vdeseris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και γιατί να μην συνδέσω τον υπολογιστή απευθείας στην tv και να παίξω κανονικά ? Πάντως εγώ έτσι κάνω . Ποια η διαφορά? Συνήθως δεν είναι το pc στο σαλόνι. Είναι σε άλλο δωμάτιο, μπορεί και σε άλλον όροφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Με τον χειρισμό τί γίνεται; Αν το PC είναι στο δωμάτιο και η TV στο σαλόνι πως παίζεις, με τί χειριστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το steam link είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλή η κίνηση της samsung για ενσωμάτωση στις tv της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freddy75 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ks7500,σωστόοοοοοοοος ο παίκτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ωραίο χαρακτηριστικό, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ξανά, τηλεόραση Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Κάτι επιτέλους αρχίζει και κινείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 εμενα ειναι σμαρτ του 2015. ποιο απ ειναι ? το μοντελο ειναι δεν σε υποστηριζω γιατι εισαι παλιοληθικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ωραίο χαρακτηριστικό, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ξανά, τηλεόραση Samsung. Ουτε εγω και οχι μονο τηλεοραση. Ουτε ενα ριμαδοπροιον τους. TV με 2 γραμμες πιξελ στα 2,5 χρονια, blueray home theater 5 φορες εσταλη για επισκευη (μεσω του σερβις του κοτσοβολου βεβαια), 7 φορες αντικατασταση ενα Smart keyboard/mouse, tv monitor 27ρι εγινε αλλαγη πλακετας και παλι κανει μικροφωνισμους στην εκκινηση. Και ας μου πει καποιος οτι ειναι καλη. Ξοδεψα 2000 και ειναι ολα για πεταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyoko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 input lag? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgibor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 input lag? απο το στόμα μου το πήρες... για φαντασου να πυροβολείς και να κανει click 500ms μετά..καρκίνος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα