BaggsR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πολύ συγκεκριμένο προιόν το οποίο το βρίσκω φθηνά και με δωρεάν μεταφορικά στο ebay, αλλά είναι από Ιαπωνία.Δείτε στο link: http://www.ebay.com/itm/SANWA-SUPPLY-programmable-numeric-keypad-NT-19UH2BK-/262560892351?epid=1024611297&hash=item3d21d945bf:g:BggAAOSwqfNXob0OΗ απορία μου είναι εύλογη με όλα όσα βλέπω τον τελευταίο καιρό!Πληρώνω τελωνείο για αυτό? Ξέρει κάποιος το ποσό?Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! 1
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 ναι θα πληρώσεις λογικά στην χειρότερή 24% φπα και +15 ευρώ πλέον σχεδόν όλα περνάνε από τελωνείο 2
makfil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πολύ συγκεκριμένο προιόν το οποίο το βρίσκω φθηνά και με δωρεάν μεταφορικά στο ebay, αλλά είναι από Ιαπωνία. Δείτε στο link: http://www.ebay.com/itm/SANWA-SUPPLY-programmable-numeric-keypad-NT-19UH2BK-/262560892351?epid=1024611297&hash=item3d21d945bf:g:BggAAOSwqfNXob0O Η απορία μου είναι εύλογη με όλα όσα βλέπω τον τελευταίο καιρό! Πληρώνω τελωνείο για αυτό? Ξέρει κάποιος το ποσό? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Σήμερα, πλέον, θεωρητικά όλα και στην πράξη τα περισσότερα δέματα από τρίτες χώρες μπαίνουν στο τελωνείο. 1
AkisSNP Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κατά 95% θα πληρώσεις 24% φπα και +15 ευρώ και συνήθως οι Ιάπωνες δεν γράφουν μειωμένη αξία στα δέματα ή "gift" όπως οι Κινέζοι. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Οι ιαπωνες ειναι ηθικα ατομα γ αυτο δεν γραφουν gift 1
Billator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κατά 95% θα πληρώσεις 24% φπα και +15 ευρώ και συνήθως οι Ιάπωνες δεν γράφουν μειωμένη αξία στα δέματα ή "gift" όπως οι Κινέζοι. Γράφουν αλλά αυτό που λες δεν παιζει πλέον κανέναν ρολο. 1
BaggsR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αν το υπολογίζω καλά, θα μου πάει γύρω στο 50ευρω δηλαδή...Κρίμα, ήθελα ένα τέτοιο για ευκολία σε προγράμματα όπως το OBS, After Effects, Photoshop κτλπ.Στα 50 ευρώ ίσως κοιτάξω για κάτι εντός ΕΕ τότε, είναι τα διπλά χρήματα. http://www.ebay.com/itm/pos-PREHKEYTEC-mci84-programmable-liqueur-USB-Blanc-/302354572895?epid=21003552450&hash=item4665bca65f:g:nS4AAOSwstJZR5IGΚαι πάλι ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σε όλους!
Conan2046 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δεν σου κάνει ένα οποιοδήποτε αριθμητικό πληκτρολόγιο; Θέλεις το συγκεκριμένο επειδή έχει τα 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα; 1
AkisSNP Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γράφουν αλλά αυτό που λες δεν παιζει πλέον κανέναν ρολο. Συμφωνώ.
BaggsR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δεν σου κάνει ένα οποιοδήποτε αριθμητικό πληκτρολόγιο; Θέλεις το συγκεκριμένο επειδή έχει τα 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα; Δεν είναι τα 4 πλήκτρα, είναι όλα προγραμματιζόμενα! Γι'αυτό και έχουν τα διαφανή "καπέλα". Βασικά ψάχνω για φθηνή λύση ώστε να αποφύγω τα elgato stream deck και x-keys που έχουν 200+ ευρώ το καθένα. Ιδανικά HID πληκτρολόγιο ή keypad μου κάνει. Γιατί αυτά τα βλέπει ξεχωριστά μέσα στα windows. Ότι και να λέμε με τους φόρους που πληρώνουμε είναι όλα απαγορευτικά...
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 δες στο άμαζον Ιαπωνίας παίζει στα 14€ άλλα δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα https://www.amazon.co.jp/gp/offer-listing/B004INFZEG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new 1
np91 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω παντως θα τολμουσα την αγορα γιατι ασχετα με το τι γραφετε εμενα εδω και 2 μηνες μου εχουν ερθει παρα πολλα δεματα οπως tv box 2 κινητα και πολλα αλλα αξιας μεχρι 80 ευρω και δεν εχω πληρωσει τιποτα ουτε τα 3 ευρω που καποιοι λενε εξ αλλου ο ογκος των δεματων ειναι τεραστιος που και να θελουν δεν μπορουν να τα περασουν ολα απο τελωνειο γιατι τοτε θα καναμε 2 μηνες να τα παραλαβουμε αφ οτου εφταναν Ελλαδα
Billator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγω παντως θα τολμουσα την αγορα γιατι ασχετα με το τι γραφετε εμενα εδω και 2 μηνες μου εχουν ερθει παρα πολλα δεματα οπως tv box 2 κινητα και πολλα αλλα αξιας μεχρι 80 ευρω και δεν εχω πληρωσει τιποτα ουτε τα 3 ευρω που καποιοι λενε εξ αλλου ο ογκος των δεματων ειναι τεραστιος που και να θελουν δεν μπορουν να τα περασουν ολα απο τελωνειο γιατι τοτε θα καναμε 2 μηνες να τα παραλαβουμε αφ οτου εφταναν Ελλαδα Έχεις δίκαιο εμένα μόνο 10 δέματα το τελευταίο δίμηνο μπήκαν τελωνείο. Αφού δεν μπαίνουν σε εσένα σημαίνει όμως ότι είμαστε καλά. Αγοράζουμε άφοβα. Το 3 ευρω δεν υπάρχει πλέον προς ενημέρωση. Αν στο εκτελωνίσουν 24% της αξίας που θα βάλει ο εκτελωνιστής + 15 ευρώ. Στο τελωνείο πλέον μένουν μόνο 1-7 μέρες τα δέματα. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα λογικά, είναι τόσα τα δέματα που σιγά μην πετύχουν αυτό. Good logic. Τα 10 δέματα που μου μπήκαν ήταν πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με το σύνολο που έχω παραλάβει. Αλλά δεν μπορώ να πω σε κανέναν ότι δεν μπαίνουν γιατί τις τελευταίες 4-5 φορές ήμουν τυχερός και δεν μπήκε τίποτα. 1
ziaba Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχεις δίκαιο εμένα μόνο 10 δέματα το τελευταίο δίμηνο μπήκαν τελωνείο. Αφού δεν μπαίνουν σε εσένα σημαίνει όμως ότι είμαστε καλά. Αγοράζουμε άφοβα. Το 3 ευρω δεν υπάρχει πλέον προς ενημέρωση. Αν στο εκτελωνίσουν 24% της αξίας που θα βάλει ο εκτελωνιστής + 15 ευρώ. Στο τελωνείο πλέον μένουν μόνο 1-7 μέρες τα δέματα. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα λογικά, είναι τόσα τα δέματα που σιγά μην πετύχουν αυτό. Good logic. Τα 10 δέματα που μου μπήκαν ήταν πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με το σύνολο που έχω παραλάβει. Αλλά δεν μπορώ να πω σε κανέναν ότι δεν μπαίνουν γιατί τις τελευταίες 4-5 φορές ήμουν τυχερός και δεν μπήκε τίποτα. αν μπει και βγει απ το τελωνείο ένα πακέτο πληρώνουμε σίγουρα ή παίζει να μην πληρώσουμε ΦΠΑ κτλ?
Billator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αν μπει και βγει απ το τελωνείο ένα πακέτο πληρώνουμε σίγουρα ή παίζει να μην πληρώσουμε ΦΠΑ κτλ? Δέματα μικρής αξίας που μου μπήκαν τελωνείο σύμφωνα με το tracking με ένα Α όγκο παρέλαβα χωρίς καμία επιβάρυνση. Αν αυτοί πιστεύουν ότι είναι μεγαλύτερης αξίας όμως θα σου βάλουν το 15ευρω + το ΦΠΑ. Εσύ εκτυπώνεις την πληρωμή από την paypal που αναγράφεται το ποσό και φαίνεται και το tracking πάνω και τους ζητάς αναδασμολόγιση. Εγώ το έκανα σήμερα πρώτη φορά αυτό για κάτι ακουστικά μου τα κοστολόγησαν 45 ευρώ ενώ έκαναν 5. Θα ενημερώσω για το τι έγινε σε μερικές μέρες. Στην χειρότερη δεν τα παραλαμβάνω και περιμένω να γυρίσουν πίσω για refund.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα