Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώστε λινκ και από τα άλλα ρε σεις ..., μπορεί κάποιοι να μην πρόλαβαν από αυτό του τόπικ! ;)

Τα έβαλα και στην προηγούμενη σελίδα

https://www.skroutz.gr/s/8061027/Seagate-Solid-State-Hybrid-Drive-1TB-PS3.html?from=catspan&keyphrase=seagate+game+drive

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλο που μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτόν, έριξα κι εγώ μια γιατί η τιμή μου φαίνεται λουκούμι!

Για να δούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Παράγγειλα λίγο πριν πέσει το τέλος από shophere.Με πήραν τηλ να δώσουν άκυρο.Είχα βάλει κατάθεση σε τράπεζα και ήθελαν να με προλάβουν. Ήταν ευγενικοί και μου είπαν ότι απλά τελείωσαν αν και είχαν μεγάλη παραγγελία.Παράγγειλαν πολλοί απότι κατάλαβα.

Το σεβάστηκα αν και τον χρειάζομαι άμεσα.

Πριν λίγο έριξα και παραγγελία στο etd.Απότι είδα είναι κλειστό οπότε το όνειρο απομακρύνεται  :-D

Δημοσ.

Βλέπω ότι δεν με παίρνουν από το πρώτο του τόπικ και έριξα άλλη μια από το ΕΤD , βγαίνει και ένα ευρώ φτηνότερο.
Όποιος μου στείλει, θ' ακυρώσω το άλλο! :P
Στο amazon βλέπω γενικά καλά σχόλια.
Έχω και γω ένα ps4 500, δεν θα με χάλαγε να το αλλάξω με αυτόν.

Edit ... και στο EΤD, λέει τώρα αναμονή παραλαβής. Τους τρελάναμε τα μηχανάκια. Χαχαχαχα

Δημοσ.

Μόλις με πήραν και μου είπαν ότι τελείωσε και ότι περιμένουν μέσα σε μια βδομάδα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι επειδή λείπω δεν πλήρωσα, αλλά διάλεξα τραπεζική κατάθεση αύριο που γυρνάω. Πιστεύω ότι παρήγγειλα γρήγορα πάντως. Θα περιμένω 1 βδομάδα και αν όχι θα φάνε το κράξιμο μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...