Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα το μονο που με χαλαει ειναι η οθονη ειχα συνηθίσει στις τουμπανο amoled που εβγαζε η ΝΟΚΙΑ κατα τα αλλα το κινητο ειναι σουπερ.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει αρκετά!!!σίγουρα από οθόνη χάνει αλλα κερδίζει αυτονομία μπαταρίας,ozo audio που σίγουρα θα ειναι πολυ καλής ποιοτητα ηχογράφηση ήχου...

Με χαλάει βέβαια που δεν εχει και κουμπί για την κάμερα....ενα χαρακτηριστικό των παλιών Νοκια

Δημοσ.

και το κυριοτερω ειναι Pure android Που οσοι δεν ειχατε ποτε nexus ή pixel δεν ξερετε την δυναμη του..!!!

H αλήθεια είναι οτι πάντα ήθελα ενα κινητό που δεν δείχνει απευθείας το ποσοστό της μπαταρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά φαίνεται. Δε μου αρέσει πολύ η συστοιχία των καμερών, αλλά γενικά έχει όμορφο ντιζάιν. Με αρχική στα 600€, βλέπω σύντομα να πέφτει κοντά και κάτω από 400€ και να είναι μια καλή vfm πρόταση. Ειδικά το Carl zeiss, είναι πολλά υποσχόμενο....

Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Νοκια μπαίνει και ταράζει τα νερά για τα καλά. Δείχνει πως αν προσπαθήσεις να προσέξεις την ιστορία ενός ονόματος, ίσως πείσεις κιόλας.

Προς το παρόν, έχοντας δει τα Nokia 3 και 6 σε live demo, μού άρεσαν πάρα πολύ σαν κατασκευής. Το 6 ειδικά θα μπορούσε άνετα να είχε φιλοξενήσει τα φιλόδοξα σχέδια της MS.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας δεν μιλάει για το Dual Sight που το βλέπουμε πρώτη φορά.

Μια μικρή διόρθωση: Κάποια μοντέλα LG είχαν κάτι παρόμοιο (V10, V20). Το δικό μου Optimus G Pro είχε αυτή τη δυνατότητα από το τέλος του 2013. Βέβαια εδώ είναι πολύ βελτιωμένο γιατί όλες οι κάμερες είναι ίδιες.

• Like 1
Δημοσ.

ΝΟΚΙΑ 3 -> Σειρά Lumia 430 ίσως?

ΝΟΚΙΑ 5 -> Σειρά Lumia 520/530 ίσως?

ΝΟΚΙΑ 6 -> Σειρά Lumia 620/630/640 ίσως?

ΝΟΚΙΑ 7 -> Σειρά Lumia 720/730 ίσως? (------)

ΝΟΚΙΑ 8 -> Σειρά Lumia 820/830 ίσως?

ΝΟΚΙΑ 9 -> Σειρά Lumia 920/925/930 ίσως? [κάποιο "τέρας" εντός του 2018?]

ΝΟΚΙΑ 10 -> Ο διάδοχος του 1020 ίσως?

Τι μας επιφυλάσσει η HMD Global?

Δημοσ.

Παρα πολυ καλη πρωτη προσπαθεια, προσεγμενη σε ολους του τομεις, απ οτι φαινεται, με vanilla android και λογικη τιμη εκκινησης.

Χαιρομαι ιδιαιτερα για τον κλασσικο σχεδιασμο που δεν εχει ακολουθησει τη νεα μοδα με κυρτες οθονες, 18/9 αναλογια και τα κουμπια ολα πισω.

Θα προτιμουσα βεβαια μεγαλυτερη μονη καμερα αντι της διπλης και xenon flash, αλλα ευελπιστω να τα δω σε καποιο νοκια 9/10 στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλάζω κινητό κάθε 3 χρόνια, αλλά μου αρέσει να κουβεντιάζω για τεχνολογία. Νομίζω δεν είναι κακό, γι αυτό υπάρχει το φορουμ.

Η πλάκα είναι ότι μόλις τσέκαρα S8 και HTC 11 στο amazon και έχουν την ίδια τιμή με το νόκια 8 πλέον...γιατί να πάς σε νόκια; 

Ναι μωρέ κουβέντα να γίνεται απλά φτάνει τόση γκρίνια για τα πάντα.

Δηλαδή σου άρεσε ? Θεωρείς πως θα πάει καλά λόγω του dual sight ?

Προσωπικά σαν σχεδιασμός μου άρεσε. Δεν με χάλασε κάτι, ούτε και η τιμή γιατί πλέον συνήθησα να βλέπω τα κινητά σε αυτή την τιμή. Ειδικά όταν θεωρείται η βασική συσκευή μιας εταιρίας. Όταν πλέον βλέπω Samsung, iPhone κ.α. να φτάνουν τιμές 1000€, το 600€ μου φαίνεται νορμάλ. Όχι οτι προσωπικά θα έδινα ποτέ 2 μηνιάτικα για κινητό, αλλά σαν τιμή ακολουθάει την αγορά και προσφέρει τα περίπου αναμενόμεντα + κάτι καινούργιο

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως ιδιαίτερο απο εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Επιπλέον η τιμή είναι λίγο αστεία. Ένας μισθός για κινητό νέας ουσιαστικά εταιρείας. Μπααα!!

Δημοσ.

Σαν τιμή εκκίνησης ειναι μια χαρά!αν δω σε κανένα τεστ στο ιντερνετ να ειναι όσο ανθεκτικό ειναι το Νοκια 6 θα το παρω....σιγουρα από κάμερα και από ήχο θα ειναι κορυφαίο

Ακομα και από τον σχεδιασμό που πολλοι τον κατα κρινουν μπορω να πω οτι ειναι ένα ξεχωριστό κινητό τηλέφωνο δλδ θα το δεις έξω και θα πεις αυτο ειναι Νοκια......

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως ιδιαίτερο απο εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Επιπλέον η τιμή είναι λίγο αστεία. Ένας μισθός για κινητό νέας ουσιαστικά εταιρείας. Μπααα!!

Eνω για s8 κολολεει να δωσεις 2 μισθους...

Αχ...Αχ...!!!

Δεν βρέχει,σας φτυνουν

• Like 2
Δημοσ.

Eνω για s8 κολολεει να δωσεις 2 μισθους...

Αχ...Αχ...!!!

Δεν βρέχει,σας φτυνουν

Φίλε εμένα προσωπικά δε με φτύνει κανείς. Το σχόλιο μου αφορά το σύνολο των κινητών που η τιμή τους ξεπερνάει τα 500ε. Εγώ πάνω από 250 δεν έδωσα ούτε θα δώσω ποτέ. Άρα, νομίζω το σχόλιο σου είναι τουλάχιστον ατυχές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...