Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Better Call Saul[Season 4]

Ακομα μια εξαιρετικη σεζον. Αρχιζουμε και μπαινουμε για τα καλα στο timeline του Breaking Bad και γινεται ολο και καλυτερο. Υπεροχη φωτογραφια και σκηνοθεσια οπως παντα. Οι ηθοποιοι κλασικα σε πολυ υψηλα επιπεδα οπως μας εχουν συνηθισει ολα τα χρονια. 9/10

Μεγαλειωδες. Θα ελεγα οτι επαναπροσδιορισε το ειδος. Το netflix κανει θαυματα στις σειρες του. Εχει τις creepy σκηνες η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη και δεν κανει κοιλια σε κανενα επεισοδιο. Το τελος δεν θα μπορουσε να κλεισει καλυτερα. Μην την χασετε. 9.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Ματσούκα στα 45 της κάνει πλάκα τις πιτσιρίκες. Απίστευτη γυναίκα!

Μιλαμε για μια απο τις ωραιοτερες ελληνιδες και σε προσωπο και σε σωμα προφανως και κανει πλακα στα 20χρονα.

• Like 1
Δημοσ.

τελιωσα και το  The first.ωραια σειρα αλλα ηταν καπως αργη σε καπια σημεια.ηθελε να το κανει character developmen FIRST, και το scifi   προς το τελος.ενταξει ο σων πεν κορυφη αν και η ναταλιτσα εδω λιγο μας τα χαλασε.
θα χει και δευτερη σεζον η σειρα; 

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 5:35 ΠΜ, Arkin είπε

Μεγαλειωδες. Θα ελεγα οτι επαναπροσδιορισε το ειδος. Το netflix κανει θαυματα στις σειρες του. Εχει τις creepy σκηνες η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη και δεν κανει κοιλια σε κανενα επεισοδιο. Το τελος δεν θα μπορουσε να κλεισει καλυτερα. Μην την χασετε. 9.5/10

Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ειναι αυτο !!! Σκηνοθεσια και ερμηνειες απο αλλο πλανητη, οτι καλυτερο εχω δει εδω και πολυ καιρο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 3:41 ΜΜ, Mesqal είπε

Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ειναι αυτο !!! Σκηνοθεσια και ερμηνειες απο αλλο πλανητη, οτι καλυτερο εχω δει εδω και πολυ καιρο.

Το ξεκίνησα, φαίνεται καλό.

Το Nightflyers ψιλοαπογοητευση. Στα μισα να το σταματήσω ήμουν στο 1ο επεισόδιο. Επίσης φαίνεται φθηνή παραγωγή.

Τα 5 λεπτά στην αρχή σε βάζουν σε καλό κλίμα και μετά ΖΖΖΖΖΖΖΖ

• Sad 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Το ξεκίνησα, φαίνεται καλό.

Το Nightflyers ψιλοαπογοητευση. Στα μισα να το σταματήσω ήμουν στο 1ο επεισόδιο. Επίσης φαίνεται φθηνή παραγωγή.

Τα 5 λεπτά στην αρχή σε βάζουν σε καλό κλίμα και μετά ΖΖΖΖΖΖΖΖ

+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τους άρεσε το Dark Matter που είχαν και είπαν να δείξουν αυτό τώρα. 🤮 Μου φαίνεται δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με σειρές του SyFy.

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Δεν τους άρεσε το Dark Matter που είχαν και είπαν να δείξουν αυτό τώρα. 🤮 Μου φαίνεται δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με σειρές του SyFy.

ετσι, μας κοψανε μια καλη σειρα, για φοβερες μετριαντζες.Το nightflyers ειχε μονο τα 5 πρωτα λεπτα, μετα ηταν απαραδεκτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Κοίτα, δεν εχω δει ακόμα τη συνέχεια αλλά δεν με τράβηξε από το πρώτο επεισόδιο. Κρίμα που στα χαρτιά - υπόθεση, αλλά κι επειδή είναι γραμμένο από τον Μάρτιν [ GoT ] περίμενα κάτι διαφορετικό. Δε ξέρω είδα και κατι σαν τηλεπάθειες κλπ [ όσοι το είδαν κατάλαβαν που αναφέρομαι ] και μου φάνηκε κάπως.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα που λες όταν είδα το SyFy σηματακι

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...