Mark99 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας, θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά την επιλογή του πρώτου μου αυτοκινήτου. Έφτασε η ώρα ποια μετά και την παραλαβή του διπλώματος να προβώ στην αγορά του πρώτου μου αμαξιού. Γενικά έχω καταλήξει ότι σαν τον ιάπωνα σε θέμα αξιοπιστίας δεν υπάρχει...Το θέμα όμως είναι ότι στην segment B που ψάχνομαι εγώ δεν βρίσκω κάποιο ιαπωνικό πλίν νομίζω του Swift να με ελκύει συγχρόνως και εμφανισιακά. Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου μέχρι 6.000 ευρώ και ψάχνω για ένα αυτοκίνητο 2-πορτο που να χωράει όμως άνετα 4-5 άτομα αφού πλέον με τον πατέρα μου να μπαίνει στα 70 και με πρόβλημα στην όραση θα πρέπει εγώ να κάνω τον ταξιτζή της οικογένειας (γιαυτό και δεν είμαι σίγουρος και για το Swift μιας και δεν έχει και πολύ μεγάλους χώρους). Σε θέμα χρονολογίας θα προτιμούσα να είναι μετά το 2008-2009. Αυτά που έχω δει μέχρι στιγμή και μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το Seat Ibiza 1,2-1,4 δεν ξέρω όμως τι παίζει στο θέμα αξιοπιστίας - κατανάλωσης, το peugeot 207 rallye-gt (θα ήθελα κάποιος να μου πει τις διαφορές αυτών των 2, το κορυφαίο νομίζω σε οδηγική συμπεριφορά Fiesta και τέλος το Corsa.. Επειδή γενικά μου αρέσουν τα αυτοκίνητα θα πριτιμούσα κάποιο σπορ μοντέλο με περιθώρια βελτίωσης..Θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τις απόψεις σας μήπως και βγάλω κάποια άκρη. Υ.Γ σίγουρα θα μου προτείνετε το περιβόητο και πολυβραβευμένο Yaris αλλά κολλάω λιγάκι στην εμφάνιση οπότε νομίζω ότι το απορρίπτω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από Mark99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Για το swift μπορείς να πας και στο 4πορτο, ειναι λιγο μπελας τα 2πορτα (γουστα ειναι αυτα βέβαια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Phoenix7: ναι απλα τα 2 πορτα ειναι ποιο ομορφα κατ εμε! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 5 άτομα σε 3θυρο θα μαρτυράνε σε όλη τη διαδρομή οι πίσω. Όχι ότι αλλάζουν τραγικά τα πράγματα στα μοντέλα που αναφέρεις σε 5θυρο, αλλά το 3θυρο για 5 άτομα είναι απαγορευτικό για εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mark99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) 5 άτομα σε 3θυρο θα μαρτυράνε σε όλη τη διαδρομή οι πίσω. Όχι ότι αλλάζουν τραγικά τα πράγματα στα μοντέλα που αναφέρεις σε 5θυρο, αλλά το 3θυρο για 5 άτομα είναι απαγορευτικό για εμένα. Δεν αντιλέγω όμως αυτό δεν θα είναι καθημερινό απλά θα υπάρξουν και περιπτώσεις που θα χρειαστεί να καθίσουν και 5....Παράλληλα όμως έχω δει και μοντέλα όπως το Ibiza και το 207 που έχουν σχετικά ''άνετα'' πίσω καθίσματα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2017 από Mark99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αμα δεν εχεις εμπειρια.. ή δεν το εχεις ακομα με το οδηγημα ειναι κριμα να πεταξεις 6000ε! Να κοιταξεις να ειναι καδενατο.. Εγω δεν θα κοιταζα peugeot..... Tα group vag παλι δεν εχουν νευρικους κινητηρες.. πας αναγκαστικα σε tsi(λαδιερες-μειωμενα ποσοστα αξιοπιστιας) Καλη περιπτωση ειναι το corolla 1.6 του 2005-6. Αμα εχεις χρημα για πεταμα παρε οτι σου αρεσει και δεν σου λεω για την τιμη αποκτησης αλλα γι αυτα που θα δινεις μετεπειτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 https://www.car.gr/10743553-fiat-punto-evo-1-4-dynamic https://www.car.gr/10264525-fiat-punto-evo διαφωνω με οσα εχεις γραψει & κυριως με τον τροπο που σκεφτεσαι. προσπαθησα να μπω στη θεση σου -αν και δεν εγραψες ηλικια- οποτε προτεινω τα παραπανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα