giantzeron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Με ενδιαφερει η αγορά μιας νεας συσκευης, οχι οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το p9, απλα θα ήθελα κάτι καινούργιο. Διαβαζω ασχημα πραγματα για το p10 που ηθελα να πάρω και εχω μπερδευτει καπως. Με ενδιαφερει μια συσκευη με δυνατα specs: 4gb ram , δυνατη cpu αψογες φωτογραφικές ( ειδικα για selfies!! ) , Οπωσδηποτε πολυ καλη μπαταρια και καλη κατασκευή *** Χαζευω και τα s7, s7 edge αλλα δεν θα ηθελα να παω παλι σε "παλια" συσκευη. Τι θα προτείνατε?? ( Το budget δεν αποτελεί προβλημα ) Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Καλορίζικο... http://m.gsmarena.com/sony_xperia_xz_premium-8593.php Τιμή http://www.skroutz.gr/s/11168124/Sony-Xperia-XZ-Premium.html
giantzeron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Χμ..εχω μια αποστροφη για τις sony συσκευες :/
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Κοίτα οι περισσότεροι θα σου πούνε για το S8 ή S8+ Εγώ προτίμησα να σου πω κάτι άλλο από τα καθιερωμένα.... Τώρα που θα έρθουν και οι άλλοι θα δούμε...
giantzeron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 500€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ενημέρωση,facebook, chatting, mail 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5,2 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: Δαχτυλίκο αποτυπώμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Δεν έχω θέμα. Ανάλογα με την εσωτερική μνήμη του κινητού. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει άνετα μια μέρα με σχετικά σκληρή χρήση κ δεδομένα ανοιχτά. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Αδιάφορο 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αδιαφορο DONE !!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 για το p10 τι ασχημα πραγματα ακους?περα απο την ραμ που δεν εχει διαφορα που θενα σε καθημερινη χρηση και μονο στα benches Θα καταλαβεις διαφορες...
giantzeron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ακούω για κακή μπαταρία κ για ελλατωματικες παρτίδες που έχουν κατώτερες ram από αυτές που αναγράφονται... https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/
vchristod84 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ακούω για κακή μπαταρία κ για ελλατωματικες παρτίδες που έχουν κατώτερες ram από αυτές που αναγράφονται... https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Εγώ θα έλεγα mi6... Υπάρχει και σε προσφορά στο gearbest αν δεν κάνω λάθος
giantzeron Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εγώ θα έλεγα mi6... Υπάρχει και σε προσφορά στο gearbest αν δεν κάνω λάθος Με τελωνείο τι παιζει με τα νεα μετρα που εχουν λαβει απο δεκεμβρη τα ελτα?
vchristod84 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Με τελωνείο τι παιζει με τα νεα μετρα που εχουν λαβει απο δεκεμβρη τα ελτα?Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι 500€ πληρώνεις 20€. Απλά φοβάμαι ότι θα έχεις καθυστέρηση επειδή κωλυσιεργουν στα ΕΛΤΑ
Manos-Sx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πρόσφατα ανέφεραν με ποιους τρόπους αποστολής αποφεύγεις το τελωνείο
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 πάρε s8 μεταχειρισμένο5,2 θέλει....Με τελωνείο τι παιζει με τα νεα μετρα που εχουν λαβει απο δεκεμβρη τα ελτα?Ένας φίλος πήρε από Κίνα ένα τάμπλετ στα 140€ με DPD->ACS ηρθε χωρίς τελωνείο. Προφανώς αυτο δεν αποτελεί εγγύηση. Απλα θεωρω οτι οποιος προλαβει τον Αυγουστο και τις ελληνικές αδειες, εχει περισσότερες πιθανότητες.
ziaba Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 5,2 θέλει.... πάνω κάτω ίδιες διαστάσεις με το Ρ9 έχουν μάλλον αυτό τον νοιάζει πιο πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα