νεο σχέδιο? Με ενα σονυ που ειχα για δυο μήνες παρόλο που το είχα πάρει με κακό μάτι στην συνέχεια με εντυπωσίασε με την λειτουργικοτητά του και με την μπαταρία του. Παρόλο που η μπαταρία του ήτανε 2,3 κρατάει πιο πολύ απο το s7 που έχει 3000, καινουργια και τα δυο τα είχα και την φωτεινότητα στο αυτόματο. Πως εξηγείτε αυτο με την μπαταρία , δεν ξέρω. Αυτά με την ομορφιά είναι σχετικά φίλε. Για μένα τα κινητά της είναι φοβερά εμφανισιακά και ετοιμάζομαι μετά από 9 χρόνια Apple να πάρω ένα entry level ως 2ο-το μήλο δεν το αφήνω. Από τα κινητά που είναι στην αγορά μόνο τα Samsung ξεχωρίζουν από εμφάνιση αλλά ο bezelless σχεδιασμός που τόσοι αναφέρετε με ενθουσιασμό είναι καθαρή βλακεία στην πράξη:από όπου και αν το πιάσεις το κινητό ενεργοποιείται και λόγω και του περίεργου λειτουργικού φεύγει από την εφαρμογή μπαίνει σε άλλη κλπ. Κοινώς και μόνο για αυτό για πέταμα. Έχουν ο αδερφός μου και 3 φίλοι μου και τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και ξέρω. Τα υπόλοιπα κινητά για μένα δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω σε εμφάνιση αν τα δω σε μία προθήκη λ.χ. καταστήματος όλα ίδια μου φαίνονται. Υπό αυτό το πρίσμα μόνο τα Sony ξεχωρίζουν σχεδιαστικά όπως και όλα σχεδόν τα προϊόντα της εταιρίας αυτής. Απλά ως εταιρία είναι ακριβή και στην Ελλάδα τα προϊόντα που πωλούνται-τα περισσότερα δεν έρχονται ούτε ως παραεισαγωγή και δεν μιλάω για τα κινητά-τα δίνουν σε εξωφρενικές τιμές. 1
JcD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αντικατάσταση του X compact θα παίξει ή μόνο παντόφλες θα πουλάει και η σονυ απ'εδω και μπρος? ????
butters Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αντικατάσταση του X compact θα παίξει ή μόνο παντόφλες θα πουλάει και η σονυ απ'εδω και μπρος? ???? Λογικά θα βγει ο διάδοχος του XZ και μαζί ή αργότερα το compact 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 GrigM τα είπες πολύ σωστά. Είναι όλα όσα σκέφτομαι περνώντας τα χρόνια και βλέποντας τις εξελίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα