Kenny McCormick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά θα χρειαστώ docking για δίσκους sata μιας και δεν γνωρίζω κάτι σχετικά έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 40 ευρώ;Βρήκα αυτά εδώ :1) ORICO 6629US3-C 2) LC-Power LC-DOCK-U3-III3) LC-Power LC-DOCK-U3 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από Kenny McCormick
gdriver Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) το πρώτο θα το αγόραζα σίγουρα. τα άλλα δύο όχι , γιατί όπως με ενημέρωσε η εταιρεία σε e-mail που τους έστειλα κάποτε , καμία θήκη ή docking της δεν υποστηρίζει πλήρως όλες τις λειτουργίες των δίσκων. ένα απλό παράδειγμα, αν κλεισεις τον υπολογιστή οι δίσκοι συνεχίζουν να σπινάρουν επ αόριστον. το ίδιο και όταν κάνεις ασφαλή αποσύνδεση από τα windows , . Κοινώς κρατούν πάντα το δίσκο full στροφές πράγμα που δεν είναι και ότι καλλίτερο αν δεν χρησιμοποιήσεις για ώρα το δίσκο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από gdriver 1
Kenny McCormick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Και γω τον πρώτο θα περνα από μια παλιά προσφορά (από το zapals) απλά γράφαν ότι η εταιρία έκλεισε ότι πολλά docking ήταν ελαττωματικά γι'αυτό δίστασα. Όπως και να χει σ'ευχαριστώ !
gdriver Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 από ότι γνωρίζω μέχρι σήμερα η orico δεν έχει κλείσει. πάντως h αλήθεια είναι , πως η lc power είναι η μόνη γερμανική εταιρεία που έχει και κάποιο σχετικά όμορφο σχεδιασμό στις θήκες της.
Kenny McCormick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Όντως είναι αρκετά όμορφος σχεδιασμός της LC Aν πάλι κάποιος χρησιμοποιεί κάτι άλλο ας το προτείνει γιατί βλέπω γράφουν πως είναι φρυγανιέρες και σου ψήνουν τους σκληρούς μη πάθουμε καμιά ζημιά εγώ cloning δεν χρειάζομαι απλά για να μην πέρνω 5 θήκες είπα να πάρω dock.
efotinis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πρόσφατα πήρα το ICY BOX IB-123CL-U3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα 46.90€ είναι κάπως ακριβό, αλλά το προτίμησα για τα εξής: καλές κριτικές σε Amazon και Newegg 2 χρόνια εγγύηση απεριόριστη χωρητικότητα δίσκων κουμπί Reset, που αντικαθιστά το βάλε-βγάλε του USB ή το άναψε-σβήσε σε περίπτωση κολλήματος Το cloning κάποιοι λένε ότι δεν ολοκληρώνεται σωστά, αλλά δεν ξέρω αν φταίει το dock ή αυτοί βιάστηκαν να βγάλουν τους δίσκους. Όπως και να 'χει, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, οπότε δεν έδωσα σημασία. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που είπε ο gdriver για το idling δεν το είχα σκεφτεί. Το δοκίμασα μόλις τώρα με δύο WD HDD (2.5" και 3.5") και πράγματι, όταν ο υπολογιστής μπει σε αδράνεια, οι δίσκοι μετά από λίγα λεπτά σταματούν και αυτοί να γυρνάνε. Το μόνο "κακό" είναι πως δεν μπορείς να κάνεις eject τον καθένα δίσκο ξεχωριστά, αφού στην Αφαίρεση Συσκευών το dock εμφανίζεται σαν μία συσκευή. Συνεπώς, όταν βάλεις ή βγάλεις δεύτερο δίσκο, γίνεται reset και στον πρώτο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου ή αν όλα τα διπλά dock δουλεύουν έτσι. Τέλος, να αναφέρω ότι το SMART των δίσκων φαίνεται κανονικά και ο μετασχηματιστής τραβάει 0.9W όταν το dock είναι κλειστό και γενικά είναι κρύος ακόμα και εν λειτουργία. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Εγω φιλτατε εδω και 4-5 χρονια εχω αυτο.. Και παιρνει sata-ide και μεχρι 4 tb δισκο δοκιμασμενο και συνδιασμο τροφοδοσιας ειτε με usb(αν ειναι για 2.5ρηδες) ειτε με ρευμα κανονικα. Και εννοειται οτι σβηνει κι αποσυνδεεται κανονικα κτλ κτλ κτλ... http://www.skroutz.gr/s/9336533/Sharkoon-DriveLink-USB-2-0.html
efotinis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Φυσικά παίζει και η λύση που προτείνει ο ZELOMOTH. Έχω και εγώ ένα τέτοιο παλιό, αλλά πάντως τα dock είναι πιο βολικά, ασφαλή και μαζεμένα, ειδικά για κάπως πιο συχνή χρήση.
gdriver Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα πήρα το ICY BOX IB-123CL-U3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα 46.90€ είναι κάπως ακριβό, αλλά το προτίμησα για τα εξής: καλές κριτικές σε Amazon και Newegg 2 χρόνια εγγύηση απεριόριστη χωρητικότητα δίσκων κουμπί Reset, που αντικαθιστά το βάλε-βγάλε του USB ή το άναψε-σβήσε σε περίπτωση κολλήματος Το cloning κάποιοι λένε ότι δεν ολοκληρώνεται σωστά, αλλά δεν ξέρω αν φταίει το dock ή αυτοί βιάστηκαν να βγάλουν τους δίσκους. Όπως και να 'χει, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω, οπότε δεν έδωσα σημασία. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που είπε ο gdriver για το idling δεν το είχα σκεφτεί. Το δοκίμασα μόλις τώρα με δύο WD HDD (2.5" και 3.5") και πράγματι, όταν ο υπολογιστής μπει σε αδράνεια, οι δίσκοι μετά από λίγα λεπτά σταματούν και αυτοί να γυρνάνε. Το μόνο "κακό" είναι πως δεν μπορείς να κάνεις eject τον καθένα δίσκο ξεχωριστά, αφού στην Αφαίρεση Συσκευών το dock εμφανίζεται σαν μία συσκευή. Συνεπώς, όταν βάλεις ή βγάλεις δεύτερο δίσκο, γίνεται reset και στον πρώτο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου ή αν όλα τα διπλά dock δουλεύουν έτσι. Τέλος, να αναφέρω ότι το SMART των δίσκων φαίνεται κανονικά και ο μετασχηματιστής τραβάει 0.9W όταν το dock είναι κλειστό και γενικά είναι κρύος ακόμα και εν λειτουργία. είναι πολύ λίγα τα dock που να έχουν ξεχωριστά πλήκτρα ενεργοποίησης για κάθε slot δισκου και συνήθως αυτά που υπάρχουν είναι και εξαιρετικά ακριβά. έχω βρει μερικά αλλά άλλα είτε είναι πολύ ακριβά με ποιότητα κατασκευής χάλια (π.χ. startech) και άλλα που φαίνονται πολύ καλά σε όλους τους τομείς αλλά δεν έρχονται ελλάδα. Για παράδειγμα υπάρχει το 4 θέσεων dock της startech το οποίο έχει ξεχωριστά πλήκτρα ενεργοποίησης. αλλά δεν είναι duplicator. είναι ένα απλό και βασικό dock . και από τιμή φαρμάκι. 140+ €. επίσης το cloning που κάνει το μοντέλο που έβαλες το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και για μένα και για φίλους και δουλεύει περίφημα. έχω ξεχάσει τί πάει να πει εγκατάσταση windows από την αρχή. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2017 από gdriver
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με επιφύλαξη ( λόγω των αρκετών αρνητικών όπως βλέπω στο Skroutz ) : Freecom mDock USB-C με 8,26 από το Xcite , ξεκινάει με 42,51 ευρώ και στο Best Price. https://www.skroutz.gr/s/11345559/Freecom-mDock-USB-C.html Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
stratos_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Έχει κανείς αυτό το Turbo-X να μου πει εντυπώσεις γιατί χρειάζομαι ένα άμεσα; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα