Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ειδα οτι εσκασε και η 2η σεζον του Atypical στο Netflix, οποιος δεν εχει δει να του ριξει μια ματια, πολυ ιδιαιτερη σειρα και πολυ καλη

Απορω πως και δεν εχει θεμα τετοια σειρα, ας βαλω λιγες λεπτομερειες

Sam, an 18-year-old on the autism spectrum, decides it's time to find a girlfriend, a journey that sets Sam's mom on her own life-changing path as her son seeks more independence. Απο το IMDB
Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Μ'αρεσε το Sharp Objects. Ουτε ξεχειλωμα επεισοδιων, ο ρυθμος μπορει να ειναι αργος αλλα το βρηκα καπου αναγκαστικο λογω της ιστοριας και των χαρακτηρων που πραγματευεται και καθολου βαρετο. Τρομερη η Adams στον ρολο της απιστευτα ψυχικα τραυματισμενης και πως την επηρεαζει αυτο σε ολες τις εκφανσεις της ζωη της. Βρηκα ικανοποιητικη την ιστορια των φονων.

• Like 2
Δημοσ.

Κάπου στο 4ο 5ο επεισόδιο του sharp objects αισθάνθηκα ότι έβλεπα το ίδιο και το ίδιο χωρίς καμια εξέλιξη στην ιστορία  κ καμια ανάπτυξη χαρακτήρων . Εκεί έχω στσματησει αλλά θα το πάω μέχρι τέλος αν και ξέρω πως τελειώνει έχοντας διαβάσει το βιβλίο . 

Πιστευω θα έπρεπε να γίνει ταινία με πιο σφιχτό σενάριο και όχι το ξεχείλωμα που τρώει ως σειρά . 

• Like 1
Δημοσ.
On 07/09/2018 at 17:11, najinblue3 said:

Μολις ειδα οτι εσκασε και η 2η σεζον του Atypical στο Netflix, οποιος δεν εχει δει να του ριξει μια ματια, πολυ ιδιαιτερη σειρα και πολυ καλη

Απορω πως και δεν εχει θεμα τετοια σειρα, ας βαλω λιγες λεπτομερειες

Sam, an 18-year-old on the autism spectrum, decides it's time to find a girlfriend, a journey that sets Sam's mom on her own life-changing path as her son seeks more independence. Απο το IMDB

έκοψε το μαλλί η ομορφούλα η αδερφούλα του; πφφφ πιο ωραία ήταν με το μακρύ νομίζω; δεν το χε πιο μακρύ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, patrickdrd είπε

έκοψε το μαλλί η ομορφούλα η αδερφούλα του; πφφφ πιο ωραία ήταν με το μακρύ νομίζω; δεν το χε πιο μακρύ;

Νομιζω τα πηρε ελαχιστα, πολυ μικρη διαφορα ουτε το προσεξα 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 9:21 ΠΜ, johnpapoulias είπε

Ξεκίνησε κανείς το Bodyguard ;

Πολύ δυνατό. Είδα και το χθεσινό επεισόδιο που είναι το προτελευταίο της σεζόν. Μου θυμίζει Homeland στα καλά του.

Δημοσ.

Είδα πρώτο επεισόδιο manifest.

Φαίνεται πολύ δυνατό αλλά θέλω να δω δύο τρία επεισόδια ακόμα για να το σιγουρέψω.

Εχει τρομερό casting και πολύ καλό acting αλλά και τρομερή σκηνοθεσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2018 στις 8:03 ΜΜ, skiabox είπε

Είδα πρώτο επεισόδιο manifest.

Φαίνεται πολύ δυνατό αλλά θέλω να δω δύο τρία επεισόδια ακόμα για να το σιγουρέψω.

Εχει τρομερό casting και πολύ καλό acting αλλά και τρομερή σκηνοθεσία.

Συμφωνώ. Ωραία σειρά, καλή υπόθεση που έχει μέλλον. Πολλοί το συγκρίνουν με lost

Το μόνο που με φοβίζει είναι το γ&μ#nbc που κόβει εύκολα σειρές.

https://variety.com/2018/tv/reviews/manifest-nbc-review-1202935727/

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε το Manifest αλλά θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί. Αν σε κάθε επεισόδιο έχουμε και μια ιστορία με τις φωνές στο κεφάλι τους (τύπου παράλληλες αυτοτελείς ιστορίες ανά επεισόδιο) δε νομίζω να το δω. Αν επικεντρωθούν στο βασικό στόρι του αεροπλάνου και κάνουν μια "σφιχτή" ιστορία ενός ή το πολύ δύο κύκλων με αρχή μέση και τέλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 

Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 4:06 ΜΜ, totalius είπε

Κάπου στο 4ο 5ο επεισόδιο του sharp objects αισθάνθηκα ότι έβλεπα το ίδιο και το ίδιο χωρίς καμια εξέλιξη στην ιστορία  κ καμια ανάπτυξη χαρακτήρων . Εκεί έχω στσματησει αλλά θα το πάω μέχρι τέλος αν και ξέρω πως τελειώνει έχοντας διαβάσει το βιβλίο . 

Πιστευω θα έπρεπε να γίνει ταινία με πιο σφιχτό σενάριο και όχι το ξεχείλωμα που τρώει ως σειρά . 

Είδα κι εγώ όλο τον πρώτο κύκλο. Υπερβολικά αργός ρυθμός πάντως. Σίγουρα το 1/3 κάθε επεισοδίου βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να οδηγάει πίνοντας.

Ενώ το βιβλίο το διαβάζεις σε 3 μέρες και είναι αρκετά εθιστικό η σειρά "σέρνεται". Προφανώς το κάνανε για να καλλιεργήσουν ατμόσφαιρα αλλά μάλλον έπρεπε να το επιταχύνουν λίγο.

Πάντως σκηνοθετικά (ο σκηνοθέτης του Big Little Lies) και ερμηνευτικά ήταν σχετικά άψογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...