Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληρα.Εχω ενα περιεργο προβλημα με το ρευμα. Διπλα απο το δωματιο ειναι η τουαλετα. Βαζω τα windows σε αναστολη. Πηγαινω τουαλετα. Αναβω φως. Με το που βγω και σβησω το φως, ενεργοποιειται ο υπολογιστης! Τι κουλο ειναι αυτο?

specs απτο pc δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο. Επισης δεν συνδεεται καμια πριζα μεταξυ τους

Αυτο ομως βεβαια δεν γινεται παντα. Απτις 10 φορες θα γινει τις 2.

Δημοσ.

Η/Μ ακτινοβολία και παράσιτα λες; Μάλλον για πρόβλημα γείωσης το βλέπω. Αλλά σίγουρα δοκίμασε αυτό με το δίκτυο.

Δημοσ.

Και εμενα μου το εκανε αυτο παλια, μολις σηκωνα το παπλωμα με τον αερα ανοιγε το pc, και τελικα ηταν το c3 που επρεπε να μπει c1 ουσιαστικα ηταν σε αναστολη, αλλα μονο με τον αερα απο το παπλωμα ανοιγε ο υπολογιστης για ψαξε και καμια τετοια ρυθμιση στο bios :-D

Δημοσ.

Τελικά είναι αρκετά συχνό φαινόμενο και σχεδόν πάντα γίνεται στο σβήσιμο των φώτων και όχι στο άναμα: https://www.google.gr/search?q=computer+wakes+when+light+switch+flipped&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=yCuVWZ79Laqn8wfwr4HgAQ

Ξεκάθαρα είναι λόγω ΗΜ θορύβου απο τον σπινθήρα που δημιουργείται στο διακόπτη των φώτων κατα τη διακοπή του κυκλώματος των φώτων.

Το ερώτημα είναι γιατί γινεται κάτι τέτοιο, και μέχρι τώρα δέν έχω δεί κάποια πειστική απάντηση.

Προσωπικά στο δικό μου σπίτι θα έβαζα ένα πυκνωτή κατηγορίας Χ μέσα στο διακόπτη των φώτων για την απόσβεση του σπινθήρα, αλλά δέν το προτείνω γιατι δέν συνηθίζεται και μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...