totalius Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αλλη μια μέτρια μετριότητα απο το netflix το safe . Βαερεμαρα μεχρι αηδΐας .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Αν και ειναι νωρις εχουμε μαλλον σειρα που μπορει να θεωρηθει διαδοχος του Lost(προφανως το λεω για τους φανς του lost). Manifest απο το NBC το σεπτεμβρη. Αντε να δουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Πάει και το The Americans, μικρός ο τελευταίος κύκλος με πολύ δυνατό φινάλε όμως.
star12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 βλεπει κανεις τη σειρα scandal?? ειμαι στο 4ο κυκλο και οι ανατροπες και οι απροσμενοι θανατοι,και οι ιστοριες σε κρατουν,σε συγκριση με το παρομοιο HTGAWM μονο που ο 7ος σε αυτο ηταν ο τελευταιος.Και η πρωταγωνιστρια ΤΙ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;
xavier Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα τη 1η σεζον της Isabel https://www.imdb.com/title/tt2011533/ Το ισπανικό αντίστοιχο των Tudors, για οσους τους αρεσουν τέτοιου είδους σειρές ειναι αρκετα καλό. Είναι 3 σεζον, αλλα μετά συνεχίζει και με αυτο εδω (1 σεζον) https://www.imdb.com/title/tt4418020/ ανάμεσα βγήκε και μια ταινία που συνδεει τις 2 σειρες https://www.imdb.com/title/tt4634422/ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από xavier 1
speedy23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλο θα ηταν να σταματησουν οτι επεισοδια εχουν να βγαλουν απο την ερχομενη Πεμπτη (αντε Παρασκευη) και για ενα μηνα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ειδε κανεις το Impulse ; Λεει τιποτα; Νεα σειρα του Youtube
xavier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, speedy23 είπε Καλο θα ηταν να σταματησουν οτι επεισοδια εχουν να βγαλουν απο την ερχομενη Πεμπτη (αντε Παρασκευη) και για ενα μηνα. γμστα ολη μερα scouting για το fantasy κανω, δεν βλεπω τπτ... 🤑
xavier Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.imdb.com/title/tt6160506/ οχι σουπερ, αλλα καλυτερο απο το cloak and dagger, πολλα filler επς ομως.... edit. τελικα το ειδα αλλα δεν μου αρεσε... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από xavier
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2018 στις 5:12 ΜΜ, Captain Falafel είπε Ειδε κανεις το Impulse ; Λεει τιποτα; Νεα σειρα του Youtube εχω δει τα πρωτα 3 επς, αρκετα καλο, το τελειωσε κανεις να πει γνωμες ? βγηκε στο netflix καινουργιο animated The hollow, ειδα τα πρωτα 4 μου αρεσε παρα παρα πολυ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από najinblue3
Fan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Θέλω να αρχίσω κάποια καινούρια σειρά και είμαι ανάμεσα σε: The Terror Counterpart The Crossing Τι προτείνετε? Το μόνο κριτήριο να σε κρατάει από επεισόδιο σε επεισόδιο
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 To Crossing το δοκιμασα. Με πηρε ο υπνος στα δυο πρωτα επεισοδια, οποτε εφαγε ακυρο απο μενα.
mad-proffessor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 πολύ καλά new entries με condor και the oath Είδα χτές το πρώτο επεισόδιο απο το condor. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και το προτείνω. Και παίζουν πολύ δυνατά τα the oath και το into the badlands φέτος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Fan είπε Θέλω να αρχίσω κάποια καινούρια σειρά και είμαι ανάμεσα σε: The Terror Counterpart The Crossing Τι προτείνετε? Το μόνο κριτήριο να σε κρατάει από επεισόδιο σε επεισόδιο The terror ξεκιναει πολυ καλα αλλα εμενα καπου προς την μεση με εχασε Counterpart δεν ειναι κακη ειδικα αν σου αρεσει το ειδος αλλα ειναι καπως low budget. The crossing, εξαιρετικη ιδεα αλλα η εκτελεση meh Condor απλως καλος ο πιλοτος. ΓΕνικα καμια απο αυτες τις σειρες δεν ειναι που θα λες ας βαλω το επομενο και ας ειναι 3 ωρα τη νυχτα.
Fan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Τότε κάποια άλλη πρόταση με σειρά που ξεκίνησε φέτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα