nteminio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, μου επεσε το tablet samsung note 2014 p605 , με την μουρη κανοντας κρακ και το λεγομενο "αραχνιασμα" στην προσοψη. Η οθονη εσωτερικα δουλευει κανονικα δεν εχει σπασιμο Το πηγα στο service της samsung και μου ζητανε 240 ευρω digitizer μαζι με οθονη πακετο. Ρωτησα τηλεφωνικα σε ενα καλο μαγαζι που ειμαι χρονια πελατης και γενικα πολυ ευχαριστημενος (www.e-matrix.gr) και μου ειπαν οτι θα αλλαξουν μονο το digitizer με ενα χαμηλο κοστος αφου η οθονη εσωτερικα δεν εχει σπασιμο. Πηγαινοντας το ομως να το αφησω μου ειπαν οτι τελικα παει πακετο ολο μαζι (digitizer + οθονη) μιας και δεν ρισκαρουν να αλλαξουν μονο το digitizer γιατι στο βαλε βγαλε μπορει να σπασει η οθονη. Και μου ζητησαν 265 ευρω. Το να δωσω αυτα τα χρηματα δεν παιζει, ηθελα να ρωτησω βασικα την γνωμη καποιου εμπειρου για τα παραπανω και αν καποιος εχει να μου προτεινει καποιο τροπο η' καποιο καταστημα ώστε να το φτιαξω. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2017 από nteminio
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πίστεψε με όλοι τα ίδια θα σου πουν . Μόνο αν το πάρεις από έξω (πάλι όλο το πακέτο digitizer + οθονη)και το φτιάξεις μόνος σου . Αν δόσεις 200+ τότε πάρε άλλο καλύτερα... Τώρα που έκανε ένα γρήγορο τσεκαρισμα είδα ότι έχει 116€ από Ελλάδα όλο το πακέτο. https://olla.gr/mobile-accessories/galaxy-spare-parts/lcd-screen/original-lcd-screen-touch-screen-digitizer-assembly-for-samsung-galaxy-note-10.1-2014-editon-p600-p601-p605-black-ipartsbuy/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr
ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 βρες σκέτο digitizer απο ίντερνετ και δοκίμασε μονός κανένας δεν θα αναλάβει την αλλαγή του σε 10 ίντσο tablet είναι σαν να παίζεις ρωσική ρουλέτα
nteminio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πίστεψε με όλοι τα ίδια θα σου πουν . Μόνο αν το πάρεις από έξω (πάλι όλο το πακέτο digitizer + οθονη)και το φτιάξεις μόνος σου . Αν δόσεις 200+ τότε πάρε άλλο καλύτερα... Τώρα που έκανε ένα γρήγορο τσεκαρισμα είδα ότι έχει 116€ από Ελλάδα όλο το πακέτο. https://olla.gr/mobile-accessories/galaxy-spare-parts/lcd-screen/original-lcd-screen-touch-screen-digitizer-assembly-for-samsung-galaxy-note-10.1-2014-editon-p600-p601-p605-black-ipartsbuy/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr Οντως αν ειναι να δωσω πανω απο 200 ευρω σιγουρα δεν αξιζει. Αν και το tablet γενικα σκιζει. σε ευχαριστω, οντως ειναι καλη τιμη τα 116 ευρω αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο , θα δω μηπως παραγγειλω απο ebay αν και βλεπω οτι πολλα δεν ειναι γνησια samsung αλλα OEM, που ισως να ειναι λιγο κατωτερης ποιοτητας? βρες σκέτο digitizer απο ίντερνετ και δοκίμασε μονός κανένας δεν θα αναλάβει την αλλαγή του σε 10 ίντσο tablet είναι σαν να παίζεις ρωσική ρουλέτα Μονος μου ειναι λιγακι δυσκολο , μεχρι λαμπες ξερω να αλλαζω ευχαριστω παντως για την απαντηση θα προσπαθησω μηπως τελικα βρεθει καποιος να αναλαβει να αλλαξει μονο το digitizer , αλλιως θα παραγγειλω απεξω γνησια ανταλλακτικα το πακετο.
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πάρε τηλέφωνο να δεις ποτέ θα στο φέρουν,μπορεί να περιμένεις λιγότερο από ότι στο ebay
Goriillaki5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα,λυπηρό κρίμα να πέσει και να πάθει ζημιά τέτοια το τάμπλετ σου. Το τάμπλετ αυτο,το γούσταρα από τότε που πρωτοβγήκε, αλλά δυστυχώς,δε μπόρεσα ως τώρα,να το αποκτήσω,το θεωρώ φοβερό μηχάνημα που αξίζει πολύ ακόμα και τώρα! Εύχομαι να το φτιάξεις και να γίνει όπως πρώτα,αν θες γράψε εδώ ή σε inbox,πως που πόσο απο που βρήκες λύση κτλ ώστε να ξέρουμε όσοι-θα-έχουν το ίδιο μοντέλο ώστε να βοηθηθούν σε παρόμοιου τύπου βλάβη. Σίγουρα,200+είναι πάρα πολλά,Αλλιώς το δίνεις όσο-όσο(οτι πιάσει σε ευρώ) μαζί με τα παρελκόμενα του σε αγγελία και βρίσκεις το ίδιο,απο καλό "πωλητή" με θετικές αξιολογήσεις και το ξαναπαίρνεις... Φοβερό tablet και ας πέρασαν χρόνια! 1
nteminio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πάρε τηλέφωνο να δεις ποτέ θα στο φέρουν,μπορεί να περιμένεις λιγότερο από ότι στο ebay Πηρα τηλεφωνο στο (https://olla.gr/mobile-accessories/galaxy-spare-parts/lcd-screen/original-lcd-screen-touch-screen-digitizer-assembly-for-samsung-galaxy-note-10.1-2014-editon-p600-p601-p605-black-ipartsbuy/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr) μου ειπαν οτι δεν ειναι γνησια οθονη samsung , αλλα παρολα αυτα ειναι ιδιας ποιοτητας με ιδια αναλυση χρωματα κλπ με παραδοση 15-20 εργασιμες ημερες. Καλησπέρα,λυπηρό κρίμα να πέσει και να πάθει ζημιά τέτοια το τάμπλετ σου. Το τάμπλετ αυτο,το γούσταρα από τότε που πρωτοβγήκε, αλλά δυστυχώς,δε μπόρεσα ως τώρα,να το αποκτήσω,το θεωρώ φοβερό μηχάνημα που αξίζει πολύ ακόμα και τώρα! Εύχομαι να το φτιάξεις και να γίνει όπως πρώτα,αν θες γράψε εδώ ή σε inbox,πως που πόσο απο που βρήκες λύση κτλ ώστε να ξέρουμε όσοι-θα-έχουν το ίδιο μοντέλο ώστε να βοηθηθούν σε παρόμοιου τύπου βλάβη. Σίγουρα,200+είναι πάρα πολλά,Αλλιώς το δίνεις όσο-όσο(οτι πιάσει σε ευρώ) μαζί με τα παρελκόμενα του σε αγγελία και βρίσκεις το ίδιο,απο καλό "πωλητή" με θετικές αξιολογήσεις και το ξαναπαίρνεις... Φοβερό tablet και ας πέρασαν χρόνια! Καλησπερα φιλε μου, ακομα το σκεφτομαι για το πως θα ενεργησω, ισως το παρατησω και παρω καποιο laptop, θα δουμε. Η αληθεια ειναι οτι με εχει βολεψει πολυ αυτο το tablet, ειναι πολυ γρηγορο, εχει το πενακι, εχει φοβερη ποιοτητα γενικα. Θα σε ενημερωσω για την εξελιξη !!
Giorgos241 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Αν εισαι ευχαριστημενος, γιατι να μην το φτιαξεις? Αν δεν θες να δωσεις τοσα, μπορεις να ψαξεις να δεις τι υπαρχει σε μεταχειρισμενο και να παρεις κατι τετοιο, που φυσικα ετσι θα εχεις μετα ενα ολοκληρο ταμπλετ (το παλιο σου) για αλλες χρησεις. Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις με ενα χαλασμενο ετσι ταμπλετ, ειναι να το συνδεσεις με μια τηλεοραση και να το κανεις απλα εναν καλο media player (αν υποστιριζεται το mirroring απο την τηλεοραση ή το HW του tablet κλπ...) με την αγορα ενος chromecast Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2017 από Giorgos241
nteminio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν εισαι ευχαριστημενος, γιατι να μην το φτιαξεις? Αν δεν θες να δωσεις τοσα, μπορεις να ψαξεις να δεις τι υπαρχει σε μεταχειρισμενο και να παρεις κατι τετοιο, που φυσικα ετσι θα εχεις μετα ενα ολοκληρο ταμπλετ (το παλιο σου) για αλλες χρησεις. Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις με ενα χαλασμενο ετσι ταμπλετ, ειναι να το συνδεσεις με μια τηλεοραση και να το κανεις απλα εναν καλο media player (αν υποστιριζεται το mirroring απο την τηλεοραση ή το HW του tablet κλπ...) με την αγορα ενος chromecast Εχω media player μεσω του home cinema. Λεω να το φτιαξω τελικα γιατι πραγματικα ειναι καλο εργαλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα