voltmod Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Μέχρι πρόσφατα οι χρήστες έπρεπε να συνδέσουν hardware όπως το Steam Link στην τηλεόραση τους για να μεταδώσουν (stream) παιχνίδια Steam από τον υπολογιστή τους στη τηλεόραση τους. Η Samsung ωστόσο κατάφερε να εξαλείψει τη συγκεκριμένη απαίτηση, επεκτείνοντας τις δυνατότητες του app Steam Link της Valve. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν στη διάθεση τους κάποιο μοντέλο Smart TV του 2016 ή του 2017 της Samsung θα μπορούν να “στριμάρουν” τα παιχνίδια τους από το PC στη τηλεόραση τους μέσω ενός app, που μπορούν να κατεβάσουν από το Samsung Smart Hub. Το app θα διατεθεί σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, και αν έχετε στη διάθεση σας κάποιο μοντέλο Samsung Smart TV του 2017, θα είστε σε θέση να “στριμάρετε” σε ανάλυση 4K. “Η ανταπόκριση που είχαμε για το χαρακτηριστικό Steam Link ήταν εκπληκτική, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τώρα το διαθέτουμε για το όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα μοντέλα Smart TV μας βοηθούν να επαναπροσδιοριστεί η εμπειρία του PC gaming παρέχοντας στους gamers την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οθόνες μεγάλης διαγωνίου που προσφέρουν true-to-life ποιότητα εικόνας” διαβάζουμε στο δελτίο τύπου της Samsung. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung προσφέρει δυνατότητες στους gamers μέσω των τηλεοράσεων της. ΄Ήταν μία από τις πρώτες κατασκευάστριας που υποστήριξαν την υπηρεσία streaming της Sony, PlayStation Now. Site: SammyHub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Πολύ καλή κίνηση. Τι ταχύτητα περίπου θέλει για να παίξεις ένα παιχνίδι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ωπ,πολύ καλό αυτό,ελπίζω η ku6000 να το έχει αυτό το πρόγραμμα για κατέβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 πως λεγεται το app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 δηλαδή μπορείς να παίζεις στο pc και να βλέπεις από τηλεόραση? ή γίνεται για να έχεις θεατές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 δηλαδή μπορείς να παίζεις στο pc και να βλέπεις από τηλεόραση? ή γίνεται για να έχεις θεατές? steam link ... ότι κάνεις στο PC από το καναπέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ναι.. και να ψάχνω πως θα αναβαθμήσω το Netflix για να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε 65' SmartTV του 2013... Από υποστήριξη ΜΗΔΕΝ οπότε SmartTV .. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 εχω το steam link απο την πρωτη μερα που κυκλοφορισε. Πραγματικα φοβερο μηχανιματακι. Περιμενω steam sales για να παρω και 2ο. Δουλευει φανταστικα με ελλαχιστο latency. Αμφιβαλω η Samsung να το φθασει με ενα απλο προγραμμα. Οπως και να εχει αν δεν εχετε wired γραμμη ethernet μην περιμενετε θαυματα. Μπραβο στην Samsung παρολα αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 εμενα ειναι σμαρτ του 2015. ποιο απ ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Ναι.. και να ψάχνω πως θα αναβαθμήσω το Netflix για να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε 65' SmartTV του 2013... Από υποστήριξη ΜΗΔΕΝ οπότε SmartTV .. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! http://www.samsung.com/gr/support/model/SEK-3500U/XC Ενα τετοιο θες φιλε ακριβο αλλα αναβαθμιζει και την εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex365 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δηλαδη για να καταλάβω,εχω το pc ανοιχτο και κανει sream απο κει ασύρματα?Με τα γραφικα τι γίνετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δηλαδη για να καταλάβω,εχω το pc ανοιχτο και κανει sream απο κει ασύρματα?Με τα γραφικα τι γίνετα? ασύρματα το steam link δεν την παλεύει ούτε spellunky δεν μπόρεσα να παίξω , τώρα με καλλώδιο παίζω witcher 3 και βλέπω 1080 ταινίες με latency που τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω , λές και είμαι στο pc. Τώρα αν αναλαμβάνει κάτι το hardware του steam link που δεν μπορεί να το κάνει η TV της Samsung δεν το γνωρίζω, όπως τι περιφεριακά θα μπορείς να συνδέσεις στην τηλεόραση γιατί το steam link καταλαβαίνει χειριστήρια , ποντίκι , πληκτρόγιο και bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με tv box αλλά μόνο με κάρτα γραφικών nvidia. Το pc παίζει το παιχνίδι, το μετατρέπει σε video και μέσω δικτύου το παίρνεις στην tv σου. Οπότε στην ουσία το steam link ή το tv box ή αυτή η Samsung παίζουν απλά ένα video. Το έξτρα είναι βέβαια ότι συνδέεις ποντίκι, πληκτρολόγιο η gamepad και παίζεις κανονικά το game. Στη samsung βέβαια όπως είπε και ο tsofras δεν ξέρω πως θα συνδέσεις χειριστήρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas314p Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Και γιατί να μην συνδέσω τον υπολογιστή απευθείας στην tv και να παίξω κανονικά ? Πάντως εγώ έτσι κάνω . Ποια η διαφορά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arcade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω δεύτερο HDMI τραβηγμένο στο σαλόνι στην 65άρα και πήρα και ένα Logitech ασύρματο πληκτρολόγιο με touch-pad εδώ και μερικά χρόνια και όλα μια χαρά. Αν και δεν παίζω παιχνίδια εκεί, αλλά βλέπω έργα. (Clone τα monitors και sound ρυθμισμένο-σταλμένο στην τηλεόραση όταν είμαι μέσα) Βολεύτηκα μια χαρά. Μπορείς να παίζεις και παιχνίδια έτσι αν θέλεις ή με ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια ή τραβάς κανα μακρύ αλλά καλό καλώδιο USB με αντάπτορα για κανονικά πληκτρολόγια και ποντίκια. Αν το σήμα των ασύρματων δεν φτάνει στο σαλόνι etc τράβα ένα USB όσο πιο κοντά μπορείς εκεί που είναι η TV και σύνδεσε το Bluetooth των ασυρματων εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα