najinblue3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 που τα διαβαζεις τα θετικα σχολια για το dark? γιατι βλεπω ψιλοθαψιμο στο μετακριτικ... εχω δει τα 2 πρωτα, για μενα ειναι παρα πολυ καλη σειρα thus far..
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δείχνει πολλά υποσχόμενο, πανάκριβη παραγωγή, για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει!http://www.youtube.com/watch?v=qM7Eob4YFDQ 1
speedman_26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 θυμιζει λιγο tο Pulse λιγο τα γιαπωνεζικα,λιγο SP. βασικα λιγο απ ολα που χουνε να κανουνε σχεση με ghosts..Βλεπεται η σειρα,αλλα μη περιμενεις τιποτα γουαω.απλα τα εφε ωρες ωρες ειναι για τα μπαζα,και μονο καμια σκηνη να τη λες creepy . ο πρωτ πιο αδιαφορος πεθαινεισ ειδα ενα επεισοδιο δεν αντεξα
Kostasspil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Sinner πολύ ωραίο εχω δει μεχριτο 5ο παω για σημερα για τα υπολοιπα, θα ανανεωθει για 2η? Ξερουμε? Υ.Γ. Δεν εχει δικο του νήμα?
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 δεν ειναι σιγουρο ειχαν πει γιατι η ιστορια ουσιαστικα τελειωσε και αν ανανεωθει θα ειναι σε επιπεδο ανθολογιας
skipperas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνησε κανείς το Unabomber στο netflix; Είμαι ήδη 5ο επεισόδιο και είναι “μπόμπα”! Δείτε το!
Speculoos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Gifted, Runaways ή κανενα απο τα δυο; Πραγματικα εχει χαθει η μπσλα με τις παραγωγες της Μάρβελ φετος.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το Runaways ειναι σκετη απογοητευση αν εχεις διαβασει τα comic. Ειναι λες και έχουν πάρει τα ονοματα και τις υπερδυνάμεις των μελων με ενα ρεζουμε της ιστορίας τους. Το βλεπω μεν (μαζοχιστικα λιγο) επειδη αγαπουσα το κομικ, αλλα... Το Gifted ειναι λιγο πιο οoriginal (αφου δεν υπαρχει αναλογο comic αν θυμαμαι καλα), θυμιζει αμυδρά Heroes αλλα και παλι δεν ειναι κατι εξαιρετικο. Ευτυχώς δεν εχει το teen drama στοιχειο του Runaways που με κάνει ανα διαστήματα να θελω να σπασω την οθονη 1
grand techie Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εαν θελετε να λιωσετε στο γελιο αυτο βγηκε φετος. http://www.imdb.com/title/tt6524350/ Ειναι πιο αστειο και χυδαιο απο rick and morty 1
melkor54248 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κωδικοι για ταινίες στο νετφλιξ http://www.netflixfans.gr/2017/10/netflix.html καλο tip Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από melkor54248
4saken Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 Ιανουαριου 2η σεζον American Crime Story Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από 4saken 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 βλεπει καποιος riverdale? εχω πορωθει με archie αν και πολυ teen η φαση θα αρχισω και τα comics, θα βγει και η σαμπρινα φετο οποτε win-win 1
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ελα ρε απο τα κομιξ με τον Αρτσι ειναι η σειρα; δεν το ξερα. ωραια. ο Jughead τρωει συνεχεια burgers στη σειρα; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από KilliK 1
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, KilliK είπε ελα ρε απο τα κομιξ με τον Αρτσι ειναι η σειρα; δεν το ξερα. ωραια. ο Jughead τρωει συνεχεια burgers στη σειρα; ναι! ειναι πολυ teen αλλα μου αρεσει το στορυ, jughead <3, μη περιμενεις αριστουργημα αλλα βλεπεται παρα πολυ ωραια αν και teen, δεν εχω βαρεθει καθολου σε 13 επς και ερχεται και η sabrina οποτε θα εχουμε σιγουρα crossover 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα