Neocaine Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πήρες 1080ti και δεν το ήθελες για gaming? Ξεκίνα απαραιτήτως με κουτί + τροφοδοτικό. Μην κάψεις την κάρτα στο τέλος. Εμένα που είναι full tower η κάρτα γραφικών πάει max 62 και η cpu 54. Το καλοκαίρι αυτά. Ένα καλό κουτί μπορεί να δώσει πολύ καλό airflow. Τα ανεμιστηράκια μπαίνουν συνήθως είτε απευθείας πάνω στην μητρική ή έχει το κουτί αντάπτορα και συνδέετε με ένα 6pin του τροφοδοτικου. Δηλαδή το δικό μου έχει ένα ρεύμα που μπαίνει στο τροφοδοτικό και μετά βγάζει ρεύμα για ανεμιστηράκια στο πίσω μέρος. Ναι πήρα τοσο δυνατή επειδή την χρειάζομαι για 3D Rendering. H motherboard μου έχει μόνο για 2 ανεμιστηράκια και έχω ήδη 2...Τι κάνω? Λεω να πάρω Κουτί: Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Τροφοδοτικό: evga supernova 850 p2 Τα καλύπτει τα πολλά ανεμιστηράκια?
andrew1925 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλησπερα!! Αντιμετωπιζω και ενα αναλογο προβλημα..αγορασα την καρτα gtx 1080ti asus oc και μολις ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο λιγο παγωνει η οθονη εμφανιζοντας καποια συμβολα επανω και σβηνει..μετα το ξανακανει και μολις αυτο γινετε 2 με 3 φορες στρώνει.. Το pc build ειναι: I7 6700k Asus z170 mark 1 TUF Gtx 1080 ti asus strix oc 650 watt corsair 16gb ram corsair lpx H75 hydro cpu cooler corsair Corsair obsidian 550d case Μηπως φταιει το τροφοδοτικο?
Whitefanged Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλο ειναι να ανοιξεις δικο σου θεμα. Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι βραχυκυκλωμα. Βγαλτα ολα εξω απο το κουτι, βαλε το m/b πανω στο κουτι του και συνδεσε μονο τα βασικα. Μπορει ομως να ειναι και psu αν ειναι κανα vs cx ή παλιό tx
greg4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Ναι πήρα τοσο δυνατή επειδή την χρειάζομαι για 3D Rendering. H motherboard μου έχει μόνο για 2 ανεμιστηράκια και έχω ήδη 2...Τι κάνω? Λεω να πάρω Κουτί: Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass Τροφοδοτικό: evga supernova 850 p2 Τα καλύπτει τα πολλά ανεμιστηράκια? Με 170 ευρώ κουτί νομίζω πως θα είσαι οκ βασικά έχει ότι χρειάζετε και με το παραπάνω. Σημαντικό είναι αν το πάρεις να οδηγήσεις τα καλώδια από πίσω ώστε να μην εμποδίζουν το air flow. Επίσης ξέρεις να το στήνεις μόνος σου; Για το τροφοδοτικό, δεν είμαι γνώστης αλλά νομίζω είναι υπερβολή. Θα μπορούσες άνετα να πας και σε ένα 650w gold.
Neocaine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Με 170 ευρώ κουτί νομίζω πως θα είσαι οκ βασικά έχει ότι χρειάζετε και με το παραπάνω. Σημαντικό είναι αν το πάρεις να οδηγήσεις τα καλώδια από πίσω ώστε να μην εμποδίζουν το air flow. Επίσης ξέρεις να το στήνεις μόνος σου; Για το τροφοδοτικό, δεν είμαι γνώστης αλλά νομίζω είναι υπερβολή. Θα μπορούσες άνετα να πας και σε ένα 650w gold. Θα με βοηθήσει ενας φίλος που ξέρει για το στήσιμο. Η 1080ti δίνει minimum 600w είσαι σίγουρος οτι 650 θα είναι οκ?
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα με βοηθήσει ενας φίλος που ξέρει για το στήσιμο. Η 1080ti δίνει minimum 600w είσαι σίγουρος οτι 650 θα είναι οκ? Εφόσων μιλάμε για ποιοτικά τροφοδοτικά ναι θα είσαι οκ ακόμα και με 600άρι. 2
razorblade334 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αναβάθμισα λίγο το pc μου και έβαλα μια Gigabyte Aorus gtx1080 ti extreme edition. Τα παίζει όλα τέλεια αλλα στα 3 απο τα 10 games μου freezάρει μετα απο κάποια ώρα κάποιες φορές όχι πάντα.Freezάρει η εικόνα και συνεχίζει ο ηχος...χάλια.Η αλήθεια είναι οτι πιάνει μεγάλη θερμοκρασία νομίζω,οταν την είχα στα 1721 MHz και 100% power, έπιανε 94 βαθμούς, στο overwatch freezαρε συνέχεια,στο battlefield 1 και σε άλλα βαρια παιχνίδια ακόμα και στους 90+ δεν freezaρε.Τελοσπάντων δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι και απλά μπήκα στο πρόγραμμα της κάρτας και έριξα πολύ το power και τα MHz.Έχει μειωθεί το freeze αλλα εξακολουθεί να υπάρχει.Κάποια parts του υπολογιστή είναι αδύναμα για αυτήν την κάρτα, σας τα γράφω απο κάτω αμα μπορείτε να με βοηθήσετε να βρούμε τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ! Ram: patriot viper 32gb PSU: corsair 650 Motherboard: b85m-g43 CPU: intel core i7 4790 Case: δεν θυμάμαι όνομα, ενα corsair μικρό με πολυ μέτριο airflow ειναι και προβλημα θερμοκρασιας αλλα ειναι γενικα θεμα των pascal με intel cpu.και ι7 να εχεις το λατενσυ θα το χεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα