Προς το περιεχόμενο

Μετά το golf τι?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φτηνο Gr προγραμμα που δινει τα περισσοτερα αλογα κτλ απο τα υπολοιπα και σιγουρα οχι α σταδιο οπως θα πρεπε..

Τεσπα ναι γαμιουν$$$ και τα γερμανικα αλλα οπως και ολα τα πουσαρισμενα..

Προφανως εισαι japan fan αλλα θα θελα να μαθω γιατι δεν ασχολουμαι πια.ποιο ειναι το japan με τοσα αλογα σε αυτα τα κυβικα ?

Με ποιο τροπο σου εδειξε οτι φταιει το μπεκ?!

Εγω θα σ προτεινα να βαλεις μερικες μερες αγγελια για το αυτοκ.σου με μειον 2000ε απο αυτα που θα ξοδευες για να το φτιαξεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το 1992 έχω το πρώτο μου golf

.. πότε δεν είχα άλλο αυτοκίνητο εκτός από τα 3-4-5.

Ο μηχανικός μου μου είπε ή πρόγραμμα ή μπεκ. Δεν είναι κανένας τυχαίος μόνο vag κάνει.

Για το αμάξι έχω βρει αγοραστή άμα το κάνω ανταλλακτικά. 4.5K όπως είναι και το έχει κλείσει ήδη

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έτοιμο το αμάξι και θα το έχω για 3 μήνες περίπου ακόμα μέχρι να έρθει το καινούργιο.

Έμεινα σε vag και έκανα και την υπέρβαση στα οικονομικά. Leon cupra 5d dsg λοιπόν.

• Moderators

Έτοιμο το αμάξι και θα το έχω για 3 μήνες περίπου ακόμα μέχρι να έρθει το καινούργιο.

Έμεινα σε vag και έκανα και την υπέρβαση στα οικονομικά. Leon cupra 5d dsg λοιπόν.

Θέλουμε εντυπώσεις, με 'γεια!

Σε ένα συγκριτικό που διάβασα έγραφε ότι μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιείς και σαν καθημερινό και αν δεν το πατάς καίει μια χαρά (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια, μην περιμένεις να δεις 7lt με αυτό!), ενώ ο ανταγωνιστής (δε θυμάμαι ποιο ήταν), "χτύπαγε" και γενικά σου έβγαζε λίγο την πίστη στην καθημερινότητα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...