Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ τίμια συσκευή ρε παιδιά, θα πέσει και η τιμή του σε λογικότερα επίπεδα, καλό να υπάρχει ακόμα ένας ανταγωνιστής

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μόνο ΧΙΑΟΜΙ.Αν είναι δυνατόν να πληρώνω έναν σκασμό λεφτά που δεν έχω και να ψαχνω πρίζες και powerbank το 2017.

To Xiaomi υστερεί σίγουρα σε κάμερα και σε άλλα χαρακτηριστικά,ίσως όμως υπερτερεί σε κάποια άλλα.

Εγω προτεινω να κρατησετε τα smartphone που εχετε τωρα και με τα 600€ που ζηταει το νοκια ή οποιο αλλο, να πατε κανα ταξιδι/διακοπες να ξελαμπικαρετε λιγο! Θα περασετε καλυτερα απο τωρα που τρωτε 8ωρα στις οθονες των smartphone με insomnia κλπ.

Οταν δούλευα είχα χρήματα αλλά δεν έπαιρνα ποτέ άδεια καλοκαίρι,Χριστούγεννα και Πάσχα,μόνο χειμώνα όποτε τους βόλευε.Τώρα που είμαι άνεργος έχω άπειρο χρόνο αλλά όχι χρήματα.Πήγα στα νησιά μπαλκονήσια και βεράντες.  :lol:

Και διακοπές να πάνε αδελφέ πάλι κολλημένοι στις οθόνες των κωλοκινητων τους θα είναι και θα γκρινιάζουν για το κωλοσημα της καθε εταιρίας που δεν πιανει 4G και το κωλοδωματιο που έχει αδύναμο σήμα wifi! 

True story  :(

εμενα το μονο που με χαλαει ειναι η οθονη ειχα συνηθίσει στις τουμπανο amoled που εβγαζε η ΝΟΚΙΑ κατα τα αλλα το κινητο ειναι σουπερ.

Ξέχασες να γράψεις οτι δεν μπορείς να το πάρεις.  :lol:

Σαν παλιος nokia hater, τους ευχομαι μια καλη αποτυχια απο εμενα!

Τι σου έκαναν,έμπλεξες με κανα άθλιο service Arvato φάση;

Ναι μωρέ κουβέντα να γίνεται απλά φτάνει τόση γκρίνια για τα πάντα.

Προσωπικά σαν σχεδιασμός μου άρεσε. Δεν με χάλασε κάτι, ούτε και η τιμή γιατί πλέον συνήθησα να βλέπω τα κινητά σε αυτή την τιμή. Ειδικά όταν θεωρείται η βασική συσκευή μιας εταιρίας. Όταν πλέον βλέπω Samsung, iPhone κ.α. να φτάνουν τιμές 1000€, το 600€ μου φαίνεται νορμάλ. Όχι οτι προσωπικά θα έδινα ποτέ 2 μηνιάτικα για κινητό, αλλά σαν τιμή ακολουθάει την αγορά και προσφέρει τα περίπου αναμενόμεντα + κάτι καινούργιο

Για κάποιους 2 μηνιάτικα,για άλλους 1 για άλλους μισό.  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...