Προς το περιεχόμενο

Αγορά Caterpillar S60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ενδιαφέρομαι για την αγορά του Caterpillar S60 . (Λόγο δουλειάς θέλω ανθεκτικό κινητό)

Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς καθώς έχει ένα σεβαστό κόστος αγοράς  (550)

Υπάρχει κάνεις που να το έχει χρησιμοποιησει  ωστε να με βοηθήσει ?

Δημοσ.

Τί δουλειά κάνεις?

Με τόσα λεφτά παίρνεις βαρβάτο κινητό και με τα ρέστα κινέζικο caterpillar για τις εργάσιμες ώρες!

Σε εργοτάξιο . Γενικά θα ήθελα να αποφύγω την χρήση 2 κινητών .

Δημοσ.

Θα έπαιρνα κανά δυό φτηνά σκληροτράχηλα κινέζικα ώστε να μην τα κλαίω αν γίνει κάτι.

Μου φαίνεται κάπως να τσαλαβουτάω σε λασπόνερα με κινητό των 600€ (έστω και rugged!).

Γνώμη μου φυσικά.

Δημοσ.

το μονο που αξιζει πανω του ειναι η θερμικη της flir, αν εχεις σκοπο να την αξιοποιησεις

απο κει και περα μετρια κατασκευη, καπακια ανοιγουν με καθε πτωση. εννοειται οτι δε το κατασκευαζει η cat

δες κανενα galaxy active η ακομα καλυτερα κανα-δυο κινεζικα οπως ειπαν πιο πανω και κρατα τα χρηματα σου για κατι καλο

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για την αγορά του Caterpillar S60 . (Λόγο δουλειάς θέλω ανθεκτικό κινητό)

Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς καθώς έχει ένα σεβαστό κόστος αγοράς (550)

Υπάρχει κάνεις που να το έχει χρησιμοποιησει ωστε να με βοηθήσει ?

Όχι φίλε μου 550€!!!

Πάρε το Ulefone Armor(195€)

Είναι φτιαγμένο από μία μίξη αλουμινίου, πλαστικού και πολυκαρβονικού υλικού με πιστοποίηση IP68 που σημαίνει ότι αντέχει στα χτυπήματα, τη σκόνη, τη λάσπη, τα σάλια του σκύλου και τη βύθιση στο νερό σε ενάμισι μέτρο για 30 λεπτά.

Οι συσκευές του είδους έχουν συνήθως φυσικά πλήκτρα για να μπορείς να τα πατάς με γάντια, με βρεγμένη οθόνη ή και κάτω από το νερό όπου η αφή δε λειτουργεί.

Έχει πλήκτρο 'SOS' που απευθύνεται σε ανθρώπους που κάνουν δύσκολα επαγγέλματα, εκδρομές στη φύση ή κάνουν extreme sport και ένα ενδεχόμενο ατύχημα είναι πάντα προ των πυλών.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Τελικά σας άκουσα και παρήγγειλα το Ulefone Armor.

δε σε πρόλαβα ρε γμτ.

Τώρα βγαίνει η 2η βερσιον και κυκλοφορεί το Blackview BV8000pro. Βέβαια αμφότερα, ακριβότερα. (απλα δε ξερω αν θες πέρα απ'τη rugged φάση και ισχυρο κινητό).

Εγώ παντως παρήγγειλα το 8000, συμπαθητικό και ελπιζω ναναι το τελευταιο κινητό που σπαω.

Δημοσ.

δε σε πρόλαβα ρε γμτ.

Τώρα βγαίνει η 2η βερσιον και κυκλοφορεί το Blackview BV8000pro. Βέβαια αμφότερα, ακριβότερα. (απλα δε ξερω αν θες πέρα απ'τη rugged φάση και ισχυρο κινητό).

Εγώ παντως παρήγγειλα το 8000, συμπαθητικό και ελπιζω ναναι το τελευταιο κινητό που σπαω.

Φίλε θα του το έλεγα αλλά έχω κάποιες ενδοιασμούς για το Blackview.

Επειδή το προηγούμενο μοντέλο (BV5000)ενώ είχε περάσει τα πάνδεινα με απόλυτη επιτυχία δυστυχώς όμως αργότερα ανακαλύφτηκε ότι λόγω σχεδιαστικού λάθους και με μία πτώση από ελάχιστο ύψος, η οθόνη του έσπαγε για πλάκα!

Ξέρω ότι είναι καλύτερο σαν design(σαν Lamborghini)και σαν χαρακτηριστικά αλλά ας έχουμε μια πισινη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...