Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΩΩΩΩχ, εγραψα ολοκληρο κατεβατο αλλα κατι επαιξε και δεν δημοσιευτηκε το θρεντ.

Βαριεμαι να το γραφω παλι, οποτε με δυο λογια θα το πω τωρα κ μετα βλεπουμε. Θα κανω εναν "αθλο" ας πουμε και θα χτισω 6 καναλια, ταυτοχρονα (youtube) . Θα μου παρει μεριπου 18-24 μηνες για να τα παω απο μηδεν σε 1εκ σαμπς το καθενα. Θελει, λιγη δουλεια και ισως αν ποσταρω καθε μερα τι κανω κτλ να μην βαρεθω και το ολοκληρωσω. Θα ενδιεφερε πιστευετε να ποσταρω τι κανω κτλ? (βεβαια δεν θα ξερει κανεις τα ονοματα των καναλιων μου) 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελεγα να ποσταρω τους στοχους που στοχευω καθε μερα (σχετικα με τα καναλια), την δουλεια που κανω και γραφιματα απο το ποσες προβολες παιρνω, απο που κτλ. 

Δημοσ.

Θα ειναι 6 διαφορετικα μπραντς , σε διαφορετικες κατηγοριες. Τα 3 θα τα κανω μονεταιζ με αδσενσ και τα 3 με αφιλιετ απο αμαζον. Ολα θα απευθυνονται σε αμερικη, αγγλικα, καναδα, και αυστραλια.

Δημοσ.

Αν προσφερω μερος του τεχνολογικου εξοπλισμου(καλη καμερα, μικροφωνο κλπ), υπαρχει περιπτωση να μου δωσεις 5% των μετοχων/κερδων;

Γιατι θα παιξει ΣΙΓΟΥΡΑ αρκετο χρημα με 1.000.000 subscriptions και θελω να παρω κομματι της πιτας!

Η ιδεα σου ειναι εξαιρετικη και αποκλειεται να μην πιασεις τον στοχο σου.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ κανάλια με σοβαρή και μακροχρόνια παρουσία, στο εξωτερικό, δεν έχουν 1 εκατομύριο subs. Αν τα καταφέρεις πες μας πως.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ κανάλια με σοβαρή και μακροχρόνια παρουσία, στο εξωτερικό, δεν έχουν 1 εκατομύριο subs. Αν τα καταφέρεις πες μας πως.

Δεν έχουν motivation εκείνοι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια, δεν περιμενα να με πιστεψετε κιολας  :-D .

Σκεφτειτε να εβαζα στοχους οι οποιοι σας φαινονται...εφικτοι! Θα ελεγα και εγω - μαζι με εσας - "αυτο δεν γινεται και θα ημασταν ολοι χαρουμενοι.

Το θεμα ειναι αν υπαρχουν εδω τυποι που κανουν "το απιστευτο" (και ισως βρουμε κοινη γλωσσα) η μονο ατομα που ειναι αρνητικα και μιζερα που ασχολουνται με τα πολιτικα , την μπαλα κτλ. Υπαρχουν εδω μεσα ανθρωποι που παιζουν go πχ? Διαβαζουν Camu? Ξερουν τι ειναι υψηλη στρατηγικη ?

Δημοσ.

Σκεφτειτε να εβαζα στοχους οι οποιοι σας φαινονται...εφικτοι! Θα ελεγα και εγω - μαζι με εσας - "αυτο δεν γινεται και θα ημασταν ολοι χαρουμενοι.

Το θεμα ειναι αν υπαρχουν εδω τυποι που κανουν "το απιστευτο" (και ισως βρουμε κοινη γλωσσα) η μονο ατομα που ειναι αρνητικα και μιζερα που ασχολουνται με τα πολιτικα , την μπαλα κτλ. Υπαρχουν εδω μεσα ανθρωποι που παιζουν go πχ? Διαβαζουν Camu? Ξερουν τι ειναι υψηλη στρατηγικη ?

Φημες λενε οτι εχει πολλους τρελούς εδω μεσα
  • Like 8
Δημοσ.

Ακριβως ετσι φιλε!

Και επειδη πιστευω πως με τον βοηθεια μου(εξοπλισμο κλπ) θα μπορεσουμε να κανουμε το "απιστευτο", τι λες για την προταση μου για ενα 5% κερδων/μετοχων;

Σαν πρωτο δειγμα μπορω να σε βοηθησω και με διαδικασιες αιτησεων για χορηγιες και να δωσεις ή λιγο παραπανω μετοχες ή μια προκαταβολη αναμενομενων κερδων.

Μην ακους τους μιζερους, αν δεν κοιτας ψηλα, θα μεινεις παντα κολλημενος στο εδαφος. Ενα αλμα αρκει!

Δημοσ.

Ρε παιδια οκ το επιασα το νοημα. Μια χαρα... λολ. (Με ειχε προειδοποιησει το Μαρακι απο την λεσχη του μπριτζ) :D

Παντως τα νουμερα δεν ειναι και τοοοοσο αδυνατα. Εγω ολο το 2016 εκανα 6 χιλιαρικα τον μηνα μονο απο το αντσενς. Εξαρταται απο την κατηγορια που εισαι, αν ξερεις να κανεις ρακνινκ στα βιντεος , να χτιζεις μπακλινκς που ειναι φολοου κτλ. Τωρα ο αλλος (^^^)  ειναι χειριστης...κλαρκ και νομιζει πως αυτα δεν γινονται αλλα...μαντεψε!

Δημοσ.

Κ αφου εισαι τοοοοσο δυνατος και εβγαζες 6 χιλιαρικα το μηνα γτ ρωτας εδω μεσα αν θα τα καταφερεις κτλπ;

Αφου εισαι τσακαλος κτλπ προχωρα. Τι ρωτας αν μας ενδιαφερει αφου θα ειναι γ κοινο αμερικης,αυστραλια και γενικα εκτος της ελληνικης αγορας....

Τεσπα

Καλη τυχη :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλο θα ειναι για αρχη να σταματησεις να γραφεις engreek ( το αντιθετο του greeklish δλδ αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες ) γιατι χτυπαει στο ματι και στα νευρα.

Αν φτασεις τωρα 999.999 subs σφυρα μου να γινω εγω ο εκατομμυριοστος.

Δεν πιστευω οτι εβγαζες 6κ το μηνα,αλλα πιστευω οτι δεν εισαι εντελως τρολ.

Απο την αλλη,αμα εβγαζες τοσα δε θα ρωτουσες στο insomnia για το τι θα κανεις η αν πρεπει να το κανεις η αν θελουμε να το κανεις.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...