Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/21/2018 στις 9:32 ΜΜ, xavier είπε

επαιξε η 2η σεζον του sneaky Pete την προηγουμενη εβδομαδα. Αρκετα καλη και με εξαιρετικο καστ...

Καλά κόλλησα :-). 4 επεισόδια συνεχόμενα. Μέσα στο σαββατοκύριακο βλέπω να το τελειώνω.

Παίζουν καλοί ηθοποιοί (και ο Crynston του breaking bad ο οποίος είναι και ο δημιουργός).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, skiabox είπε

Είδε κανείς το The Crossing?

Αξιόλογος πιλότος, ξεκίνησε με καλά φόντα στο μυστήριο και αν συνεχίσει έτσι και βελτιωθεί, αξίζει ξεχωριστό θρεντ. Αλλά όχι και να το αποκαλούν "εναλλακτικό LOST", είναι άδικο για την καλή και πρωτότυπη ιδέα που παρουσιάζει.

ΥΓ. Συνιστώ να μη δείτε το τρέηλερ, αφήστε το και δείτε το για να σας εκπλήξει και λίγο. Έτσι το είδα πέρα από μια γενική περιγραφή.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.

Vangelis_D9 : Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο του Crossing.

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά θα ήθελα να δω μερικά ακόμα επεισόδια για να καταλήξω σε κάποιο οριστικό συμπέρασμα.

Θέλει προσοχή γιατί κυκλοφορεί πολύ σκουπίδι.

Για να καταλάβεις βλέπω πλέον μία μόνο σειρά (Timeless).

Δημοσ.

Απορώ...είμαι ο μόνος που βλέπω το The Alienist...φοβερά σκηνικά..αναπάρασταση εποχής και υπόθεση δυνατή...

Επίσης τώρα τελευταια είδα Absentia, MindHunters

• Like 1
Δημοσ.

Το βλεπω (ειδα μαλλον διοτι τελειωσε) και γω το Alienist. Ωραια η ατμοσφαιρα και τα σκηνικα αλλα για τετοιο cast που ειχε, οι χαρακτηρες ηταν λιγο αδυναμοι απο την σκοπια οτι δεν επενδυσαν πολυ στο χτισιμο ουτε ιδιατερη δουλεια εγινε στη προσπαθεια να πεισουν το κοινο να ταυτιστει μαζι τους.

Το τελευταιο επεισοδιο μου εβγαλε και λιγη προχειραντζα με τον serial killer. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Babylon Berlin το έχει δει κανείς? Είδα χθες το 1ο της 1ης σεζόν και φαίνεται καλόδουλεμένη, πολλά υποσχόμενη κοινωνικό-αστυνομική σειρά με φόντο το Βερολίνο του Μεσοπολέμου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papadakn είπε

Το Babylon Berlin το έχει δει κανείς? Είδα χθες το 1ο της 1ης σεζόν και φαίνεται καλόδουλεμένη, πολλά υποσχόμενη κοινωνικό-αστυνομική σειρά με φόντο το Βερολίνο του Μεσοπολέμου

και εγω το εχω στο προγραμμα μαζι με το deutschland 83, αλλα πλακωσαν πολλα τελευταία και ειναι γεματο το προγραμμα με τα τρεχοντα...

Για οσους εβλεπαν και πεθυμησαν  το justified, το hap and leonard συνεχιζει εξαιρετικα στην 3η σεζον του.

Δημοσ.

το imposters θα βγει τελικα? αν μη τι αλλο παιζει και η ουμα και το  americans ποτε ξεκινα?που ναι και ο τελευταιοσ κυκλοσ  να δουμε αν τουσ πιασουν 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, star12 είπε

το imposters θα βγει τελικα? αν μη τι αλλο παιζει και η ουμα και το  americans ποτε ξεκινα?που ναι και ο τελευταιοσ κυκλοσ  να δουμε αν τουσ πιασουν 

Ξεκίνησε το The Americans την προηγούμενη εβδομάδα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Ξεκίνησε το The Americans την προηγούμενη εβδομάδα...

Τελικά μαζεύτηκε "πράμα" με τον Απρίλιο....

Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 1:01 ΜΜ, speedy23 είπε

Το βλεπω (ειδα μαλλον διοτι τελειωσε) και γω το Alienist. Ωραια η ατμοσφαιρα και τα σκηνικα αλλα για τετοιο cast που ειχε, οι χαρακτηρες ηταν λιγο αδυναμοι απο την σκοπια οτι δεν επενδυσαν πολυ στο χτισιμο ουτε ιδιατερη δουλεια εγινε στη προσπαθεια να πεισουν το κοινο να ταυτιστει μαζι τους.

Το τελευταιο επεισοδιο μου εβγαλε και λιγη προχειραντζα με τον serial killer. 

Μόλις είδα και εγώ...το τελευταίο...για τους ηθοποιους δεν μπορώ να πω ΄ότι με "χάλασαν".......αλλά το τέλος ήταν πολύ χαμηλής ποιοτητας...δηλαδή ουσιαστικά ήταν " που πας ρε Καραμήτρο"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...