kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Φτηνο Gr προγραμμα που δινει τα περισσοτερα αλογα κτλ απο τα υπολοιπα και σιγουρα οχι α σταδιο οπως θα πρεπε.. Τεσπα ναι γαμιουν$$$ και τα γερμανικα αλλα οπως και ολα τα πουσαρισμενα.. Προφανως εισαι japan fan αλλα θα θελα να μαθω γιατι δεν ασχολουμαι πια.ποιο ειναι το japan με τοσα αλογα σε αυτα τα κυβικα ? Με ποιο τροπο σου εδειξε οτι φταιει το μπεκ?! Εγω θα σ προτεινα να βαλεις μερικες μερες αγγελια για το αυτοκ.σου με μειον 2000ε απο αυτα που θα ξοδευες για να το φτιαξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Από το 1992 έχω το πρώτο μου golf .. πότε δεν είχα άλλο αυτοκίνητο εκτός από τα 3-4-5. Ο μηχανικός μου μου είπε ή πρόγραμμα ή μπεκ. Δεν είναι κανένας τυχαίος μόνο vag κάνει. Για το αμάξι έχω βρει αγοραστή άμα το κάνω ανταλλακτικά. 4.5K όπως είναι και το έχει κλείσει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Έτοιμο το αμάξι και θα το έχω για 3 μήνες περίπου ακόμα μέχρι να έρθει το καινούργιο. Έμεινα σε vag και έκανα και την υπέρβαση στα οικονομικά. Leon cupra 5d dsg λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AytokinhtasAA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και λειτουργεί κανονικά και θα το πουλήσεις για ανταλλακτικά? Από περιέργεια ρωτάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το αμάξι θα το πάρει ο εξουσιοδοτημένος. Ήταν να το δώσω ανταλλακτικά πριν φτιάξω το μοτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πόσο σου βγήκε τελική το leon? Το κοιτάω και εγώ αλλά δεν νομίζω να μπορώ να το πιάσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 26+το κουβαδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Άπιαστο όνειρο. Με βλέπω για κάνα TT 1.8 tfsi του 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ ωραια επιλογη το cupra κλεβει εκκλησια σ αυτα τα λεφτα Με το καλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Έτοιμο το αμάξι και θα το έχω για 3 μήνες περίπου ακόμα μέχρι να έρθει το καινούργιο. Έμεινα σε vag και έκανα και την υπέρβαση στα οικονομικά. Leon cupra 5d dsg λοιπόν. Θέλουμε εντυπώσεις, με 'γεια! Σε ένα συγκριτικό που διάβασα έγραφε ότι μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιείς και σαν καθημερινό και αν δεν το πατάς καίει μια χαρά (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια, μην περιμένεις να δεις 7lt με αυτό!), ενώ ο ανταγωνιστής (δε θυμάμαι ποιο ήταν), "χτύπαγε" και γενικά σου έβγαζε λίγο την πίστη στην καθημερινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα