Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι...δεν ειμαι και πολυ της λογικης του Αριστοτελη, ουτε των επιχειρηματιων του Σωκρατη.

Ειμαι πιο πολυ της εγκαρσιας σκεψης.

Τωρα κατι σχολια του τυπου "σφυρα μου" κτλ ειναι λιγο απογοητευτικα. Αν ημουν η διευθυντης στην δουλεια σου θα μου μιλουσες με το σεις και με το σας αλλα επειδη "ερχομαι" μεσω ιντερνετ, "γυμνος" και παρουσιαζομαι σαν ενας νορμαλ τυπος το εκμεταλευεσαι αυτο για να βγαλεις τα κομπλεξ σου (μιλαω γενικα οχι προσωπικα).

Και οπως λεει και ο Ιερος εξεταστης στον Χριστο του Ντοστογιεφσκι, αυτοι θελουν μαστιγιο κτλ... αν τους φερνεις με το καλο δεν τους αρεσει.

Παντως πολλοι διευθυντες σε μεγαλα κατα τα αλλα ε-σοπς ελληνικα, ειναι τετοια φαση. Φυσικα δεν γνωριζουν τιποτα απο το συγχρονο μαρκετινκ και δεν ξερουν καν μαθηματικα, στρατηγικη, θεωρια μικρων κοσμων, νευροεπιστημες και η λιστα συνεχιζεται...

Εν τελει ασχετος του τι κανουν, ερχονται μερικοι σαν εμενα και τους τσακιζουμε, εμεις δεν κανουμε ε μαιλ μαρκετινκ. Δεν παιζουμε με νεροπιστολα λολ.

Τεσπα, πλακα ειχε. Σας αφηνω παω να δουλεψω,καλα μπανιαααααααααα

Δημοσ.

για αυτά λατρεύω το insomnia :)

η αλήθεια είναι πως και το τρολαρισμα περνάει την κρίση του, είναι λίγο πολύ αναμενόμενο και επαναλαμβανόμενο.

Που και που όμως σκάνε νέα ταλέντα που το πάνε το άθλημα ένα βήμα πιο πέρα...

άραγε στο μέλλον που το insomnia θα έχει διαχειριστές (bot) με την πολύ αναμενόμενη τεχνητή νοημοσύνη,

θα τον ανίχνευαν με την μια σαν troll ή θα απαντούσαν ανάλογα και θα είχαμε μετά σουρεαλιστικές καταστάσεις;

:) :) :)

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Άλλοι δουλεύουν τα κανάλια τους 4 με 5 χρόνια σωστά Γι να πιάσουν 1εκκατομυριο subs και εσύ σε λιγότερο από το μισό χρόνο λες ότι θα κάνεις όχι 1 αλλά 6 κανάλια από το πουθενά

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα με τελειωσε  τυπας που προτεινε συμφωνια παντως.

Ναι...δεν ειμαι και πολυ της λογικης του Αριστοτελη, ουτε των επιχειρηματιων του Σωκρατη.

Ειμαι πιο πολυ της εγκαρσιας σκεψης.

Τωρα κατι σχολια του τυπου "σφυρα μου" κτλ ειναι λιγο απογοητευτικα. Αν ημουν η διευθυντης στην δουλεια σου θα μου μιλουσες με το σεις και με το σας αλλα επειδη "ερχομαι" μεσω ιντερνετ, "γυμνος" και παρουσιαζομαι σαν ενας νορμαλ τυπος το εκμεταλευεσαι αυτο για να βγαλεις τα κομπλεξ σου (μιλαω γενικα οχι προσωπικα).

Και οπως λεει και ο Ιερος εξεταστης στον Χριστο του Ντοστογιεφσκι, αυτοι θελουν μαστιγιο κτλ... αν τους φερνεις με το καλο δεν τους αρεσει.

Παντως πολλοι διευθυντες σε μεγαλα κατα τα αλλα ε-σοπς ελληνικα, ειναι τετοια φαση. Φυσικα δεν γνωριζουν τιποτα απο το συγχρονο μαρκετινκ και δεν ξερουν καν μαθηματικα, στρατηγικη, θεωρια μικρων κοσμων, νευροεπιστημες και η λιστα συνεχιζεται...

Εν τελει ασχετος του τι κανουν, ερχονται μερικοι σαν εμενα και τους τσακιζουμε, εμεις δεν κανουμε ε μαιλ μαρκετινκ. Δεν παιζουμε με νεροπιστολα λολ.

Τεσπα, πλακα ειχε. Σας αφηνω παω να δουλεψω,καλα μπανιαααααααααα

Εσυ πρεπει να εισαι διευθυντης σε πολυεθνικη δεν εξηγειται αλλιως.
Φιλικα,μη γραφεις αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες,ειναι τιγκα καγκουρια.

• Like 2
Δημοσ.

η αλήθεια είναι πως και το τρολαρισμα περνάει την κρίση του, είναι λίγο πολύ αναμενόμενο και επαναλαμβανόμενο.

άραγε στο μέλλον που το insomnia θα έχει διαχειριστές (bot) με την πολύ αναμενόμενη τεχνητή νοημοσύνη,

θα τον ανίχνευαν με την μια σαν troll ή θα απαντούσαν ανάλογα και θα είχαμε μετά σουρεαλιστικές καταστάσεις;

Ανέβασες το θέμα "τεχνητή νοημοσύνη" τουλάχιστον ένα επίπεδο με το σχολιό σου. Μπορεί και δύο.

Δημοσ.

Στην αρχή θα στοιχημάτιζα στο σουρεάλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελοσπαντων εγω ξεκινησα χτες, θα σας ποσταρω οταν εχω ορεξη, μαλλον για τους πρωτους 3 μηνες. Μονο και μονο να νευριασετε :P

Ολο το τραφικ θα ειναι οργανικο, χωρις μποτς και αγορασμενα βιους μιας και εχω ενα αντσενς και θα ειναι κριμα να φαω κανα μπαν.

Θα ποσταρω και απο που ερχονται ακριβως οι προβολες οταν και αν εχω. Τα λεμε.

http://imgur.com/P20vMrg

Δημοσ.

Τελοσπαντων εγω ξεκινησα χτες, θα σας ποσταρω οταν εχω ορεξη, μαλλον για τους πρωτους 3 μηνες. Μονο και μονο να νευριασετε :P

Ολο το τραφικ θα ειναι οργανικο, χωρις μποτς και αγορασμενα βιους μιας και εχω ενα αντσενς και θα ειναι κριμα να φαω κανα μπαν.

Θα ποσταρω και απο που ερχονται ακριβως οι προβολες οταν και αν εχω. Τα λεμε.

http://imgur.com/P20vMrg

Το κανάλι πρέπει να μας πεις, γιατί τις φώτο τις φτιάχνεις και στο photoshop... :ph34r:

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...