JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τις τελευταίες ώρες αν διαστήματα μου βγαίνει 502 error και δεν μπορώ να μπω στο Insomnia.gr Έχει κάποιο θέμα το Site ή είναι από την μεριά μου το πρόβλημα; Και αν είναι, θα παρακαλούσα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Και σε εμένα το έκανε, στην αρχή νόμιζα οτι πάλι επεσε η σύνδεση και ήμουνα έτοιμος να πάρω την cyta να τους βρίσω άλλα εντάξει ευτυχώς το έκανε μονο σε αυτη την σελιδα
MontzOlee Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ισχυει , ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα απο το απογευμα μεχρι τωρα.. Οπως φαινεται αποκατασταθηκε ! Μην μας κανετε τετοια παιδια , το Insomnia ειναι ''τροπος ζωης'' πλεον !
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Βάλανε DOS protection κάθε φορά που μπαίνεις στο Site άρα λογικά τους κάνανε καμία επίθεση; Όπως και να έχει το πρόβλημα όντως δεν υπάρχει πια.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Για ποιο λόγο να βάλουν DDOS protection? αφού η εταιρία hosting στους servers της έχει ενσωματωμένη προστασία απο DDOS attack
papoys1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Και σε μένα με fortnet το έκανε κάποια στιγμή μπήκα κάπου αλλού και όταν επέστρεψα όλα καλά οπότε ήταν κάτι γενικό και προσωρινό. Πιθανώς κάποιες εργασίες απαραίτητες στο σάιτ ή στους σέρβερς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις