MontzOlee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδες. Οπως αναφερει και ο τιτλος, ο λογος του μηνυματος ειναι οτι μου επεσε κρασι(κοκκινο) πανω στο μηχανικο πληκτρολογιο της υπογραφης εδω και περιπου μια βδομαδα! Προβληματα δεν εχουν παρουσιαστει , ουτε ενα , ωστοσο τα πληκτρα εχουν γινει καπως sticky.Οχι ολα αλλα μερικα επειδη προφανως εχει εισχωρήσει το κρασι μεσα στα switches... Ηταν και brown τωρα εγιναν red χαχα.. Υπαρχει καποιος τροπος καθαρισμου και κατι που θα μπορουσα να κανω? Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια ή ξερει καποιον τροπο τροπο καθαρισμου παρακαλω, ας το μοιραστει μαζι μου γιατι ειναι κριμα να φανε καδο τοσα ευρω και ειδικα απο την στιγμη που λειτουργει κανονικα , απλα μου την δινει πολυ ετσι! Αν ειμαι σε λαθος thread παρακαλω καποιον admin να μεταφερει το θεμα μου. Ευχαριστω Παναγιωτης.
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Χμμ φαντάζομαι ίσως με κάποιο σπρέι καθαρισμού ηλεκτρικών επαφών να ρίξεις σε ένα ένα τα κουμπιά να ξεπλυθούν εσωτερικά. Αυτά τα σπρέι εξατμίζονται και δεν είναι αγώγιμα οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο απλά λέω από την εμπειρία μου με τα ηλεκτρονικά.
Le Perv Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τα σπρέι καθαρισμου επαφων ΕΙΝΑΙ αγωγιμα. Μεχρι να εξατμιστουν, βραχυκυκλωνουν. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Για δες τον παρακάτω οδηγό, με έχει σώσει https://m.imgur.com/a/9sHx7 και https://youtu.be/Tw_tpElJbxY 1
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τα σπρέι καθαρισμου επαφων ΕΙΝΑΙ αγωγιμα. Μεχρι να εξατμιστουν, βραχυκυκλωνουν. Thanks για την διευκρινιση, εχει τυχει να διαβασω σε ετικετα τετοιου σπρει οτι δεν ειναι αγωγιμο, δεν το εχω δοκιμασει (αν ειναι αγωγιμο οταν ειναι υγρο ακομα). Απλα δεν αφηνουν κατάλοιπα (εκτος αν ειναι τιποτα λιπαντικο και αφηνει λαδι, που κατι τετοιο θα ηταν καταστροφικο για το πληκτρολογιο) Εννοειται οτι θα το κανει χωρις να ειναι συνδεδεμενο, δεν τιθεται ζητημα βραχυκυκλώματος αν δεν ειναι συνδεδεμενο. Εξαλλου και βραχυκύκλωμα να κανει το πολυ πολύ να πατιούνται ολα τα κουμπιά μονα τους. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μ αρεσει που ο ts λεει μ επεσε κρασι. Και σε παρενθεση εβαλε κοκκινο... Αν σ ειχε πεσει ροζε τωρα θα ησουν οκ :p 3
MontzOlee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Χμμ φαντάζομαι ίσως με κάποιο σπρέι καθαρισμού ηλεκτρικών επαφών να ρίξεις σε ένα ένα τα κουμπιά να ξεπλυθούν εσωτερικά. Αυτά τα σπρέι εξατμίζονται και δεν είναι αγώγιμα οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο απλά λέω από την εμπειρία μου με τα ηλεκτρονικά. Καλημερα !! κατι τετοιο ειχα σκεφτει κι εγω να σου πω την αληθεια απλα ειπα να παρω αποψεις. μπορει να ειναι αγωγιμο τελικα αλλα αν ειναι εκτος πριζας και λειτουργιας μεχρι να στεγνωσει μια χαρα δεν θα ειναι? Τα σπρέι καθαρισμου επαφων ΕΙΝΑΙ αγωγιμα. Μεχρι να εξατμιστουν, βραχυκυκλωνουν. καλημερα κ ευχαριστουμε για την διευκρίνηση , πιστευεις οτι θα κανει ετσι δουλεια ομως ? Για δες τον παρακάτω οδηγό, με έχει σώσει https://m.imgur.com/a/9sHx7 και https://youtu.be/Tw_tpElJbxY ευχαριστω για την απαντηση , θα το τσεκαρω ..καλημερα Μ αρεσει που ο ts λεει μ επεσε κρασι. Και σε παρενθεση εβαλε κοκκινο... Αν σ ειχε πεσει ροζε τωρα θα ησουν οκ :P Καλημερα φιλε Stelio!Ειπα να trollαρω λιγο γιατι ημουν σε οριακη κατασταση , γι αυτο εκανα και την πλακα με τα swiches βρε.. δεν ξερω αν ηταν ροζε αλλα αν ηταν λευκο δεν θα ειχα θεμα μου φαινεται χαχα 1
life is music Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πως τα καταφερες ρε θηριο??? εδω εγω εχω καταστρεψει πληκτρολογια με καφε ...!
MontzOlee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πως τα καταφερες ρε θηριο??? οταν εχετε κοσμο στο σπιτι ,ΠΡΟΣΟΧΗ! Kαποιος εκανε ατσουμπαλη κινηση κ το ειχε αφησει διπλα. Δεν θελει πολυ να ξερεις.... τουλαχιστον αφου λειτουργει κατα 90% σαν πριν κλαιν απλα αν μπορω θελω να το φτιαξω οπως πριν
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γενικα οταν εχω κοσμο στο σπιτι μαζευω μερικα περιφεριακα η τους βαζω να κατσουν μακρια απο αυτα. Δεν θελει πολυ να πεσουν μπυρες η κρασια η σουβλακια πανω στα ακριβα μας μηχανηματα κ να γινει η ζημια. Κ μετα να χαλασουμε τις φιλιες μας 2
MontzOlee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γενικα οταν εχω κοσμο στο σπιτι μαζευω μερικα περιφεριακα η τους βαζω να κατσουν μακρια απο αυτα. Δεν θελει πολυ να πεσουν μπυρες η κρασια η σουβλακια πανω στα ακριβα μας μηχανηματα κ να γινει η ζημια. Κ μετα να χαλασουμε τις φιλιες μας Αστα φιλε γιατι αυτο ηταν casus belli ! Αμα δε, πήγαινε στην μονάδα θα είχε κηρυχθεί 3ος παγκόσμιος .. Χαχχα Κι εγω τα μαζεύω αλλα τωρα έτυχε γιατι εβαζα μουσική δυστυχως :/ Δεν θέλει πολυ καν γινει το κακο.. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καλημερα !! κατι τετοιο ειχα σκεφτει κι εγω να σου πω την αληθεια απλα ειπα να παρω αποψεις. μπορει να ειναι αγωγιμο τελικα αλλα αν ειναι εκτος πριζας και λειτουργιας μεχρι να στεγνωσει μια χαρα δεν θα ειναι? Εγώ θα το έκανα πάντως. Ξεσυνδέεις και αρχίζεις ένα ένα κουμπί ψέκασμα πάτημα αρκετές φορές ξαναψέκασμα κλπ. Ένα τέτοιο προϊόν που έχω πάρει τώρα τελευταία της Morris είναι, πετάει και με πάρα πολύ πίεση μάλιστα! (σε σχέση με κάνα δυο προηγούμενα που είχα δηλαδή) Αρα φανταζομαι πως αν βρεις και σημειο να το ψεκασεις απευθειας μεσα στο πληκτρο (ισως κρατωντας το πατημενο) να ξεπληθει καλα το κρασακι. Στην τελική αν έχεις και κάνα τέτοιο ρίχνεις και ένα φύσημα στο τέλος.
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Αν παντως δεις οτι αλλο πατας κι αλλο σου βγαζει, τοτε σιγουρα μεθυσε! Φτιαξε εναν σκετο ελληνικο και ριξτον πανω του! Σιγουρα αποτελεσματα! 4
hara75gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πάντως, με σπρέι επαφών είχα καταστρέψει μπρελόκ-κοντρόλ αυτοκινήτου, το οποίο πήγε στα σκουπίδια. Από τότε, κλασικά πράγματα, μπατονέτα, οινόπνευμα και προσεκτικό καθάρισμα. Α, κι ένα καλό φύσημα στο τέλος(και στην αρχή) για πιο σίγουρα πράγματα. Btw, κι εγώ έχω ρίξει ότι μπορείς να φανταστείς σε πληκτρολόγιο(καφέ, μπύρα, στάχτη, κα). Αν δεν τα "παίξει" όσο είναι σε λειτουργία, όλα διορθώνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα