Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτη την καρτα https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R687D5-1GD-B#ov περιπου 6 χρονια. Σημερα το πρωι εκανε αριστερα δεξια η εικονα και απο και περα βλεπω αυτο που βλεπετε στις φωτο παρακατω. Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι η καρτα? Καμια λυση? (εκτος απο το οτι ειμαι για καινουρια μαλλον)

post-265272-0-44729000-1502886298_thumb.jpgpost-265272-0-90558400-1502886327_thumb.jpgpost-265272-0-27738000-1502886357_thumb.jpgpost-265272-0-78228300-1502886384_thumb.jpg

Δημοσ.

Ενταξει καλα σε πηγε 6 χρονια, αλλες δεν πανε ουτε ενα ειναι 100% η καρτα γραφικων βαλε αν θες την onboard να δεις αν στο κανει δευτερη λυση ειναι το ψησιμο αλλα και αυτο δεν ειναι αξιοπιστο πολυ, οποτε δυστηχως πας για καινουρια

• Like 1
Δημοσ.

Α για βοηθα με λιγο με το ψησιμο, αν χαλασε (εγγυηση φυσικα δεν υπαρχει πια) δεν εχω τιποτα να χασω πιστευω.

Νομιζω το ειχε κανει ενας φιλος παλια και δουλεψε, αλλα δεν ξερω πως να το κανω.

Δημοσ.

Λεπτομερειες ακριβως δεν γνωριζω γιατι και εγω δεν το εκανα ποτε επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμος φουρνος δευτερος, δεν πρεπει να φας φαγητο μετα απο εκει οποτε δεν ετυχε ας περιμενουμε μηπως πει κανένας άλλος καμιά άποψη

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά η κάρτα απλά σου φωνάζει "just kill me already!!!"

Καιρός για καινούργια,6 χρόνια έβγαλε μια χαρά τα λεφτά της :D

Δημοσ.

Να τολμήσω να ρωτήσω αν έχεις καθαρίσει ποτέ το pc και ειδικά τη gpu?

Αν ναι, ότι σου είπαν οι φίλοι πρωτύτερα, αν όχι, ρίχτου ένα καλό καθάρισμα..

Δημοσ.

Να κανω αρκετα συχνα καθαρισμο, και τωρα που εγινε αυτο την εβγαλα και την ξανακαθαρισα, δοκιμασα και παλι το ιδιο....

Κοιταω προς RX 560 και GTX 1050, μεχρι αυτο το budget. Αν υπαρχει καμια προταση ειναι ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Να κανω αρκετα συχνα καθαρισμο, και τωρα που εγινε αυτο την εβγαλα και την ξανακαθαρισα, δοκιμασα και παλι το ιδιο....

Κοιταω προς RX 560 και GTX 1050, μεχρι αυτο το budget. Αν υπαρχει καμια προταση ειναι ευπροσδεκτη.

Ανάμεσα σε αυτές της δυο πήγαινε για 1050 ή αν σου περισσεύουν,για 1050ti.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...