Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , παλεύω μάταια τελευταίες μέρες με αυτό το πρόβλημα χωρίς να βρίσκω κάποια λύση , όταν το pc ξεκινάει όλα είναι μια χαρά μετά από λίγη ή πολύ ώρα όμως η οθόνη χωρίζεται στη μέση , όπως φαίνεται στη photo. Η στιγμή που συμβαίνει είναι λίγο ως πολύ τυχαία , προχτές ενώ έβλεπα μια ταινία, χτες όλα ήταν καλά και ξαφνικά μετά από πολλές ώρες λειτουργίας συνέβη ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι στον browser. Ο μόνος τρόπος που αποκαθιστάται το θέμα είναι με restart, έχω δοκιμάσει να αλλάξω το resolution και το συγχρονισμό της οθόνης (60-75 hz) αλλά τίποτα. Κατα πάσα πιθανότητα το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα αλλά πριν απ αυτό είναι δυνατόν να είναι θέμα της οθόνης ή του καλωδίου όταν όλα είναι μια χαρά στην αρχή? Θέλω να πω αν ήταν πρόβλημα οθόνης-καλωδίου λογικά θα έπρεπε από την αρχή να τα βλέπω όλα έτσι.

Ακόμα , μπορείται να με βοηθήσεται με drivers της κάρτας , είναι updated φυσικά αλλά νομίζω πως πρέπει να τους κάνω uninstall και ξανα install? (περαιτερω λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα ευπρόσδεκτες). Η κάρτα μου είναι AMD randeon HD 6800 series.

Η οθόνη κανονικά:post-224908-0-49754100-1502963539_thumb.png

Το πρόβλημα : post-224908-0-31558900-1502962103_thumb.jpg

Δημοσ.

λογικα η καρτα σου τα φτηνει... αν την εχεις κανει overclock βαλε την πισω στα αρχικα της ρευματα, drivers δεν νομιζω να ειναι, κατα 99% η καρτα σου πεθαινει.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο απο πανω. Καρτα γραφικων. Η αρχιζει και πεθαινει η ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και κανει νερα στην εικονα.

Δημοσ.

Κοιτα θερμοκρασια με κανα speedfan η΄ ο,τι σε βολευει τεσπα και αν ειναι αρκετα υψηλη καθαρισε το pc απο σκονες για αρχη, ανεμιστηρες κτλ και αλλαξε και παστουλα στην καρτα γραφικων.  Οπως τα λενε οι προλαλλησαντες ειναι... Η΄ θελει καθαρισμα κτλ η΄ πεταμα...

Δημοσ.

Δοκίμασα να τρέξω heaven benchmark χτες το βράδυ και ανέβασε 90c σε 3-4 λεπτά , οπότε έχω θέμα θα κάνω ένα καλό καθάρισμα το απόγευμα (πάστες κλπ) και θα δούμε , idle όμως είναι στους 54c.

Δημοσ.

Δοκίμασα να τρέξω heaven benchmark χτες το βράδυ και ανέβασε 90c σε 3-4 λεπτά , οπότε έχω θέμα θα κάνω ένα καλό καθάρισμα το απόγευμα (πάστες κλπ) και θα δούμε , idle όμως είναι στους 54c.

Και το idle σου δεν το λες και χαμηλο.

Δημοσ.

Λοιπόν έβγαλα χτες τη κάρτα και τη ψέκασα με αέρα ( φιλική συμβουλή κάντε το σε εξωτερικό χώρο αν δε θέλετε σύννεφα σκόνης στο δωμάτιο) απέτυχα να την ανοίξω γιατί οι βίδες είναι πάρα πολύ μικρές κι έτσι περιμένω ένα φιλαράκι να γυρίσει από διακοπές για να μου φέρει κατσαβίδι τη Δευτέρα. Μετά το ψέκασμα οι idle θερμοκρασίες μου πέσανε 3 βαθμούς στους 51c και το heaven τρέχει πολύ καλύτερα από πριν. Δεν μου έχει ξαναβγάλει το πρόβλημα οπότε παίζει να χει λίγη ζωή ακόμα η κάρτα.

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα σώβρακο, το φοράς, το πλένεις.

Αγοράζεις κάλτσες, τις φοράς, τις πλένεις.

Αγοράζεις μια τοστιέρα, ψήνεις 2 τοστ, ψήνεις 4 τοστ, άντε να ψήσεις 8 τοστ, την πλένεις.

Αγοράζεις αυτοκίνητο, περνάει μια βδομάδα, 2 βδομάδες, 2 μήνες, το πλένεις.

Αγοράζεις κινητό, καθαρίζεις την οθόνη κάθε 30 δευτερόλεπτα, 2 ώρες, 1 φορά τη μέρα έστω.

Αγοράζεις σπίτι, περνάνε 2 βδομάδες, 1 μήνας, 3 μήνες, κάνεις γενική.

Αγοράζεις οικόπεδο στη Σουβάλα, κάθε Άνοιξη το ξεχορταριάζεις να μη κάεις.

Αγοράζεις τηλεόραση, 1 φορά τη βδομάδα, 1 φορά το μήνα, την ξεσκονίζεις για να ρημαδοβλέπεις.

Αγοράζεις PC ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

Δεν χρειάζεται να το καθαρίσεις ΠΟΤΕ.

Ασε να περάσουν 7 χρόνια και ψάξου αν φταίνε τα hz, η ανάλυση, το καλώδιο, οι συναστρίες του ζωροαστρισμού

ΑΛΛΑ το να κολυμπάει στη χολέρα δεν πάει κανενός το μυαλό.

Πάω σε σπίτια, κατά τα άλλα καθαρά, και τα ηλεκτρονικά είναι για υποχρεωτικό έλεγχο στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεν πειράζει που 'χει πυκνωτές και τρανζίστορ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ.

υγ. Με ευχάριστη διάθεση και φυσικά δεν απευθύνομαι μόνο στον ts, αλλά σε τόσους φίλους και γνωστούς.

• Like 5
Δημοσ.

Offtopic:

Αλλά για τα ηλεκτρονικά όσο και απλό να ακούγονται φαντάζουν περίπλοκες ευαίσθητες συσκευές.

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα σώβρακο, το φοράς, το πλένεις.

Αγοράζεις κάλτσες, τις φοράς, τις πλένεις.

Αγοράζεις μια τοστιέρα, ψήνεις 2 τοστ, ψήνεις 4 τοστ, άντε να ψήσεις 8 τοστ, την πλένεις.

Αγοράζεις αυτοκίνητο, περνάει μια βδομάδα, 2 βδομάδες, 2 μήνες, το πλένεις.

Αγοράζεις κινητό, καθαρίζεις την οθόνη κάθε 30 δευτερόλεπτα, 2 ώρες, 1 φορά τη μέρα έστω.

Αγοράζεις σπίτι, περνάνε 2 βδομάδες, 1 μήνας, 3 μήνες, κάνεις γενική.

Αγοράζεις οικόπεδο στη Σουβάλα, κάθε Άνοιξη το ξεχορταριάζεις να μη κάεις.

Αγοράζεις τηλεόραση, 1 φορά τη βδομάδα, 1 φορά το μήνα, την ξεσκονίζεις για να ρημαδοβλέπεις.

Ασε να περάσουν 7 χρόνια και ψάξου αν φταίνε τα hz, η ανάλυση, το καλώδιο, οι συναστρίες του ζωροαστρισμού

ΑΛΛΑ το να κολυμπάει στη χολέρα δεν πάει κανενός το μυαλό.

Πάω σε σπίτια, κατά τα άλλα καθαρά, και τα ηλεκτρονικά είναι για υποχρεωτικό έλεγχο στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεν πειράζει που 'χει πυκνωτές και τρανζίστορ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ.

υγ. Με ευχάριστη διάθεση και φυσικά δεν απευθύνομαι μόνο στον ts, αλλά σε τόσους φίλους και γνωστούς.

Με μεγαλη μου χαρα και υπερηφανεια σου απονεμω το βραβειο της πιο ομορφης τρελας!(Η τρελα παντα ακροβατει με την αληθεια βεβαια στην τριχα που λεμε..)

Παντα τετοια φιλε μου! :P :P :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...