Arkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Better Call Saul[Season 4] https://www.imdb.com/title/tt3032476/?ref_=nv_sr_1 Ακομα μια εξαιρετικη σεζον. Αρχιζουμε και μπαινουμε για τα καλα στο timeline του Breaking Bad και γινεται ολο και καλυτερο. Υπεροχη φωτογραφια και σκηνοθεσια οπως παντα. Οι ηθοποιοι κλασικα σε πολυ υψηλα επιπεδα οπως μας εχουν συνηθισει ολα τα χρονια. 9/10 The Haunting of Hill House https://www.imdb.com/title/tt6763664/?ref_=nv_sr_1 Μεγαλειωδες. Θα ελεγα οτι επαναπροσδιορισε το ειδος. Το netflix κανει θαυματα στις σειρες του. Εχει τις creepy σκηνες η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη και δεν κανει κοιλια σε κανενα επεισοδιο. Το τελος δεν θα μπορουσε να κλεισει καλυτερα. Μην την χασετε. 9.5/10 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Arkin 2
papoys1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Και μία πολύ καλή και ποιοτική συγχρόνως Ελληνική σειρά που θα καθηλώσει αρκετούς στον τηλεοπτικό δέκτη τους. 1
Asevastos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ματσούκα στα 45 της κάνει πλάκα τις πιτσιρίκες. Απίστευτη γυναίκα! 1
Arkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Asevastos είπε Ματσούκα στα 45 της κάνει πλάκα τις πιτσιρίκες. Απίστευτη γυναίκα! Μιλαμε για μια απο τις ωραιοτερες ελληνιδες και σε προσωπο και σε σωμα προφανως και κανει πλακα στα 20χρονα. 1
Diinekis21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 9:25 ΜΜ, papoys1 είπε Και μία πολύ καλή και ποιοτική συγχρόνως Ελληνική σειρά που θα καθηλώσει αρκετούς στον τηλεοπτικό δέκτη τους. Τι λες τώρα! Αυτό είναι τωρινό;
star12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 τελιωσα και το The first.ωραια σειρα αλλα ηταν καπως αργη σε καπια σημεια.ηθελε να το κανει character developmen FIRST, και το scifi προς το τελος.ενταξει ο σων πεν κορυφη αν και η ναταλιτσα εδω λιγο μας τα χαλασε. θα χει και δευτερη σεζον η σειρα;
Mesqal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 5:35 ΠΜ, Arkin είπε The Haunting of Hill House https://www.imdb.com/title/tt6763664/?ref_=nv_sr_1 Μεγαλειωδες. Θα ελεγα οτι επαναπροσδιορισε το ειδος. Το netflix κανει θαυματα στις σειρες του. Εχει τις creepy σκηνες η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη και δεν κανει κοιλια σε κανενα επεισοδιο. Το τελος δεν θα μπορουσε να κλεισει καλυτερα. Μην την χασετε. 9.5/10 Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ειναι αυτο !!! Σκηνοθεσια και ερμηνειες απο αλλο πλανητη, οτι καλυτερο εχω δει εδω και πολυ καιρο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1983 https://www.imdb.com/title/tt7371666/
7nisiotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 3:41 ΜΜ, Mesqal είπε Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ειναι αυτο !!! Σκηνοθεσια και ερμηνειες απο αλλο πλανητη, οτι καλυτερο εχω δει εδω και πολυ καιρο. Το ξεκίνησα, φαίνεται καλό. Το Nightflyers ψιλοαπογοητευση. Στα μισα να το σταματήσω ήμουν στο 1ο επεισόδιο. Επίσης φαίνεται φθηνή παραγωγή. Τα 5 λεπτά στην αρχή σε βάζουν σε καλό κλίμα και μετά ΖΖΖΖΖΖΖΖ 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το ξεκίνησα, φαίνεται καλό. Το Nightflyers ψιλοαπογοητευση. Στα μισα να το σταματήσω ήμουν στο 1ο επεισόδιο. Επίσης φαίνεται φθηνή παραγωγή. Τα 5 λεπτά στην αρχή σε βάζουν σε καλό κλίμα και μετά ΖΖΖΖΖΖΖΖ +1
mindtrapper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τους άρεσε το Dark Matter που είχαν και είπαν να δείξουν αυτό τώρα. 🤮 Μου φαίνεται δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με σειρές του SyFy. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από mindtrapper 2
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Δεν τους άρεσε το Dark Matter που είχαν και είπαν να δείξουν αυτό τώρα. 🤮 Μου φαίνεται δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με σειρές του SyFy. ετσι, μας κοψανε μια καλη σειρα, για φοβερες μετριαντζες.Το nightflyers ειχε μονο τα 5 πρωτα λεπτα, μετα ηταν απαραδεκτο
7nisiotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Δεν τους άρεσε το Dark Matter που είχαν και είπαν να δείξουν αυτό τώρα. 🤮 Μου φαίνεται δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με σειρές του SyFy. Κοίτα, δεν εχω δει ακόμα τη συνέχεια αλλά δεν με τράβηξε από το πρώτο επεισόδιο. Κρίμα που στα χαρτιά - υπόθεση, αλλά κι επειδή είναι γραμμένο από τον Μάρτιν [ GoT ] περίμενα κάτι διαφορετικό. Δε ξέρω είδα και κατι σαν τηλεπάθειες κλπ [ όσοι το είδαν κατάλαβαν που αναφέρομαι ] και μου φάνηκε κάπως. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα που λες όταν είδα το SyFy σηματακι Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα