john_shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα μια οικονομική πρόταση για mp3 player με απαιτήσεις: 1.χώρος 4gb (άμα παίρνει κάρτα ας είναι και λιγότερο) 2.να φορτίζει με usb 3.σχετικά μεγάλα κουμπιά για αλλαγή τραγουδιού 3.και καλό ήχο (όχι απαραίτητα δυνατό) έτσι πρόχειρα βρήκα αυτό στο ίντερνετ https://www.skroutz.gr/s/7789846/Crypto-MP300-4GB.html ευχαριστώ EDIT: Και επειδή βλέπω σε πολλά ότι δεν γίνεται, θέλω να μπορεί να παίζει ενώ φορτίζει. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από john_shadow
john_shadow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 κατά πάσα πιθανότητα θα πάω σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/6858180/Sandisk-Clip-Jam-8GB.html το έχει κανείς να μου πει αν είναι κομπλέ και αν παίζει ενώ φορτίζει?
efotinis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Έχω το original Clip (από το 2008) και σε περίπτωση που μου χαλάσει σίγουρα θα πάρω το Jam. Τα MP3 της SanDisk είναι απλά κορυφαία. Δεν βρήκα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο, αντιθέτως λέγεται ότι είναι καλύτερο και από το Sport, γιατί το τελευταίο τρώει κάποια κολληματάκια κατά την εμφάνιση των εικόνων albumart. Όσο για τη φορτίση, το παλιό μου Clip δεν παίζει όταν συνδέεται σε υπολογιστή, γιατί μπαίνει σε κατάσταση επικοινωνίας. Αν όμως το συνδέσεις σε φορτιστή (ή γενικά USB χωρίς data) παίζει και φορτίζει ταυτόχρονα. Πιστεύω ότι και το Jam το ίδιο θα κάνει. Ψιλοάσχετο: επειδή πολλοί ήθελαν να παίζουν κομμάτια χωρίς ID3 κατευθείαν από καταλόγους και το Clipάκι δεν το υποστήριζε, τους είχα φτιάξει το AutoM3U, ένα πρόγραμμα δημιουργίας playlist καταλόγων που ήταν αρκετά δημοφιλές. Αν θυμάμαι καλά, η SanDisk έπιασε το μήνυμα και έτσι τα επόμενα player (από Clip+ και μέτα) υποστηρίζουν folder playback εγγενώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα