Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Kαι για να απαντησω στον εαυτο μου και σε οποιον εχει την απορια. Δειτε το. Απλα δειτε το, αξιζει πολυ! Γελασα παρεμπιπτοντως με τον ηχο κλησης του Eclipse Το είδα και εγώ και μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ καλό casting (including αγαπημένη Amy Acker από Person of Interest), καλές οι ερμηνείες και μπαίνει πολύ γρήγορα στο "ζουμί", ενώ δείχνει πολύ γρήγορα τα superpowers και με αξιοπρεπή εφέ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. PS. Μου κάνει εντύπωση πως δεν υπάρχει topic 1
xavier Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 την amy acker απο το whedonverse θες να πεις...παντως παει, μεγαλωσε και αυτη. μονο 15 χρονια περασαν...
Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 την amy acker απο το whedonverse θες να πεις...παντως παει, μεγαλωσε και αυτη. μονο 15 χρονια περασαν... Για να είμαι ειλικρινής εγώ στο PoI την έμαθα ουσιαστικά, δε γνωρίζω σε τι άλλο των Whedon έχει παίξει. Να υπόθεσω τίποτα Buffy, Angel κλπ? Αν είναι έτσι δεν τα έχω δει αυτά οπότε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ε ναι Buffy/Angel. 1
Wayward Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ε ναι Buffy/Angel. Έχω δει κάποια επεισόδια Angel από εδώ και από εκεί αλλά δεν τη θυμάμαι.
xavier Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 angel ξεκινησε, ηταν και στο dollhouse μετα, βαλε και cabin in the woods, much ado about nothing. ειναι της παρεουλας
skiabox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μου κεντρίσατε το ενδιαφέρον για το gifted. Ξέρουμε αν υπάρχουν υπότιτλοι;
skiabox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο από gifted. Δεν τρελάθηκα παιδιά αλλά δεν είναι και άσχημο. Θα ήθελα να δω 3-4 ακόμα επεισόδια για να αποφασίσω αν θα το συνεχίσω. 1
4saken Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ειδες κανεις τα 2 πρωτα how to get away with murder?
Zaknafein Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Not yet... είναι τα επόμενα στην λίστα, μαζί με Van Helsing S02E01. Τα πρώτα 2 απο Seal Team ήταν χλιαρά, το περίμενα πολύ πιο mucho 'murica φάση (όχι ότι δεν είναι), αλλά παλεύεται.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τρελο καψιμο. Dafuq?? Μου κεντρισε το ενδιαφερον 1
Zaknafein Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ειδες κανεις τα 2 πρωτα how to get away with murder? Συμπαθητικά τα πρώτα 2, αν και το στυλάκι με τα χρονικά μπρος-πίσω αρχίζει και με κουράζει πλέον. Επίσης για τους DC fans, άρχισαν: 4η του Flash, 3η της Supergirl και 3η των Legends of Tomorrow.
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Συμπαθητικά τα πρώτα 2, αν και το στυλάκι με τα χρονικά μπρος-πίσω αρχίζει και με κουράζει πλέον. Επίσης για τους DC fans, άρχισαν: 4η του Flash, 3η της Supergirl και 3η των Legends of Tomorrow. Αγαπάμε Flash.
vlachaquito Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Είδε κανείς το Ghosted? Αξίζει τον κόπο?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα