Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακό με το γυμνό στα τραγούδια. Σχεδόν όλα τα τραγούδια έχουν γυμνό και κω***ρακι. Έκατσα και είδα top4 στο MAD και έπαθα πλάκα με το πόσο γυμνό και προκλητικό είχε.

Δημοσ.

Να σου πω κάτι; Είναι καλύτερο από την εποχή που αλωνιζαν οι Nirvana και οι G 'n R στο MTV, μέσα στη μιρλα και τη μιζέρια. (Δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα κλωνοι τους)

Φυσικά δεν είμαι φαν της σημερινής μουσικής, αλλά ας θυμηθούμε τι υπήρχε ΚΑΠΟΤΕ, πριν κρίνουμε.

Δημοσ.

Να σου πω κάτι; Είναι καλύτερο από την εποχή που αλωνιζαν οι Nirvana και οι G 'n R στο MTV, μέσα στη μιρλα και τη μιζέρια. (Δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα κλωνοι τους)

Φυσικά δεν είμαι φαν της σημερινής μουσικής, αλλά ας θυμηθούμε τι υπήρχε ΚΑΠΟΤΕ, πριν κρίνουμε.

ε?????

ε?????????????????

• Like 4
Δημοσ.

Δε νομιζω φιλε 

Guns n roses και Nirvana θα ακουμε και θα βλεπουμε αλλα 200 χρονια 

Η μουσικη τελειωσε τη δεκαετια του 90

Τη φουρειρα και την καθε π...  ποιος θα τη θυμαται μολις της πεσουν τα βυζα

• Like 3
Δημοσ.

Η μουσικη που 8α ακουμε για 150 χρονια, των ετων του 1940-2000, έχει αντικατασταθει απο εφήμερες επιτυχίες των 2 εβδομάδων.

Εδω ακομα και το μικρή μου Μέλισσα του θεούλη Μπίγαλη αποτελεί ακομα επιτυχία, τη στιγμη που κανεις δε θυμάται ποιο τραγουδι ηταν πρωτο στα Ελληνικά τοπ πριν 2 μηνες.

Και το γυμνο έχει το όριό του. Ξεβράκωτοι εμφανιζονταν και οι Army of lovers κάποτε, αλλά η μουσική τους έμεινε στην ιστορία. Ακριβως διοτι ηταν μουσικη, οχι κάτι εφήμερο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...