Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Εννοειται θα το δουμε. Six feet under dexter σειρες που χωρις C.HALL δεν θα ηταν αυτες που ειναι. 

αγαπω C. Hall, και το ειδα μολις τωρα οτι βγηκε

εχει 2 επεισοδια διαθεσιμα ηδη, και θα εχει 8 μαλλον η σεζον

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αγαπω C. Hall, και το ειδα μολις τωρα οτι βγηκε

εχει 2 επεισοδια διαθεσιμα ηδη, και θα εχει 8 μαλλον η σεζον

9αρακι απο 131 ατομα δραματικη πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα ε? Για να δουμε. Ο c hall παντως ειναι αρκετα κατω στο cast στο imdb ισως να μην ειναι πρωταγωνιστης απλα τον εβαλαν για κραχτη. Θα δειξει ομως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

9αρακι απο 131 ατομα δραματικη πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα ε? Για να δουμε. Ο c hall παντως ειναι αρκετα κατω στο cast στο imdb ισως να μην ειναι πρωταγωνιστης απλα τον εβαλαν για κραχτη. Θα δειξει ομως.

βλεπω τωρα το 1ο, θα γραψω εντυπωσεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

βλεπω τωρα το 1ο, θα γραψω εντυπωσεις 

Αναμενω εντυπωσεις αν σου αρεσει εσενα θα αρεσει και σε μενα σχεδον ποτε δεν εχω διαφωνισει στις σειρες μαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Αναμενω εντυπωσεις αν σου αρεσει εσενα θα αρεσει και σε μενα σχεδον ποτε δεν εχω διαφωνισει στις σειρες μαζι σου.

ξεκιναει πολυ ασχημα, το πρωτο 15λεπτο ειναι αδιαφορο, ειναι βρετανικο show απ οτι καταλαβα, και ο C. Hall βγαζει πολυ μαπα προφορα, το προσπαθει αλλα δεν του βγαινει

απο το 15ο λεπτο και μετα ανεβαινει κατακορυφα, και ερχεται το μυστηριο

το ειδα νερο, θα δω και το 2ο το βραδυ, πιστευω βλεπεται ανετα, αν γουσταρεις C. Hall θα σου ψιλο-αρεσει

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

ξεκιναει πολυ ασχημα, το πρωτο 15λεπτο ειναι αδιαφορο, ειναι βρετανικο show απ οτι καταλαβα, και ο C. Hall βγαζει πολυ μαπα προφορα, το προσπαθει αλλα δεν του βγαινει

απο το 15ο λεπτο και μετα ανεβαινει κατακορυφα, και ερχεται το μυστηριο

το ειδα νερο, θα δω και το 2ο το βραδυ, πιστευω βλεπεται ανετα, αν γουσταρεις C. Hall θα σου ψιλο-αρεσει

Ωραιος μπηκε στο προγραμμα σε ευχαριστω πολυ μονορουφι θα παει θα περιμενω να βγουν 2 3 επεισοδια ακομα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heybro είπε

Ωραιος μπηκε στο προγραμμα σε ευχαριστω πολυ μονορουφι θα παει θα περιμενω να βγουν 2 3 επεισοδια ακομα.

ειδα και το 2ο, καμια σχεση, το 1ο οπως ειπα μεχρι τη μεση ειναι μαπα μετα ανεβαινει, το 2ο συνεχιζει σε καλο ρυθμο

λιγο με την προφορα εχω θεμα, αλλα το παραβλεπω, βλεπεται ευχαριστα

Δημοσ.

Ειδα το trailer και εκανε μπαμ αυτο με την προφορα. Yikes. Αφηστε τον ρε σεις με την native του γλωσσα. Λες και δεν υπαρχουν Αμερικανοι που ζουν στην Αγγλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Netflix orders new anthology series "10 after midnight" from Guillermo Del Toro 

oh God YES

επειδη διακρινω ενα σταθερο μοτιβο στα σχολια σου, ηθελα να μου λυσεις την απορια. Εχεις ηδη το πλειοψηφικο πακετο του νετφλιξ ή ετοιμαζεσαι να το αποκτησεις?  :P

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

επειδη διακρινω ενα σταθερο μοτιβο στα σχολια σου, ηθελα να μου λυσεις την απορια. Εχεις ηδη το πλειοψηφικο πακετο του νετφλιξ ή ετοιμαζεσαι να το αποκτησεις?  :P

ειμαι αρρωστακι, τοσο πολυ κανει μπαμ ? :P 

Δημοσ.

Επαιξε η 2η σεζον του dear white people στο netflix, μου αρεσει αρκετα η σειρα αν και στην πραγματικοτητα ειναι φτιαγμενη αποκλειστικα για το killik, να βλεπει ενα επεισοδιο και να ερχεται μετα και να κατεβαζει σεντονια για sjw σεναρια.

Δημοσ.
Στις 5/11/2018 στις 1:57 ΠΜ, najinblue3 είπε

ειδα και το 2ο, καμια σχεση, το 1ο οπως ειπα μεχρι τη μεση ειναι μαπα μετα ανεβαινει, το 2ο συνεχιζει σε καλο ρυθμο

λιγο με την προφορα εχω θεμα, αλλα το παραβλεπω, βλεπεται ευχαριστα

Με κούρασε πολύ, μέτρια σκηνοθεσία και υπόθεση και το κερασάκι στην (άσχημη) τούρτα ήταν το product placement της Audi κάθε 4ο πλάνο. Το παράτησα στο 3ο episode

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

Επαιξε η 2η σεζον του dear white people στο netflix, μου αρεσει αρκετα η σειρα αν και στην πραγματικοτητα ειναι φτιαγμενη αποκλειστικα για το killik, να βλεπει ενα επεισοδιο και να ερχεται μετα και να κατεβαζει σεντονια για sjw σεναρια.

Όχι και εδω, αν αρχίσει και εδω διαγραφω το account haha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...