Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα falling water (ειδα 2 επεισοδια).... θεματολογια που τραβαει το ενδιαφερον, αρκετα περιπλοκο, καλες ερμηνιες.........δεν ειναι διαμαντακι αλλα δεν χανεις και την ωρα σου.

Δημοσ.

Αναφερθηκε και πιο πανω, αλλα επειδη ισως περασε απαρατηρητο δωστε μια ευκαιρια, ξεκινησε!

ωραια φαση και στο 00:57 που παρουσιαζεται ο ψυχοπαθης :ρ

Στις 11/1/2018 στις 3:36 ΠΜ, najinblue3 είπε

βλεπει καποιος riverdale? εχω πορωθει με archie αν και πολυ teen η φαση θα αρχισω και τα comics, θα βγει και η σαμπρινα φετο οποτε win-win

φτασαμε 10 επ. Η αληθεια ειναι οτι η 2η σεζον καμια σχεση με την πρωτη... Θελαν απλα να το συνεχισουν... Αν δεν ειχαν χτιστει οι χαρακτηρες και το πλαισιο απο την 1η δεν θα εβλεπα πανω απο 1 επ στην 2η

Δημοσ.

πλακα με κανεις, η σειρα πλεον εχει μπει σε μονοπατια του κομικ, εγω εχω παθει εμμονη με τη σειρα και αρχισα να διαβαζω και τα κομικ, jughead for the wiiin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

πλακα με κανεις, η σειρα πλεον εχει μπει σε μονοπατια του κομικ, εγω εχω παθει εμμονη με τη σειρα και αρχισα να διαβαζω και τα κομικ, jughead for the wiiin

Δν έχω ιδέα για τα κόμικ. Αλλά η 2η σεζόν δεν είναι άξια. Δεν θέλω να πω ότι είναι μια κακη σειρά. Αλλά αν η 2η σεζόν ήταν η πρώτη Δεν θα χε απήχηση κατά την γνώμη μου... πολλά ερωτηματικά , δεν αναπτύσσει πολλές ιστορίες ταυτόχρονα, απογοητεύει σε κάποια σημεία. Κατά τα άλλα το εφηβικό στοιχείο σε κάνει να θες να δεις και 10 ακόμη σεζόν 

Επεξ/σία από _Στεργιος_
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Δν έχω ιδέα για τα κόμικ. Αλλά η 2η σεζόν δεν είναι άξια. Δεν θέλω να πω ότι είναι μια κακη σειρά. Αλλά αν η 2η σεζόν ήταν η πρώτη Δεν θα χε απήχηση κατά την γνώμη μου... πολλά ερωτηματικά , δεν αναπτύσσει πολλές ιστορίες ταυτόχρονα, απογοητεύει σε κάποια σημεία. Κατά τα άλλα το εφηβικό στοιχείο σε κάνει να θες να δεις και 10 ακόμη σεζόν 

τι να σου πω, εμενα μου αρεσε η αλλαγη, απο πολυ εισαγωγικο μπηκαμε πραγματικα στο πετσι των ηρωων, ειδικα μπετυ και αρτσι πανε προς τους χαρακτηρες του κομικ, θα το ξαναπω αλλα επαθα εμμονη με τη σειρα αν και ειναι teen

Δημοσ.
Στις 20/1/2018 στις 1:18 ΠΜ, najinblue3 είπε

τι να σου πω, εμενα μου αρεσε η αλλαγη, απο πολυ εισαγωγικο μπηκαμε πραγματικα στο πετσι των ηρωων, ειδικα μπετυ και αρτσι πανε προς τους χαρακτηρες του κομικ, θα το ξαναπω αλλα επαθα εμμονη με τη σειρα αν και ειναι teen

δες και veronica mars, αν δεν το εχεις κανει...

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Valor. Πολυ κάλό εχει σχέση με αποστολές του Αμερικάνικου στρατού.

Βλέπω επίσης

Chicago PD, Chicago fire, Ncis Los angeles, Ncis, Scandal US (Πολύ καλο)

Huawei Mate 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...