Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Η C++ είναι η ίδια στα Windows και στα Linux ;

Θέλω να την μάθω μέσω e-learning που χρησιμοποιούν Windows για λειτουργικό. 

Δημοσ.

Η γλώσσα και η standard βιβλιοθήκη της δεν έχουν καμία σχέση με το περιβάλλον. Είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να τρέχουν σε οποιαδήποτε συσκευή (ακόμη και τοστιέρα!) αρκεί να υπάρχει μεταγλωττιστής. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα που θα ξεκινήσεις.

Οι διαφορές εστιάζονται κυρίως στα προγράμματα ανάπτυξης (command line ή κάποιο IDE) και τις βιβλιοθήκες αλληλεπίδρασης με το κάθε λειτουργικό (π.χ. γραφικά, αρχεία, ασφάλεια). Συνήθως θα βρεις εφαρμογές και βιβλιοθήκες που δουλεύουν λίγο-πολύ με όλες τις πλατφόρμες, αλλά αυτά δεν σου χρειάζονται πριν μάθεις τα βασικά.

Δημοσ.

Θέλω να την μάθω μέσω e-learning που χρησιμοποιούν Windows για λειτουργικό. 

Θες ειδικά να μάθεις C++ ;; Αν τώρα ξεκινάς με προγραμματισμό, θα σου πρότεινα κάτι πιο εύκολο (Python, Java).

Αλλά και πάλι η επιλογή είναι δική σου.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να μάθω C++. Έχω εμπειρία στην PHP και θέλω να με βοηθήσει η C++ έτσι ώστε να μάθω καλύτερα να προγραμματίζω.

Μια άλλη επιλογή που μπορώ να κάνω είναι η Angular λόγο του ότι έχει ζήτηση.

Ή μπροστά ή πίσω στη μητέρα. Δεν ξέρω ...

Ευχαριστώ efotinis και becoming_I

Δημοσ.

Καλημέρα !

Έχουν απόλυτο δίκιο οι προλαλήσαντες που είπανε ότι οι βασικές βιβλιοθήκες είναι ίδιες. Απλά καμιά φορά αν θες κάτι πολύ εξειδικευμένο (π.χ. βιβλιοθήκες για ήχο η εξελιγμένα γραφικά) μπορεί να βρεις κάτι που να δουλεύει στο ένα Λ.Σ. κι όχι στο άλλο.

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Σημασία δεν έχει η γλώσσα που θα μάθεις, αλλά ο τρόπος που θα μάθεις να σκέφτεσαι για να επιλύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προγραμματιστικά καθως και το ποσό καλά κατανοείς την πλατφόρμα για την οποία αναπτύσσεις λογισμικό.

Είναι εντελώς λάθος να επικεντρώνει κάποιος κατά βαση στη γλώσσα. Η γλώσσα είναι το εργαλείο, δεν είναι η ίδια η πληροφορική (κατά κανόνα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...