hdonoblepsias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια εχω πιασει απο την αρχη και φτιαχνω πραματακια απο τα tuturial του w3school σε html και css και πιανω την φιλοσοφία τους. Με τιποτα ομως δεν μπορω να καταλάβω την js. Υπ΄ρχει κανα tutorial / βιβλίο που μπορειτε να προτίνετε να ξεκινησω. (Στα Ελληνικα αν γίνεται)
Predatorkill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 http://www.youtube.com/playlist?list=PL28A594CD0E03D033
angmar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Στα ελληνικά δεν έχω να προτείνω κάτι δυστυχώς, αλλά καλύτερα να ζοριστείς με κάτι αγγλικό για να βελτιώσεις και τη γλώσσα (αν έχεις πρόβλημα εκεί), θα σε βοηθήσει πολύ στην πορεία, υπάρχει ατελείωτη πληροφορία γι αυτό τον κλάδο εκεί έξω στ αγγλικά, κρίμα να μην έχεις πρόσβαση. Ξεκινάς από εδώ - Eloquent JavaScript και μετά περνάς από εδώ - You don't know JS
hdonoblepsias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ειμαι αισιοδοξος οτι θα καταφέρω καποια πράγματα. Μια τελευταία ερώτηση. Με τελικό σκοπό να μπορώ κάποια στιγμή να μπορώ να φτιάχνω δικές μου, custom σελίδες γιατι πολλές φορές τα cms+plugins δεν κανουν την δουλειά που θέλω, αν τα καταφέρω και μάθω καλά html, css, php, js, mysql σημαίνει οτι μπορώ να υλοποιήσω σχεδόν τα πάντα? Θέλω να πω, ακούω και άλλες ορολογίες χωρίς να ξέρω μερικα απο αυτα τι ειναι. Ορολογίες όπως ruby, ruby on rails, angular, java, c++, python, .net, perl, ajax, jquery κλπ. Πρέπει δηλαδή να μάθω ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ή έιναι εναλλακτικοι τρόποι και με καλύπτουν μόνο τα 5 πρώτα που είπα στην αρχή, οποτε δεν χρειάζεται να τα μάθω όλα?
sma0900029 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ορίστε ένα ακόμα χρήσιμο λινκ "https://youtu.be/uawtDGxtSGQ" 1
NickSym Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στο web υπάρχουν υπεράριθμες τεχνολογίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, οι οποίες συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά όχι όλες με όλες. Κάποιες τεχνολογίες είναι fixed. Φυσικά και δε χρειάζεται να τις μάθεις όλες. Μάθε το "πακέτο" αυτών των βασικών που θα χρειαστείς ή πιο advanced κι επικεντρώσου σε αυτές. Αν κάποιο εργαλείο σου προσφέρει κάτι που σε βοηθάει το χρησιμοποιείς, δε χρειάζεται να γίνεις master. Αυτές οι "ορολογίες" που αναφέρεις είναι γλώσσες προγραμματισμού και βιβλιοθήκες. Γλώσσες προγραμματισμού ίδιου σκοπού(όπως java & python) δεν συνδυάζονται. Ενώ κάθε τέτοια γλώσσα έχει τις δικές της βιβλιοθήκες που προφανώς πάνε πακέτο με την γλώσσα τους. Ναι, με αυτά που ανέφερες μπορείς να φτιάξεις οτιδήποτε επιθυμείς αλλά με αρκετά επίπονο τρόπο, αν δεν χρησιμοποιήσεις κι άλλα εργαλεία/βιβλιοθήκες. Site: AYTO βοηθάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα