Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Πριν 1+ μήνα ένας μεθυσμένος έπεσε στο σταθμευμένο μου όχημα. Η διαδικασία κύλησε ομαλά μέχρι που πήγε το αμάξι στα συνεργεία. Αυτοί καθυστερούν μέρες ή και εβδομάδες για το οτιδήποτε. Την μία λένε πως δεν βρίσκουν το τάδε ανταλλακτικό (το οποίο το βρίσκεις πολύ εύκολα με μια αναζήτηση στο google) και λοιπά.

Η ερώτηση μου είναι η εξής. Πως μπορώ εγώ σαν παθών να πιέσω τις καταστάσεις; Μπορώ να τους απειλήσω οτι θα πάρω το αμάξι να το πάω σε άλλο συνεργεία; Πρέπει να μιλήσω με την ασφαλιστική μου και να ασκήσουν πίεση αυτοί;

Τα συνεργεία προφανώς και δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός πως έχω μείνει τόσο καιρο χωρίς όχημα και αναγκάζομαι να αγγαρεύω κόσμο να με πάει στην δουλειά. Τις τελευταιές μέρες έχω μετακομίσει και σε άλλη πόλη και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι τα τηλέφωνα και γενικά μετά από τόσο καιρό νιώθω ανήμπορος.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με κάποια συμβουλή θα ήμουν ευγνώμων. Θέλω να τελειώνω με αυτή την κατάσταση.

Σπύρος

Δημοσ.

Το συνεργείο το επέλεξες εσυ η είναι από αυτά που συνεργάζεται η ασφαλιστική σου και στο πρότεινε για να κινήσει πιο ομαλά η διαδικασία?

Δημοσ.

Ο συνεργείο το επέλεξες εσυ η είναι από αυτά που συνεργάζεται η ασφαλιστική σου και στο πρότεινε για να κινήσει πιο ομαλά η διαδικασία?

Το συνεργείο ήταν αυτό στο οποίο πήγαινα το αυτοκίνητο συνήθως. Δεν ήταν στην λίστα των συνεργαζόμενων με την ασφαλιστική.

Δημοσ.

Πιθανώς δε φταίνε και αυτοί.

Δυστυχώς έπεσες την χειρότερη εποχή του χρόνου που όλοι θέλουν να την κάνουν για 10-15 μέρες ξεκούρασης

κλείνουν πολλά συνεργεία και καταστήματα οπότε είναι δύσκολη η ανεύρεση ανταλακτικών .

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο  από το να πιέσεις,

Το να πάρεις το αυτοκίνητο μετά από ένα μήνα να πας αλλού μάλλον θα είναι χειρότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Ε τότε κοιτά να ξεμπερδέψεις εσυ με το συνεργείο δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι η ασφαλιστική επειδή το συνεργείο που επέλεξες είναι αφερέγγυο.

Στο αμάξι έχει κάνει πολλές εργασίες έως τώρα?Μπορει να κινηθεί?

Δημοσ.

Ε τότε κοιτά να ξεμπερδέψεις εσυ με το συνεργείο δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι η ασφαλιστική επειδή το συνεργείο που επέλεξες είναι αφερέγγυο.

Στο αμάξι έχει κάνει πολλές εργασίες έως τώρα?Μπορει να κινηθεί?

Απ' ότι μου έχει πει το αμάξι από αυτόν είναι τελειωμένο και εκκρεμεί μόνο η λαμαρινοδουλειά και το βάψιμο. Η αλήθεια είναι πως το συνεργείο δεν μου είχε δώσει τέτοια δείγματα και τα πιο πολλά κόλπα τα κάνει ο λαμαρινάς με τον οποίον συνεργάζεται το συνεργείο.

Δημοσ.

Για να πηγες το αμαξι σε δικο σου συνεργειο,μαλλον δεν ειχες προβλημα παλιοτερα.

Το κακο ειναι οτι τωρα ειναι ολα κλειστα,οποτε ειναι δεδομενη η καθυστερηση,οσο ευκολα και αν θεωρεις οτι μπορει να βρεθει το ανταλλακτικο.

Διαλεξες πραγματικα το χειροτερο μηνα.

Και εγω τραβηξα τα ιδια καποτε,οποτε πηρα το αμαξι και του ειπα να με παρει τηλ οταν θα εχει χρονο να το επισκευασει.

Εαν το αμαξι σου μπορει να κινηθει παρτο και καντου μια ξηγα ωστε να βολευτειτε και οι δυο.

Δημοσ.

Πιθανώς δε φταίνε και αυτοί.

Δυστυχώς έπεσες την χειρότερη εποχή του χρόνου που όλοι θέλουν να την κάνουν για 10-15 μέρες ξεκούρασης

κλείνουν πολλά συνεργεία και καταστήματα οπότε είναι δύσκολη η ανεύρεση ανταλακτικών .

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο  από το να πιέσεις,

Το να πάρεις το αυτοκίνητο μετά από ένα μήνα να πας αλλού μάλλον θα είναι χειρότερα.

Άλλο το να θέλει να κλείσει το μαγαζί για να ξεκουραστεί (το οποίο καταλαβαίνω) και άλλο να μου λέει για μια βδομάδα πως δεν βρίσκει ανταλλακτικό. Δηλαδή αν δεν βρει ποτέ αυτός θα περιμένουμε πότε θα τρακάρει ένα αμάξι ίδιου μοντέλου για να πάρουμε το φτερό;

Δημοσ.

Πίεσε τον μπας και σε βολέψει με κανένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για να κανείς τη δουλειά σου.

Αναγκαστικά θα περιμένεις τώρα,υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Πίεσε τον μπας και σε βολέψει με κανένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για να κανείς τη δουλειά σου.

Αναγκαστικά θα περιμένεις τώρα,υπομονή.

Καλώς. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Για να πηγες το αμαξι σε δικο σου συνεργειο,μαλλον δεν ειχες προβλημα παλιοτερα.

Το κακο ειναι οτι τωρα ειναι ολα κλειστα,οποτε ειναι δεδομενη η καθυστερηση,οσο ευκολα και αν θεωρεις οτι μπορει να βρεθει το ανταλλακτικο.

Διαλεξες πραγματικα το χειροτερο μηνα.

Και εγω τραβηξα τα ιδια καποτε,οποτε πηρα το αμαξι και του ειπα να με παρει τηλ οταν θα εχει χρονο να το επισκευασει.

Εαν το αμαξι σου μπορει να κινηθει παρτο και καντου μια ξηγα ωστε να βολευτειτε και οι δυο.

ΟΚ θα το επιδιώξω από αύριο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Άλλο το να θέλει να κλείσει το μαγαζί για να ξεκουραστεί (το οποίο καταλαβαίνω) και άλλο να μου λέει για μια βδομάδα πως δεν βρίσκει ανταλλακτικό. Δηλαδή αν δεν βρει ποτέ αυτός θα περιμένουμε πότε θα τρακάρει ένα αμάξι ίδιου μοντέλου για να πάρουμε το φτερό;

ΟΧι αυτος,οι μεταφορικες εσωτερικου και εξωτερικου εχουν το προβλημα και τα ενδιαμεσα μαγαζια.

Μπορει ο εμπορος να κανει διακοπες,μπορει καποιος αλλος αναμεσα.

Δημοσ.

Αγαπητέ έχεις και δίκιο και άδικο…

Προφανώς αναζητάς Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με αυτό που έγραψες… Αυτό σημαίνει ότι αποδέχεσαι ότι χρειάζεται χρόνος για να βρεις το ανάλογο ανταλλακτικό από διάφορες μάντρες…

Αφού βιάζεσαι και για να μην γκρινιάζεις αγόρασε Γνήσια Ανταλλακτικά και σε χρόνο dt θα τα έχεις στην πόρτα σου… Αλλά ΘΑ Πληρώσεις!!!!!!!

Τι προτιμάς? Φτηνό Μεταχειρισμένο και καθυστέρηση ή Ακριβό Γνήσιο και αμέσως?

Πχ σε Toyota yaris χάλασε η αντλία που έριχνε νερό στο παρμπρίζ… Η γνήσια κοστίζει μαζί με φπα 151 ευρώ!!!!! Ιμιτασιόν δεν ταιριάζει πουθενά.. ή για να ταιριάξει θέλει πατέντα… Οπότε πάω σε Μεταχειρισμένο… έκανα να βρω 2 μήνες.. έχω πάρει άπυρα τηλ σε όλη την Ελλάδα… αλλά βρήκα με 20 ευρώ!

• Like 1
Δημοσ.

Ύπάρχουν άφθονα συνεργεία, ανεξάρτητα από το τι λέει το συμβόλαιο της ασφαλιστικής, τα οποία εννοείται ότι σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης όσο έχουν το δικό σου. 

Πέραν αυτού, αυτό που με φοβίζει είναι ότι άκουσα ότι σε τρακαρίσματα, βάζουν πολλοί μεταχειρισμένα ανταλλακτικά επειδή δεν πληρώνουν οι ασφαλιστικές για καινούργια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά επειδή κι εμένα με χτύπησαν πριν από μερικές ημέρες, θα το εξακριβώσω σε 3 εβδομάδες που θα το πάω.

Δημοσ.

Ύπάρχουν άφθονα συνεργεία, ανεξάρτητα από το τι λέει το συμβόλαιο της ασφαλιστικής, τα οποία εννοείται ότι σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης όσο έχουν το δικό σου.

Πέραν αυτού, αυτό που με φοβίζει είναι ότι άκουσα ότι σε τρακαρίσματα, βάζουν πολλοί μεταχειρισμένα ανταλλακτικά επειδή δεν πληρώνουν οι ασφαλιστικές για καινούργια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά επειδή κι εμένα με χτύπησαν πριν από μερικές ημέρες, θα το εξακριβώσω σε 3 εβδομάδες που θα το πάω.

Οντως δεν πληρώνουν. Κάτι παίζει με την παλαιότητα και αν ζητήσεις καινούρια ανταλλακτικά σε αποζημιώνουν ολικά αλλά με μικρό ποσό (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...