turbat0s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πρόλαβε κανείς να κάνει print screen την σελίδα παραγγελίας όταν έλεγαν ότι είναι διαθέσιμα? (ή έστω διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας) Δεν υπάρχει λόγος, δε γίνεται αυτό που έχεις στο νού σου. Θα επικαλεστούν "τεχνικό σφάλμα" και ¨καταφανώς λανθασμένη τιμή".
gRim Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Από που τρώτε άκυρο να ζητάτε να σας διαγράψουν το λογαριασμό ή να αλλάξετε τα στοιχεία σας, να απεγγραφείτε από newsletters κτλ.. Το λέω γιατί έχω ακούσει ότι είναι συνήθης τακτική για να μαζεύουν στοιχεία πελατών ή να φαίνεται επισκεψιμότητα στο site.
turbat0s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Από που τρώτε άκυρο να ζητάτε να σας διαγράψουν το λογαριασμό ή να αλλάξετε τα στοιχεία σας, να απεγγραφείτε από newsletters κτλ.. Το λέω γιατί έχω ακούσει ότι είναι συνήθης τακτική για να μαζεύουν στοιχεία πελατών ή να φαίνεται επισκεψιμότητα στο site. Σιγά μη γίνονται τέτοια πράματα. 1
dchatz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σπό το αρχικό μαγαζί πήρα τηλ οτι την παρασκευή θα ξέρουν λόγω εξάντλησης αποθεματων
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σπό το αρχικό μαγαζί πήρα τηλ οτι την παρασκευή θα ξέρουν λόγω εξάντλησης αποθεματων To θέμα είναι ποιά αποθέματα ? Γιατί έκανα παραγγελία 15:38 και έχω φάει άκυρο. Πέρα από τον TS ποιός άλλος περιμένει να παραλάβει ?
stelios18120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πριν απο κανενα 15 λεπτο με πηρε μια κοπελα ευγενικη απο το καταστημα κ μου ειπε οτι παρασκευη θα ξερουν. Οποτε μ λεει κραταει την παραγγελια μου κ αν εχουν παρασκευη θα με καλεσουν.
dchatz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πριν απο κανενα 15 λεπτο με πηρε μια κοπελα ευγενικη απο το καταστημα κ μου ειπε οτι παρασκευη θα ξερουν. Οποτε μ λεει κραταει την παραγγελια μου κ αν εχουν παρασκευη θα με καλεσουν. Ακριβως το ίδιο.
manosmanos13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πέρα απο ps4 τι άλλη χρήση μπορεί να έχει; σε pc ή λαπτοπ;
spy94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Πέρα απο ps4 τι άλλη χρήση μπορεί να έχει; σε pc ή λαπτοπ;Εχω την ιδια απορια.Και η απορια εχει διατυπωθει απο την πρωτη σελιδα.Θελω να πιστευω θα ταιριαζει.Σε ενα μαγαζι στο skroutz παντως το εχει κανονικα στους σκληρους μαζι με τους υπολοιπους.Οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει γιατι με τις υποθεσεις δουλεια δεν γινεται.Παντως εγω δεν εχω φαει ακυρο ακομη οποτε θα τους τα βαλω τα χρηματα να δουμε αν προχωρησουμε τελικα.
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εχω την ιδια απορια.Και η απορια εχει διατυπωθει απο την πρωτη σελιδα.Θελω να πιστευω θα ταιριαζει.Σε ενα μαγαζι στο skroutz παντως το εχει κανονικα στους σκληρους μαζι με τους υπολοιπους.Οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει γιατι με τις υποθεσεις δουλεια δεν γινεται. Παντως εγω δεν εχω φαει ακυρο ακομη οποτε θα τους τα βαλω τα χρηματα να δουμε αν προχωρησουμε τελικα. Θα κάνεις κατάθεση χωρίς να σε έχουν ενημερώσει ? Ρίσκο με ότι σημαίνει αυτό. Όχι τόσο για το "τεράστιο" χρηματικό ποσό όσο για την διαδικασία του τύπου δεν υπάρχει, θα επιστρέψουμε τα λεφτά σε 10 εργάσιμες, ξανακαλέστε κτλ. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Απλα θα ταλαιπωρηθει μεχρι να παρει τα €€€ του πισω.
spy94 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Θα κάνεις κατάθεση χωρίς να σε έχουν ενημερώσει ? Ρίσκο με ότι σημαίνει αυτό. Όχι τόσο για το "τεράστιο" χρηματικό ποσό όσο για την διαδικασία του τύπου δεν υπάρχει, θα επιστρέψουμε τα λεφτά σε 10 εργάσιμες, ξανακαλέστε κτλ.Στο μαιλ επιβεβαιωσης ουσιαστικα μου ειπαν να βαλω τα λεφτα για να προχωρησει η διαδικασια.Τι να κανω;να τους λεω απατεωνες οτι θα μου ριξουν ακυρο κλπ ενω δεν εχω βαλει καν τα χρηματα;Αφου επελεξα αυτο τον τροπο πληρωμης οφειλω να πληρωσω.Αν απο κει και περα αν με ακυρωσουν θα εχω ολα τα δικια με το μερος μου.Τα χρηματα θα τα παρω πισω οπως και να χει απλα ισως ταλαιπωρηθω.
CsIns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Μάλλον κάποιος έπαιξε τον πέρδικο και τα άλλα 2 μαγαζιά ίσως είχαν κάποιο σύστημα αυτόματης προσαρμογής τιμής βάσει άλλων και την πάτησαν.
maira75 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Eγω πηρα 2 και πληρωμη εγινε με paypal Ηρθε email επιβεβαιωσης ευτυχως το ειδα στα spam και δεν το διεγραψα Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σας. Σύντομα ένας συνεργάτης του ShopHere θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν. Επικοινωνια ακομα τιποτα Update Μολις ελαβα sms Ηπαραγγελια σας εχει αποσταλει με την FIS COURIER και αριθμο αποστολης χχχχχχχχχχχχ Ευχαριστουμε πολυ Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από maira75
iakoboss7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 μολις με πηραν τηλεφωνο απο mg manager οτι η παραγγελια θα ερθει στο σπιτι μου αυριο και το μονο που θα πρεπει να πληρωσω ειναι τα μεταφορικα (ειχα πληρωσει μεσω καρτας τα 29.21).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα