sils Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Θα ξενερωσω λετε ? ΚΑΙ εξηγω. Αυτην την στιγμη ειμαι με το καταπληκτικο s7 edge το οποίο κανει τα παντα τελεια.......και πλεον το touchwiz ειναι απλος καταπληκτικο και απιστευτο ,αξιζει να παω σε iphone 7plus μιας και μαλλον θα το βρω φτηνα .? Ο λογος που το σκεφτομαι ειναι. 1. το βρηκα φτηνα 2. Εχω πολλα χρονια android....... 3.βλεπω φουλ ταινειες στο κινητο 4.κατεβαζω φουλ στο κίνητο torrent ktl 5.λενε οτι εχει καλυτερο store to ios αν και εμφανησιακα μου αρεσει περισσοτερο το playstore. 6.Δςν μου αρεσει και τόσο η edge οθονη και το απλο s7 εχει μικρη οθονη για μενα..... 7.Δεν με ενδιαφερει αλλη εταιρεία εκτος απο σαμμυ Τωρα αυτα που σκεφτομαι πως δεν θα μου αρεσουν στο ios 1.το θεμα με τις ταινειες που μονο μεσο vlc μπορεις να δεις και παλι με κοπο. 2.η δεσμευση του itunes 3.η ελειψη drag and drop otg στικακια κτλ. 4 η ελλειψη file explorer Τωρα αυτο που ξερω οτι θα μου αρεσει 1.τα περισσοτερα αα games που βγαινουν παντς πρωτα στο ios και πολυ μετα στο android και μερικα δεν εχουν βγει ακομα......bastion Θα ηθελα την γνωμη καποιον που να εχουν κανει αυτη την μεταβαση να μου πουν τα υπερ και τα κατα!
slk200gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εδω φυγαμε απο τα iphone για πολυ λιγοτερους λογους και πηγαμε στην σαμμυ,περα απο τα games μαλλον θα φας σοκ ,το απολυτα βαρετο περιοριστικο τηλεφωνο 2
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Το iphone ειναι δεσμευτικο τηλεφωνο Σκεψου πριν κανεις μεταβαση... Itunes,file explorer και αλλα...
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 TS ειλικρινα...δεν σε καταλαβαινω... και οχι μονο εσενα...! αφου εχεις μια συσκευη που σε ικανοποιει και εισαι ευχαριστημενος -απο οσα λες και καταλαβαινω- ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.......???????? 1
x_vagos_x Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ένα θα κρίνει την απόφασή σου κατ' εμέ: πόσο φτηνά βρίσκεις το 7plus και με τι χωρητικότητα; Μόνο με 500-550 για το 128gb αξίζει η μετάβαση, ειδικά με επικείμενη ανακοίνωση του διαδόχου του.
sils Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ένα θα κρίνει την απόφασή σου κατ' εμέ: πόσο φτηνά βρίσκεις το 7plus και με τι χωρητικότητα; Μόνο με 500-550 για το 128gb αξίζει η μετάβαση, ειδικά με επικείμενη ανακοίνωση του διαδόχου του. Πιο φτηνα θα το παρω....
AggelosTz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εφόσον το καταπληκτικό s edge κάνει τα πάντα τέλεια όπως λες τι θα κερδίσεις με το iphone ? Μόνο status και ως γκόμενο μαγνήτης θα λειτουργήσει στα γνωστά κλαμπ ορθαδικα της πόλης.
slk200gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εφόσον το καταπληκτικό s edge κάνει τα πάντα τέλεια όπως λες τι θα κερδίσεις με το iphone ? Μόνο status και ως γκόμενο μαγνήτης θα λειτουργήσει στα γνωστά κλαμπ ορθαδικα της πόλης. Με την ρακέτα? Καλη τυχη
sils Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Οχι ρε παιδια ετσι για να εχω πιο σφαιρικη αντιληψη.........εξαλου ξερω πως παλι με note θα καταληξω........ Οχι ρε παιδια ετσι για να εχω πιο σφαιρικη αντιληψη.........εξαλου ξερω πως παλι με note θα καταληξω........
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ε τοτε αφου ετσι θα καταληξεις μην κουραζεσαι αδικα... 1
duende Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πιο φτηνα θα το παρω.... απο τη dealber ? σοβαρα τωρα, βρες καποιον που εχει iphone και δουλεψε το, δοκιμασε να κανεις ο,τι κανεις και με το s7 και βλεπεις αν μπορεις να συμβιβαστεις. δυστυχως, οσο "cool" και να'ναι το αιφονι ειναι υπερβολικα περιοριστικο το "οικοσυστημα" της apple. τουλαχιστον για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα