Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το samsung s7 λιγες μερες απο επιδοτηση...ολα καλα μεχρι σημερα...ειχα βαλρι ζελατινα και την αλλαξα με τζαμακι....και εβγαλα το τζαμι και παρατηρησα ενα μικρο σημαδι που ουτε χνουδι ειναι αλλα ουτε γρατζουνια εινσι απο την μεσα μερια και εκτος αυτου και μια γραμμη που φαινεται μονο στην χαμηλη φωτεινοτητα...τωρα εστειλα e-mail...λετε να βγαλω ακρη??

Δημοσ.

Μπα ,θα πουνε οτι την εκανες εσυ

μα πως αφου  δεν γινεται να την εκανα εγω αυτην την γραμμη

Το πιο πιθανο να πουν οτι εσυ φταις.

δε γινεται να την κανω εγω αυτή τη γραμμη

Δημοσ.

Μπα ,θα πουνε οτι την εκανες εσυ

Γτ δεν γινεται;

Από τη μέσα πλευρά λέει.

Ότι μπόρεσα να τραβήξω παιδιά με το άλλο κινητό και να σας το δείξω το πήγα και δε μου το κάνουν αντικατάσταση μόνο να το στείλω στην ίδια εταιρεία στο service κλαίω από τα γέλια

post-267762-0-70506300-1503018254_thumb.jpg

post-267762-0-60375900-1503018293_thumb.jpg

post-267762-0-09211700-1503018341_thumb.jpg

Δημοσ.

Για ποιο λογο κλαις απο τα γελια?

Καταρχας αν δεν γινει ελεγχος στο service της Smartec πως θα ξερουν αν οντως την ζημια δεν την προκαλεσες εσυ?

Επισης διαβασε τους ορους του καταστηματος αγορας του κινητου και δες τι αναφερουν περι doa και αντικαταστασης και μετα αν καλυπτεσαι κυνηγας την αντικατασταση.

Αλλιως βλεπω να γελαει το καταστημα αγορας απο τα γελια περι αντικαταστασης :(

Δημοσ.

Για ποιο λογο κλαις απο τα γελια?

Καταρχας αν δεν γινει ελεγχος στο service της Smartec πως θα ξερουν αν οντως την ζημια δεν την προκαλεσες εσυ?

Επισης διαβασε τους ορους του καταστηματος αγορας του κινητου και δες τι αναφερουν περι doa και αντικαταστασης και μετα αν καλυπτεσαι κυνηγας την αντικατασταση.

Αλλιως βλεπω να γελαει το καταστημα αγορας απο τα γελια περι αντικαταστασ

φιλε μου εχθες πηγα στο κατάστημα για αντικατασταση και μου ειπαν ότι οι μερες εχουν περασει....και δεν μπορω να το αλλαξω μονο να το στειλω στο service....τωρα νομιζω ότι μιλαμε χωρια....το κινητο το ανοιξα πριν μερες και επειδει δουλευα ουτε καν που ειχα χρονο για να του κανω ζημια....και δεν του εκανα ζημια τυχαια ειδα ότι εμφανιζει τη γραμμη....

Δημοσ.

αρα τι ζητας?το πας στο service Και τελος δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προβλημα αυτο?αν δεν το κανες εσυ θα αποδειχνει.Αν δεν φαινεται σχεδον καθολου οπως λες απο την αλλη παρατατο και ξεχνα το!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...