Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δικαιολογω τη sony σε πολλα και μαλιστα πηγαινα καρφι για X performance αλλα δε μπορω καθε φορα που ζεσταινεται η συσκευη, να μου κλεινει την εφαρμογη με το ετσι θελω.

Εχω να πω ομως πως αρκετοι ειστε ο,τι να 'ναι.

Τοσο εδω οσο και στο αρθρο με το Nokia 8.

Μου μαθατε τα bezeless κινητα.

Να μην εχεις να ακουμπησεις τους αντιχειρες σου και οταν πεφτει κατω το κινητο, ολη η ενεργεια απο τη πτωση να μεταφερεται καρφι στη πανακριβη οθονη. 

Τα θελατε με "ακριβα" υλικα.

Αρχισαν ολοι βγαζουν γυαλινα κ μεταλλικα κινητα. Γρατζουνιες, σπασιματα, λακουβες, δαχτυλιες κ θερμοκρασιες φουρνου.

Ξεχασατε τι θα πει ποιοτητα κατασκευης κ σταθεροτητα στο χερι. (πιαστε κανα BB να θυμηθειτε γιατι το σωστο πλαστικο παντα θα ειναι ανωτερο)

Τα θελατε λεπτα.

Αρχισαν ολοι να παλευουν με τα mm. 

Μικρες μπαταριες (παρε powerbanks κοσμε! παρε θερμοτητα!), καμερες εξογκωματα και τωρα σιγα σιγα φευγει το headphone jack "για να γλυτωσουν χωρο". Βγαζει η εταιρεια κινητο σε παχος πιστωτικης και ο αλλος ζηταει θυρα ακουστικων ΚΑΙ stereo speakers!

Οταν ερθει η πρωτη εταιρεια που θα βγαλει ελαστικο κινητο, με παχος χαρτιου που θα το διπλωνεις για να το βαλεις στη τσεπη σου οποτε δεν θα ειναι ευθραστο και ολα θα ειναι ασυρματα σε τιμες σημερινου ενσυρματου, τοτε ναι φωναξτε για τα περιθωρια κλπ

Μεχρι τοτε, καντε λιγο ησυχια γιατι με τις απαιτησεις σας βγαινουν ο,τι να 'ναι προβληματικα κινητα σε τιμες αυτοκινητου που μετα απο 1 μηνα συνειδητοποιεις οτι ηταν απλα gimmicky τα χαρακτηριστικα που νομιζες πως χρειαζοσουν .

Καλη συνεχεια.

• Like 9
Δημοσ.

Ειναι μεταλικο να φανταστω?αν ναι συμφωνα με την πρωτη φωτο φωναζει ΠΟΙΟΤΗΤΑ τωρα η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο απο καμερες η σονυ εινα πολυ καλη,οσοι γκρινιαζουν για τα μπεζελς ξερανε τι ειναι πριν 3? χρονια ασε να μπορουμε να το κραταμε χωρις φοβο μη πατηθει τιποτα ολοι οι ειδικοι στο ισομνια και γω χειροτερος χαχαχαχα.

ΑΠΟ μπαταρια θα πασχει και αυτο?

και ας το βγαλει 5.5+ ναναι μπαμπατσικο.

Δημοσ.

Μαρεσει που εγραψες και τις διαστασεις.ναι απο το g2 ειναι μεγαλυτερο αλλα απο το S8 οχι..

Και απο το s8 ειναι συνολικα μεγαλυτερο.

Sony XZ1 με 5.2" , μοντελο 2017:

146.8 x 73.410775.12 τετραγωνικα εκατοστα

Διαστασεις Samsung S8 με 5.8" , μοντελο 2017:

148.9 x 68.110140.09 τετραγωνικα εκατοστα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε όλα τα κινητά να είναι με τον ίδιο σχεδιασμό. Εμένα μου αρέσουν τα Sony και τα βρίσκω πολύ λειτουργικά. Η αγορά κινητών είναι μεγάλη και οι εταιρίες απευθύνονται στα δικά τους target group. Εσένα σου αρέσει το Α κινητό, εμένα μου αρέσει το Β. Απλά πραγματάκια.

Και για να σας πω την ιστορία μου, πριν λίγες μέρες το ZXs που έχω το ανέβασα σε ορειβατική αποστολή στα 5600 μέτρα με αρκετούς βαθμούς κάτω από το 0. Έβγαλα φοβερές φωτογραφίες χειριζόμενος τη συσκευή με τα χοντρά γάντια χωρίς να αγχώνομαι ακόμα κι όταν αυτό βράχηκε ή χιονίστηκε. Τα bezels ήταν σωτήρια γιατί χειριζόμουν τη συσκευή πιο άνετα και βέβαια είχα βάλει τη ρύθμιση για χρήση με γάντια. Αυτό και μόνο εμένα με κάνει να μη θέλω άλλη συσκευή.

• Like 3
Δημοσ.
Όμορφος σχεδιασμός οπως πάντα και πάλι καλά χωρις το μπεζελες σχεδιασμό της μόδας . Τουλάχιστον να μπορούμε να το πιάσουμε και να το χειριστούμε χωρις να πατάμε ότι να ναι. Οι λοιποί αντιγράφουν από την σονυ γυαλί , αδιαβροχοποιηση και το προωθούν ως κάτι επαναστατικό που από το πρώτο ζ υπάρχουν , αλλά τουλάχιστον το καλογραμμένο λογισμικό και το αλαγκαριστο εις βάθος χρόνου κανένας δεν το αντιγράφει

Για την τελευταία πρόταση σου μπορώ να σε παραπέμψω κάλλιστα σε ένα mate 9

Δημοσ.

Δηλαδή όπως πάει η μόδα ρε παιδιά? Επειδή μια Apple και Samsung παίζει μπάλα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι?

Το θέμα εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό ξεκολλατε

Πολύ μικρότερα πλαίσια ίσον μικρότερο μέγεθος με μεγαλύτερη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δικαιολογω τη sony σε πολλα και μαλιστα πηγαινα καρφι για X performance αλλα δε μπορω καθε φορα που ζεσταινεται η συσκευη, να μου κλεινει την εφαρμογη με το ετσι θελω.

Εχω να πω ομως πως αρκετοι ειστε ο,τι να 'ναι.

Τοσο εδω οσο και στο αρθρο με το Nokia 8.

Μου μαθατε τα bezeless κινητα.

Να μην εχεις να ακουμπησεις τους αντιχειρες σου και οταν πεφτει κατω το κινητο, ολη η ενεργεια απο τη πτωση να μεταφερεται καρφι στη πανακριβη οθονη. 

Τα θελατε με "ακριβα" υλικα.

Αρχισαν ολοι βγαζουν γυαλινα κ μεταλλικα κινητα. Γρατζουνιες, σπασιματα, λακουβες, δαχτυλιες κ θερμοκρασιες φουρνου.

Ξεχασατε τι θα πει ποιοτητα κατασκευης κ σταθεροτητα στο χερι. (πιαστε κανα BB να θυμηθειτε γιατι το σωστο πλαστικο παντα θα ειναι ανωτερο)

Τα θελατε λεπτα.

Αρχισαν ολοι να παλευουν με τα mm. 

Μικρες μπαταριες (παρε powerbanks κοσμε! παρε θερμοτητα!), καμερες εξογκωματα και τωρα σιγα σιγα φευγει το headphone jack "για να γλυτωσουν χωρο". Βγαζει η εταιρεια κινητο σε παχος πιστωτικης και ο αλλος ζηταει θυρα ακουστικων ΚΑΙ stereo speakers!

Οταν ερθει η πρωτη εταιρεια που θα βγαλει ελαστικο κινητο, με παχος χαρτιου που θα το διπλωνεις για να το βαλεις στη τσεπη σου οποτε δεν θα ειναι ευθραστο και ολα θα ειναι ασυρματα σε τιμες σημερινου ενσυρματου, τοτε ναι φωναξτε για τα περιθωρια κλπ

Μεχρι τοτε, καντε λιγο ησυχια γιατι με τις απαιτησεις σας βγαινουν ο,τι να 'ναι προβληματικα κινητα σε τιμες αυτοκινητου που μετα απο 1 μηνα συνειδητοποιεις οτι ηταν απλα gimmicky τα χαρακτηριστικα που νομιζες πως χρειαζοσουν .

Καλη συνεχεια.

Φαντάσου να δικαιολογούσες τη Sony διατριβή θα' γραφες τότε!! Γι' εσένα υπάρχουν κινητά όπως το S8 Αctive ή το LG Venture. Aνθεκτικά, αλλά και πάλι με σαφώς μικρότερα πλαίσια από το Sony Touvleria. Έτσι για να μην γενικεύουμε (όλα τα κινητά θέλουν power banks λες και τα Sony σκίζoυν από μπαταρία, όλα τα κινητά έχουν εξογκώματα κλπ.)

Δημοσ.

Πολύ ωραιο! Η μεγαλη διαφορα στο πισω κατω μερος, οπου εφυγε η πλαστκη μπαρα που ηταν για τις κεραιες.

Επίσης, βολικο που το NFC ανεβηκε πολυ ψηλα στην πλατη, εκει που ειναι τα φλας, βολικο για πληρωμες.

1. Το κινητο εχει sterεo ηχεια, κατι που δεν εχουν τα bezelless.

2. Δε βαζω θηκες στο κινητο μου, ετσι δε μπορω να παρω bezelless, γιατι σπανε για πλακα. Και η οθονη παει στα 300 euro. Γι αυτο πολλοι θα κυκλοφορουν με γαζες στα δακτυλα, οπως ο Michael Jackson.

3. Το ΧΖ Ρremium ειναι το πιο γρηγορο κινητο στο κοσμο, πιο γρηγορο απο Pixel, iPhone, 1+5, HTC11 (δε βαζω καν στη λιστα το lag Samsung). Αν ειναι ετσι και το ΧΖ1, θα ειναι σουπερ.

4. Απλα μπαινεις  Αμαζον και βλεπεις τα reviews, XZ, XZs, XZ Premium, Sony X, ολα εχουν 4,5+ αστερακια, τα Sony βγαζουν ποιοτητα + premium κατασκευη και οι κατοχοι τους ειναι ευχαριστημενοι για χρονια.

Κουμπι scanner στο πλαι σημα κατατεθεν, premium design, software που πεταει.   

• Like 2
Δημοσ.

Οξεία μπεζελίαση, σταθερά και όμορφα. Αγαπάμε Sony. Έχει το φανατικό κοινό της και αυτή. Το τελευταίο της που είχα, Z3 Compact.

H Sony προφανώς δεν υπολογίζει τα smartphones της για μεγάλα κέρδη. Από αλλού τα βγάζει. Κάμερες, σένσορες, Ps4 κτλ. Κάνει συνεπείς και συνειδητές σχεδιαστικές επιλογές. Προσφέρει ποιότητα και απόδοση. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε περισσότερους κλάδους, όπως παλιότερα. Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν εταιρείες όπως η Sony. Ξεχωρίζει. Π.χ. εδώ: μεγάλα bezels αλλά κόσμημα. Καλαίσθητο.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάσου να δικαιολογούσες τη Sony διατριβή θα' γραφες τότε!! Γι' εσένα υπάρχουν κινητά όπως το S8 Αctive ή το LG Venture. Aνθεκτικά, αλλά και πάλι με σαφώς μικρότερα πλαίσια από το Sony Touvleria. Έτσι για να μην γενικεύουμε (όλα τα κινητά θέλουν power banks λες και τα Sony σκίζoυν από μπαταρία, όλα τα κινητά έχουν εξογκώματα κλπ.)

οχι βεβαια...δεν εχουν ολα...η sony πχ..ποτε δεν ειχε..εξογκώματα

Δημοσ.

Σε ομορφιά κακάσχημο. Ολα τα σονυ ίδια είναι. Καλά εκεί βαριούντε να βγάλουν ενα νεο σχέδιο? Με ενα σονυ που ειχα για δυο μήνες παρόλο που το είχα πάρει με κακό μάτι στην συνέχεια με εντυπωσίασε με την λειτουργικοτητά του και με την μπαταρία του. Παρόλο που η μπαταρία του ήτανε 2,3 κρατάει πιο πολύ απο το s7 που έχει 3000, καινουργια και τα δυο τα είχα και την φωτεινότητα στο αυτόματο. Πως εξηγείτε αυτο με την μπαταρία , δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...