voltmod Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τρεις φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το design του επερχόμενου smartphone της Sony που θα αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, στη Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή που διατηρεί τις βασικές αρχές του σχεδιασμού OmniBalance της Ιαπωνικής εταιρείας θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και θα διαθέτει “HDR οθόνη” με διαγώνιο 5,2 ιντσών. Στην πρόσοψη, το Sony Xperia XZ1 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 19 Megapixels με Motion Eye και όπως είναι φανερό η Ιαπωνική εταιρεία, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο μοντέλο, πηγαίνει αντίθετα στο ρεύμα που θέλει όλες σχεδόν τις νέες, κορυφαίες, συσκευές να κάνουν χρήση dual-camera setup. Η συσκευή επίσης θα είναι IP65/68-certified και θα αντέχει στο νερό και στη σκόνη. Όπως αναφέραμε, περιμένουμε τη Sony όπως κάθε χρόνο να έχει ξεχωριστή παρουσίαση στην έκθεση IFA. Εκεί θα παρουσιάσει αρκετές νέες συσκευές, μεταξύ των οποίων και το Xperia XZ1. Site: GSMArena
Mitsos_The_Great Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έτος 2030: H Sony ανακαλύπτει τον bezeless σχεδιασμό... Από το Ζ2 και μετά πάτος αυτή η εταιρία... Κρίμας.. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αν και ο σχεδιασμός παραμένει σχεδόν ίδιος τα τελευταία χρονιά στα smartphone της Sony, έμενα μου αρέσει.
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Διαστασεις LG G2 με 5.2" , μοντελο 2013: 138.5 x 70.9 Διαστασεις Sony XZ1 με 5.2" , μοντελο 2017: 146.8 x 73.4 Για συγκριση, αλλα μοντελα του 2017: Διαστασεις Samsung S8 με 5.8" , μοντελο 2017: 148.9 x 68.1 Διαστασεις LG G6 με 5.7 , μοντελο 2017: 148.9 x 71.9 Ειναι μεγαλυτερο απο το lg g2 του 2013 και μεγαλυτερο απο το s8 που εχει 5.8" οθονη!! 9
kargo130 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ολοι πηγαινουν σε bezeless σχεδιασμο και διπλες καμερες πισω αλλα η σονυ επιμενει. Τοσο ικανοποιημενοι ειναι απο τις πωλησεις και δεν αλλαζουν το concept? 1
Nvidiaman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τι να πω... το παλεύει η Sony αλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να παρατήσει τα κινητά; Δεν το χει.
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Αστο sony Δεν βγαινει πια.. Σχεδιασμος γ τα μπαζα. 3
georgepppo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ολοι πηγαινουν σε bezeless σχεδιασμο και διπλες καμερες πισω αλλα η σονυ επιμενει. Τοσο ικανοποιημενοι ειναι απο τις πωλησεις και δεν αλλαζουν το concept? μάλλον σε κάποιους πουλάει ακόμα γιατί τους αρέσει, με το να βγάλει κάτι ίδιο με τους άλλους θα την κάνει πιο αδύναμη γιατί δεν θα πάρουν sony αλλά των αλλων ενώ έτσι πιάνει ένα άλλο κοινό. προσωπικά μου αρέσουν τα sony αλλά λίγο ακριβά για μένα,τώρα έχω ένα huawei p8 lite και ήταν να πάρω ένα xperia στα 170 και εν τέλη πήρα αυτό στα 150. 1
alex1001 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 μια χαρά το βλέπω.. και σε χαρακτηριστικά δυνατό είναι το μόνο που τα χαλάει είναι η τιμή! 600e για smart δεν πέταγα με καμία κυβέρνηση!! επίσης έχει αφαιρέσει από τα τελευταία μοντέλα την μαγνητική φόρτιση όπου με βολεύει πολύ στο z2 1
alexisnik19911 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αξεπεραστο ακομα το design του original Xperia Z ελπιζω συντομα να βαλει μυαλο και να αλλαξει τακτικη
seithan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πολύ απογοητευμένος από την Σόνυ για διάφορους λόγους. Πιο πολύ για αντιμετώπιση από αντιπροσωπεία και για δευτερεύων λόγους σχεδιασμού. Πρόσφατα πήγα στην Αρβάντο γιατί στο Ζ1 η μπαταρία μου "τελείωσε" μετά από λιγότερο από 4 χρόνια. Είναι απόλυτα λογικό αφού το εν λόγω κινητό είναι πιο ζεστό και από μοτέρ χιλιάρας μηχανής. Με τα χρόνια την ξέρανε, δεν θέλει και κόπο ούτως ή άλλως. Στην αρβάντο λοιπόν μου είπαν οτι : 1) δεν δίνουν κατα προσέγγιση τιμή (δηλαδή μου ζητάνε πρώτα να πάραλάβουν το κινητό με αυτόματο κόστος 18€, και μετά θα μου δώσουν τιμή). Επίσης μου είπαν οτι θα μου αντικαταστήσουν το "φλάπ" που λείπει στα πλαϊνά της θύρας φόρτισης (αυτό που λέγαμε για χάλια αποφάσης σχεδιασμού, τα πορτάκια κόβονται με την χρήση ότι και να κάνεις και βλέπω συνεχίζει την ίδια πολιτική για να πουλάει ανταλλακτικά), θέλω δε θέλω. Τελικά δεν το άφησα το κινητό. Αισθάνθηκα προδομένος από μια εταιρία που την έχω εμπιστευτεί τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν πειράζει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. 2
DimitrisDrama Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ρε παιδιά ζεσταμενο φαγητό βγάζει κάθε χρονιά δεν έχει τμήμα σχεδιασμού δεν την ενδιαφέρει παίρνει κάθε χρόνο τον ίδιο καλούπι αλλάζει το εσωτερικό και τέλος ότι πουλήσει. 5
CAPgeo1979 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τα χειριστήρια λείπουν να βάλει στα πλάγια να το κάνει nintendo switch! και έλεγα τι μοιάζει έσπαγα το κεφάλι μου... 1
greekbusters Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Όμορφος σχεδιασμός οπως πάντα και πάλι καλά χωρις το μπεζελες σχεδιασμό της μόδας . Τουλάχιστον να μπορούμε να το πιάσουμε και να το χειριστούμε χωρις να πατάμε ότι να ναι. Οι λοιποί αντιγράφουν από την σονυ γυαλί , αδιαβροχοποιηση και το προωθούν ως κάτι επαναστατικό που από το πρώτο ζ υπάρχουν , αλλά τουλάχιστον το καλογραμμένο λογισμικό και το αλαγκαριστο εις βάθος χρόνου κανένας δεν το αντιγράφει 2
NOODLE Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δηλαδή όπως πάει η μόδα ρε παιδιά? Επειδή μια Apple και Samsung παίζει μπάλα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι? Το θέμα εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό ξεκολλατε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα