rainboy1981 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγώ πάντως με το nokia 6 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει ποιότητα το κινητό.
Hatsos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Να σας πω την αλήθεια δεν είναι και τόσο άσχημο, και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά
bazzil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ωραίο αλλά ακριβό. Αν ήμουν η νοκια θα το έδινα 400. Το 920 το έχω 4 χρόνια και δουλεύει άψογα.
onty Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 όταν όλες οι εταιρίες ανακοινώνουν bezeless designs , η Nokia τι πάει να πετύχει με αυτό το σχέδιασμό ? Πριν 2 χρόνια ίσως είχε κάποιες ελπίδες αλλά τώρα ???? Ντεμεκ το παιζει παλαιακια. Εδω βγαζει κινητα με κουμπια, τι με λες τωρα
suggnwmh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μόνο ΧΙΑΟΜΙ.Αν είναι δυνατόν να πληρώνω έναν σκασμό λεφτά που δεν έχω και να ψαχνω πρίζες και powerbank το 2017.
sexotik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μόνο ΧΙΑΟΜΙ.Αν είναι δυνατόν να πληρώνω έναν σκασμό λεφτά που δεν έχω και να ψαχνω πρίζες και powerbank το 2017. Δεν μου αρέσει που θα το πω, αλλά σε λίγο καιρό θα γίνει σίγουρα η νο.1 εταιρία. Τούμπανα χαρακτηριστικά και χωρητικότητες στα μισά λεφτά.
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μακάρι να επανέλθει η nokia αλλα δεν ξέρω πλέον αν προλαβαίνει ....
nickmanak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω προτεινω να κρατησετε τα smartphone που εχετε τωρα και με τα 600€ που ζηταει το νοκια ή οποιο αλλο, να πατε κανα ταξιδι/διακοπες να ξελαμπικαρετε λιγο! Θα περασετε καλυτερα απο τωρα που τρωτε 8ωρα στις οθονες των smartphone με insomnia κλπ. 2
aviador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω προτεινω να κρατησετε τα smartphone που εχετε τωρα και με τα 600€ που ζηταει το νοκια ή οποιο αλλο, να πατε κανα ταξιδι/διακοπες να ξελαμπικαρετε λιγο! Θα περασετε καλυτερα απο τωρα που τρωτε 8ωρα στις οθονες των smartphone με insomnia κλπ. Και διακοπές να πάνε αδελφέ πάλι κολλημένοι στις οθόνες των κωλοκινητων τους θα είναι και θα γκρινιάζουν για το κωλοσημα της καθε εταιρίας που δεν πιανει 4G και το κωλοδωματιο που έχει αδύναμο σήμα wifi! 2
AggelosTz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πολύ ακριβό για αντροιντ με ξεπερασμένα σπεκ και ακριβότερο από ναυαρχιδες γνωστών και καταξιωμένων εταιριών ( το έγραψα κοσμία για να μη φάει πάλι delete ...).
pth76 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το Polished Copper πάντως είναι η νέα μόδα που θα έρθει και καλά λόγω του iphone8. Αφού και τα δύο ή ίδια εταιρεία τα κατασκευάζει είναι λογικό.
ktlk21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 συνελθετε κυριοι...Ο άλλος λέει ξεπερασμένα specs τον 835...Οκ...!!Ασε φίλε τραβα κανε κουπί..!!!Δεν ειναι μονο το dual sight το οποιο δεν λεει κατι ουαο οσο το οζο 360...οποιος θελει βιντεο σε συναυλια η κλαμπ θα το αγαπησει...επισης δειτε λιγο και την ποιοτητα κατασκευης...το νοκια 6 για παραδειγμα ειναι το μοναδικο κινητο που δεν λυγισε και χαρακτηκε με πολυ μεγαλο βαθμο σκληροτητας σε οσα εχει δοκιμασει γνωστος youtuber που εχει περασει σχεδον ολα τα ακριβα και μη μοντελα των τελευταιων ετων...ξεκολλατε απο τις μαρκες πια και μην γινεστε φανατικοι...και το κυριοτερω ειναι Pure android Που οσοι δεν ειχατε ποτε nexus ή pixel δεν ξερετε την δυναμη του..!!! 1
Paris777 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω παντως ακομα και σημερα εντυπωσιαζομαι με την καμερα του lumia 920 ,μακαρι να εχει τετοιες και καλυτερες επιδοσεις σε αυτον τον τομεα.
κουξκουκ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πολύ ωραίο κινητό μακάρι να πουλήσει η τιμή του αρκετά λογική όλα τα κινητά με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεκινάνε day 1 από 790+ εκτός του OnePlus που άνετα αυτό το κινητό το κοιτάει στα μάτια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα