Prof_Chaos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 απο Sconto παρήγγειλα κι εγώ ενα για laptop αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο το κατάστημα.. εχει ξαναψωνήσει κανείς;
gRim Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Όσοι έχουν παραγγείλει από mysconto από εχθές και πλήρωσαν με paypal ή πιστωτική κάντε ένα κόπο να δείτε σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία σας. Έχει αλλάξει τίποτα; Εμένα μου εμφανίζει ακόμα κατάσταση παραγγελίας "πληρωμή" ενώ πλήρωσα από εχθές με paypal...
Damachi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 κατάσταση παραγγελίας "πληρωμή" - μας πανε για ακυρο ?
gRim Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 κατάσταση παραγγελίας "πληρωμή" - μας πανε για ακυρο ? Το θέμα είναι ότι το εμφανίζει ακόμα διαθέσιμο το προϊόν και δεν έχει γίνει καμία ειδοποίηση για ακύρωση ή επιβεβαίωση παρότι διαφημίζουν 24ωρη παράδοση. Εάν δεν επικοινωνήσουν και την δευτέρα άντε το πολύ τρίτη θα κάνω dispute μέσω paypal και blacklist. Με paypal δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για χάσιμο χρημάτων.
iakoboss7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 με βαση τα οσα λεει το email ακυρωσης παραγγελιας μου (πληρωμη με καρτα) οσοι εχετε παρει απο το etd (τουλαχιστον με καρτα) θα παραλαβετε. "Καλησπέρα σας, Εφόσον επιθυμείτε θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Η διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας σας καθώς και του αντιλογισμου της χρέωσης της κάρτας σας θα ολοκληρωθεί την Δευτερα 21 Αυγούστου που θα ανοίξει η Εταιρείας μας όπως ενημερωνουμε και στο site μας. Εαν έως την Δευτερα αλλάξετε γνώμη παρακαλούμε ενημερώστε μας και η παραγγελία σας θα μπορεί να εκτελεστεί κανονικά την Τρίτη για να παραλάβετε την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Με εκτιμηση Epsilon Teledata Εστάλη από το etd.gr"
argi73 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Έριξα μια και γω με κάρτα... Η τιμή πολύ καλή.. Αν έρθει λεω τον βάλω σε κουτάκι
postfire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 μου φενεται ειδαν ολα τα μαγαζια οτι τσιμπαμε και κανουν το ιδιο κολπακι ελπιζω αν και χλωμο θα φαμε παλι ολοι ακυρα
sokelas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Site: infoworld 30.05€ + μεταφορικά το οποιο εχει πολυ ακριβα μεταφορικα. το ειχα δει και παταω για παραγγελια και βγαζει 6,90 μεταφορικα αν θυμαμαι καλα.εκει το ακυρωσα
iakoboss7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 προς πληροφορηση ολων, επειδη ετυχε και το τσεκαρα, τα μεταφορικα για να στο στειλουμε seagate για εγγυση ειναι οσα και το προιον. κριμα, θα μεινουμε με τα 2 χρονια μονο.
terry308 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 προς πληροφορηση ολων, επειδη ετυχε και το τσεκαρα, τα μεταφορικα για να στο στειλουμε seagate για εγγυση ειναι οσα και το προιον.κριμα, θα μεινουμε με τα 2 χρονια μονο. Με ΕΛΤΑ συστημένο;
bill987 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έκανα και εγώ μια παραγγελία, το γιατί την έκανα, άγνωστο και σε μένα..... 2
stelios18120 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έκανα και εγώ μια παραγγελία, το γιατί την έκανα, άγνωστο και σε μένα..... Καταναλωτικη μανια λεγετε
mourtias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχει επικοινωνήσει κανείς με sconto να ρωτήσει αν προχωράνε οι παραγγελίες.; ή ήταν μουφα η προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα